Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Solante yanlış yazmışım kullanım konforu olarak güzeldi ama korumasından çok memnun kalmamıştım. Procsin en kötülerinden olabilir.
Oğluşumu öptüm senden bahsettim kulaklarını oynata oynata dinledi

Ay klavyenden bal damlıyor 520 777 Oh oooooh, yandaaaaan 520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777520 777

E güzelsinnnnnn napak yalan mı söyleyek? Boyun, posun, duruşun yeter
sanki sende yok neden bak tek sana değil diğer arkadaşlara da söylüyorum ,kendinizi gömüp üstünüze birde kaktüs ekiyorsunuz ki sorununuz olsa şuran sorunlu derim yani neden sizi güzel olduğunuza, cildinizde sorun olmadığına ikna edemiyorum acabaaaa he söyle bakem

leke varsa ben neden görmedim ayol leke dediğin şey şöyle olur
alnımın sağında ve solunda geniş güneş lekeleri vardı, hâlâ var ama açıldı rengi. Bir de elmacık kemiklerinin alt kısmında, şakaklara doğru var sağ ve solda. Skingörl'e bir fotoğraf göndermiştim, allık gibi duruyor hatta lekelerim kahve tonlarında allık Ya o lekeler şeyde belli oluyor bak, mesela bir mağazaya gittim, beyaz ışık altındayım ve aynaya bakmışım. Hah, işte o ışık ve o ayna

Aha ben! Aha ben! Ahan da beeeeeeen! Kemerli burun, geniş alın, geniş omuzlar. Zengoyum ben zengoyum 520 777 Heybetliyim zengoyum 520 777 Bana yazın hep derler ki yüzücü müsün, çok mu yüzdün de omuzların geniş? Yüzmenin y'sini bilmem

Son düzenleme:
Çünkü herkes güzel, bi' tek ben çirkinim

Twitter hesabımı kilitlemiş. Yere giresin yereeeeeeeeee! Dangalağın biri geçen gün dedi ki "Arabamda sopa taşıyorum, bir köpek havlasa kafasına indiriyorum, bunu yapmamız lazım hak ediyorlar. Hatta geçen gün biri bana saldırdı, demir bir sopa bulup gittim köpeği aynı yerde buldum ve demir sopa ile dövdüm. Hak ediyorlar, bunda kötü bir şey yok." Ben de cevap yazdım, umarım bir gün biri de senin tepene demir sopa indirir diye.
Suça teşvik etmişim, hedef göstermişim!

ayy şaka adam resmen cani ve sapık olduğunu itiraf etmiş bunu da ballandırarak anlatıp teşvik etmiş , ama sen mi teşvik eden hedef gösteren biri ilan edildin allah o adamın belasını versin

ayy şaka adam resmen cani ve sapık olduğunu itiraf etmiş bunu da ballandırarak anlatıp teşvik etmiş , ama sen mi teşvik eden hedef gösteren biri ilan edildin allah o adamın belasını versin
Bu tipler aniden türedi ve sayıları çok fazla... İnan tahammül edemiyorum artık, içim cız ediyor. İçimde bir yerlerde bir şeyler ölüyor fak ediyorum.
Dün bir video çıktı karşıma, adam arabasının altına aldı köpeği, sürükledi. O yavrum arka tekerin altından zorla kurtuldu ama can acısıyla zıp zıp zıplıyor. Nisa çok kötü Nisaaaa... Hücrelerimin öldüğünü hissediyorum. Sadece kedi köpek değil ki ya, balyozla vura vura öldürülen boğa da içimi acıtıyor.

Fakat onlar değil de ben ve benim gibiler yasak yiyor her yerden. Twitter bile bunu yapıyor işte. Çünkü bir insana karşı hedef gösterme varmış ve bu suçmuş. Hakkımda dava açma hakkı bile varmış denyonun.

Mesajı okumaya başladığımda ben yazacaktım sen yazmışsın zaten. Hah işte elmacık kemiklerinin altındaki çiller allık gibi duruyor işte ne güzel doğal allık Allah bilir o mağazalardaki ışıkları özellikle ayarlıyorlardır insanlar kendini kötü hissedip alışveriş yapsın diye. Kapitalist sistemden herşeyi beklerim.

Allah bilir o mağazalardaki ışıkları özellikle ayarlıyorlardır insanlar kendini kötü hissedip alışveriş yapsın diye. Kapitalist sistemden herşeyi beklerim.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. O ışıkların altında kendimi gördüğümde ay diyorum bu ben miymişim? Ben böyle miymişim? Bu benmişim de kendimi mi kandırıyormuşum? Hele eczanelerdeki ışıklar ve aynalar daha fena. İnsan diyor yere girsem de kurtulsam

Bu kadar kötü olmak için ne yaşadı acaba bu adam. Hiç mi sevgi görmedi merhamet görmedi. Asıl suça teşvik eden kendisi. Kalbim sıkıştı. Bu kadar vicdansız olunmaz

Salistik toniğim bitince bunu denemeyi düşünüyorum bakalım
Salisilik tonikle bunun ne alakası var kız? Sen o toniği her gün kullanmıyorsun di mi? Bak o tonik haftada iki falan kullanılır. Benim de kapalı komedonlarım var. Geçen gün sıkıntıdan birini çimdikledim oturduğum yerde, sivilceye döndü. Aylardır orada uslu uslu duruyordu halbuki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…