- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
benim aradığım buydu yıllardır ve marketlerde bulamiyordum tabikisibayaa nemlıyken suruyorum aslında ama belkı de fazla suruyorum daha az deneyeyım bakalım
sanırım yarım pompa surmelıyım
ben asık degılım kesınlıkle kesın bu ılıskı bıtınce baska gemılere yelken acarım
gelecegımız yok gıbı ahhahahahah
Yüzümü yıkadiktan sonra kurumadan direk sürüyorum yada önce arbutin hemen arkasına nemlendirici falan memnunum cildime çok iyi geldiYapış yapış? Cok sürüyorsun dimi
Nemli cilde sürüyormusun? Nasıl kullaniyorsun anlat bakim
Üç pir kullaniyorum çok değilyapış yapış dedi benim gözlerim yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi açıldıeffectha da en ufak bir yapışlık varsa davul olayım
Zırhlarınızı kuşanın beybilerGörllllÇelik yeleklerimizi giyelim çünkü ateş ediyorsun. Bu güzelliğin halis mi
Yapış yapışlık hiç hissetmedim ben. Alnımdaki, burnumdaki parlamayı önlüyor, sebum dengeleyici özelliği var. Kadifemsi bir cilt oluyor. SVR'ıın kış muadili benim için.Yapış yapış? Cok sürüyorsun dimi
Nemli cilde sürüyormusun? Nasıl kullaniyorsun anlat bakim
Nisa şok, Nisa iptalyapış yapış dedi benim gözlerim yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi açıldı
Uriage evde eczane’de 120 TL idiTermal su aldim demin Uriage'nin
300 ml 150 tl en uygunu o geldi simdilik
Jowae alıcaktim da,indirimde 96 tl görünce ona simdi 150 tl veresim gelmedi hem 100 mlNisaaa Uriage iyidir hojdur de bana
300 ml mi?Uriage evde eczane’de 120 TL idi
Evet300 ml mi?
evet iyi ve hoojjTermal su aldim demin Uriage'nin
300 ml 150 tl en uygunu o geldi simdilik
Jowae alıcaktim da,indirimde 96 tl görünce ona simdi 150 tl veresim gelmedi hem 100 mlNisaaa Uriage iyidir hojdur de bana
arbutin hangisiydi ?Yüzümü yıkadiktan sonra kurumadan direk sürüyorum yada önce arbutin hemen arkasına nemlendirici falan memnunum cildime çok iyi geldi
bunu biri tercüme edebilir miÜç pir kullaniyorum çok değil
benim aradığım buydu yıllardır ve marketlerde bulamiyordum tabikisi
Hani nemlendir ama belli etme hissetirme bana seklinde bir nemlendirici. Ama tabi sen tatmin olmamış olabilirsin ama alışmayacaksin anlamına gelmiyorbence Yazın ararsın bunu
3 pıt diye anlamak istedim.arbutin hangisiydi ?
bunu biri tercüme edebilir mi
3 pıt çok mantıklı evet öyle yazmış olabilir ,ama efectha ptlık değil eğer pıt yapmaktan kastı 3 pompa kadar pıt sa eyvah diyeceğim3 pıt diye anlamak istedim.
3 pıt diye anlamak istedim.
Kısmet
3 pompa o bencede3 pıt çok mantıklı evet öyle yazmış olabilir ,ama efectha ptlık değil eğer pıt yapmaktan kastı 3 pompa kadar pıt sa eyvah diyeceğimpompası da öyle bir pompa ki asla pıtlamaz ancak zortlar güldür güldür ürün veren bir pompa çünkü. şuan oldukça endişeliyim sebodan ayrıntıları bekliyorum
Ben de aynısını düşünmüştümbunu biri tercüme edebilir mi
3 pompa olur mu kız? Bence 3 gece kullanıyormuş3 pompa o bencedededim hic bulandırma zaten Nisa diyeceğini der
Şişeyle pit pit ediyosa kontrollu yine 1,5 pompa eder cok sürüyor herhalukarda3 pompa olur mu kız? Bence 3 gece kullanıyormuşAnam ben yarım pompa kullanıyorum, o bile çohhh
Şimdi gelip hepimize ayrı ayrı cevap yazacak. Toplu yazsa da tek seferde kurtulsakŞişeyle pit pit ediyosa kontrollu yine 1,5 pompa eder cok sürüyor herhalukarda
Bi gelsin aydınlatsın