Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlenene kadar hep çok çalıştım, hep maaşımı annem aldı.stajyerken sadece yol parası kazanıyordum o parayla eve sineklik yaptırdım, halılar aldım yürüyerek işe gittim evden yedim çıktım çünkü cebimde para kalmazdı. annem tüm mutfak eşyalarını değiştirdi ,hep benim paramla... ben evlenirken kendi dayısına teyzelerime nisaya çeyiz alıcam diyerek bana takılacak altınları önden istedi kendine alışveriş yaptı abimin borçlarını ödedim vs. annemin parası vardı üstelik bunları yaparken ,ama hiç hayır diyemediğim ve birkaç kere verdiğim için sanki görevimmiş gibi olmuştu hayır desem dünyayı dar ederdi zaten bana,bu yaptıklarını babama söylesem çok kötü olurdu ,zaten araları iyi değil anneme katlanmaya çalışıyor belkide son damla olurdu ve boşanırlardı, evlendiğimde işi bırakmak zorunda kaldım sağlık sebebiyle onda bile ne yaptı söyleyeyim. babam eve su arıtma cihazı almış, alırken bana da almış getirdi taktı,hediyem dedi . 2 hafta sonra annem bizde yemekteyken sessiz sessiz onun parasını bana versene dedi düşünebiliyor musun? ne babamı o duruma düşürürüm ,ne eşime karşı kendimi mahcup ederim, git birazda oğlundan iste para dedim .benimle tam 6 ay bu sebeple konuşmadı babam dünyada görebileceğin en onurlu gururlu adamdır annemde tam dilenci ruhlu . onun bu huyundan resmen utanıyorum. ama atsan atılmaz satsan satılmaz anne işte . hayır demeyi de bilmek gerek tabiiki evde yaşıyorsun, elin ekmek tutuyor destek olacaksın ,ihtiyaç neyse sende almalısın ama maaş kartını vermen bence yanlış ,kart sende kalsın sen gereken ödemeleri otomatik ödemeye al mesela fatura gibi öde. senin maaşın senin kontrolünde olmalı. sonra kendi paranı isterken bile bu sıkıntıları çekiyorsun işte.

Son düzenleme:
Aynen öyle oluyor en başta hata yaptım sonradan da dönemiyorum işte zaten borç ödüyorum çoğunu babama atıyorum ödesin diye borcumu zaten az kalıyor maalesef inat etti kartı almadı bnde ettim almadım evde duruyor bir köşede o Inatsa bn daha inadim

Al işte kartı bebeksu. Kötü olmuş ama bazen iyi şeylerin başlaması için bir dibe vurmak kötü şeyler yaşamak gerekir ancak o zaman başlar iyi şeyler.

doktordan çıktık ,ahsene dolguya gerek yok, zaten altdan diş yürüyor 1 seneye bu dişin düşecek hafif ortasında renk koyulaşması var ama temizlemeye gerek yok bunu dedi ahsen de çürür ,dişime zarar verirse gelirim bak tekrar buraya dedi şimdi ofise geçiyoruz herifcanım bize bir çay versin de içeeaağğ

al kartını koy çantana birşey lazım olursa zaten desteksin ,tüm herşeyinni komple emanet etmek vermek zorunda değilsin herkesin ihtiyacı kadar,yetebildiğin kadar olmalı. o hatayı ben yaptım sen yapma bunun sonu yok .

Yaa bak nasıl ileri görüşlü bir görlüm. İçime doğmuş Akademisyen görl yakışır Ahsensuya canım benim. Çok para kazanıyor mu. Alem bir görlsu ya

Yaa bak nasıl ileri görüşlü bir görlüm. İçime doğmuş Akademisyen görl yakışır Ahsensuya canım benim. Çok para kazanıyor mu. Alem bir görlsu ya
kendisine hediye almıştım ya çanta falan verdim bir tanesini , çok teşekkür ederim çok beğendim kaç para bu ? dedi kızım ayıp hediyenin parası sorulmaz dedim aile arasında ayıp olmaz pahalıya benziyor anneeee , pahalı birşey alma bisiklet alıcam para biriktiriyorum ben dedi ( yani bana hediye alma, para ver daha iyi diyor ) eşşek ya tam anasının kızı bende o yaşlarda babamla pazarlık yapardım biriktirirdim biriktirirdim kendime o zamanlar walkman almak için annemde elimden o parayı alırdı lazım diye ahahhaha

Ay baysıkıl çok severim ben Çok sürmemem gerek skolyozdan eğilmek çok iiy değil bir süredir ara verdim ama en sevdiğim şeydir Beni övme bana para ver Maalesef gene çok haklı profesör Ahsensu

Ay baysıkıl çok severim ben Çok sürmemem gerek skolyozdan eğilmek çok iiy değil bir süredir ara verdim ama en sevdiğim şeydir Beni övme bana para ver Maalesef gene çok haklı profesör Ahsensu
benim bisikletim vardı ama pek süremedim içimde kaldı her tatilde ya annemin ya babamın yanındaydım benim bisikletimi daha çok kuzenlerim kullandı bugün neden ben acıların çocuğu gibi oldum ya farkında mısın

Yaaa canım benim duygulandım şimdi. Demek ki içindekileri anlatmak istedin. Çok da iyi yaptın. Neden acıların çocuğu gibi olsun ki? Çok tatlısın

Is gorusmesine gidecegim. Su romand aldim ya daha duzgun gorunsum cildim diye. Kullansam mi daha denemedim
ayy şansın açık olsun canım hakkına hayırlısıyla hemen olsun inşallah

ben daha önce denemediğim bilmediğim birşeyi yüzüme hemde iş görüşmesinde kullanmazdım kusacak mı pütür mü duracak ne yapacak akacak mı bilmiyorsun bence kullanma onu alışverişe falan giderken bir kullan önce dene ona göre durumuna bak derim,şimdilik bir fontoden kullan ilk görüşme için en doğal en ince görüneninden

Is gorusmesine gidecegim. Su romand aldim ya daha duzgun gorunsum cildim diye. Kullansam mi daha denemedim
Pozitif enerjisu yolladım görl Allah kolaylık versin. Kullandıktan sonra yorumla benim de cildim bir iki gündür niyeyse sağlandı bir garip oldu motor yağı

Saol canim. Kullanmadim birsey

Pozitif enerjisu yolladım görl Allah kolaylık versin. Kullandıktan sonra yorumla benim de cildim bir iki gündür niyeyse sağlandı bir garip oldu motor yağı
Tenk yu beybisi
Eve gidiyorum simdi. Deneyecegim

Bugun ogle sonu donus yapacaklar 6 sene sonra ilk is gorusmem. Hazirliksiz gibiydim
Ay bilemedim. Olursa sevinirim.. olmazsa yapcak birsey yok.

Aaaa hep benim başıma gelen buuu

Al kız kartını aaa...gurur yapması gereken annen ki yapıyor,firsat bu fırsat al daha verme

Ne güzel yazmışsın Dışarı çıktığımda yanımda genelde mama olur. Yanıma gelen kedileri ve köpekleri gördüğümde hep derim, keşke insanlara yaklaşmasanız diye...

Ev tapusu senin üstüne mi? Umarım öyledir. İyi yapmışsın ev almakla. Çok pahalandılar alamazdın son 2 yılda. Memur kadınsın. Kredini de ödersin eve erzak da alırsın fatura da ödersin ama kartın annen de olması saçma.kendine ait azıcık da olsa birikimin olmalı gelirini giderini sen düzenlemelisin. Bak çalışmıyorum. Kendi kredimi kredi kartlarımı birikimimi neye ne kadar harcayacağımı hep kendim düzenlerim. Eşimi karıştırtmam. O benden çok daha iyi anlar borsadan ama benim hesabım ayrıdır. Kadınların güvencesi olması taraftarıyım . Çünkü zaten Kadın parasını gene annesine gene evladına harcıyor.ekonomik şiddete karşıyım. Eşim de evi geçindirdikten sonra kendine istediğini alabilir ben de. Hatta çocuğunda birikimini özgürce harcama ya da kenara koyma hakkı var. Sen de öyle olmalısın. Anneni kırmadan al karşına konuş sebbom. Sen yetişkinsin. Annen bunu anlamalı artık. Ama üzmeden yap bunları. Anaların hakkı ödenmez çünkü.

Ya ben centella toniği yüzüme pamukla sürmüyorum, avucuma alıp yüzüme masaj yapıyordum. İki gün önce dedim ki sprey başlık olsa da bunu yüzüme sıksam. Buzdolabında sprey başlıklı bir gül suyu şişesi vardı, yıkadım şişeyi iyice, kuruyunca da centellayı içine döktüm. Şimdi centelladan hafif bir gülsuyu kokusu geliyor. Centella bozulmamıştır değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…