Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay canım görrrl tsk ederim 🥰 evet hemde çok fazla burada soylenilen spreyi kullandım urban bi toparlar gibi oldu devam etti b12 ve demirde kullandım o da biraz toparlamıştı ama doğumdan sonra giderek arttı hatta tepem baya acilmisti umarım faydası olur 🙏
Olur görl neden olmasın süper olacak saçların 💥💃😎

Ay ben de öyle ama daha bi açılma olamadı yaş 29 daha ne zaman olacak 😂 Bu yıl epey kazik yedim ben de biraz cirkef olmak istiyorum 777 bunu zenginleşmede mi diyorduk 😁
777 genel sayı 😂 520 o diyorsun o, beklenmeyen bir yerden gelecek para 😂Ben de kendimi çok saf olarak görüyorum. Benim kadar değilsindir bence beterin beteri var 😂Çakal olmak istiyorum ama nooo hamurumda yok 😂

Gel sarilalim 😂🤣🥰 Yapıda varsa değişeniyle insan ya çok kullanılma noktasına gelince parlıyorsun ama sonra yine aynı devam herkesi kendin gibi sanma olayı ben çok inanıyorum buna kimsenin kötü olabileceği ihtimali pek aklıma gelmiyor.

Annen içinde üzüldüm bu durum aile içinde geçerli hatta çok fedakarlık yapıyorsun ama görmeyebiliyorlar ben çok sert çıkıyorum ama güzel birdille iletişim kurmak önemli yani maaşından bir miktar verip geri kalanını kendine ayirmalisin bence bi dene bunu güzellikle olmuyorsa sen böyle yapmaya devam et düşünüp anlayacaktır
Ben aksine herkesi leşo kabul edip aşırı bir gard alma olayı yapıyorum ya 😂Benimki de çok saçma tamam kazık yemiyorsun ama bu da iyi değil çünkü avantajlar da gidiyor elinden.

hada labo nun göz ve ağız çevresi kremini kullanmıştım o efsaneydi ama.
Ay ben de çok severim onu 😍Skin plumping mi sendeki nrmlendirici? O biraz öyle bir krem. Mat seven sevmez glass skin yapıyor. İçeriği de çok güzel olduğu için bir daha almasan bile yap dengeleyici ürünlerle kombine bence. Ama güzeldi. Şuan ben de bir garip yağlandım bir iki gündür geçicidir umarım zormuş yağlı cilt de 😂

gördüm senin dolabını.az öz gerekli ürünler var.elimdekiler bitsin ben de aynını yapacağım.bugün evde baktım sırf ucuz diye hiç kullanmayacağım saç ürünleri almışım.onlardan da kurtulacağım en kısa zamanda.
Uygun ve güzel ürünler de çok pahalı iyi değil görl eminim seninkiler de uygun ve güzeldir. Hem önemli olan içten gelen ışıltı o sende yeterince var zaten hiçbir ürün bunu sağlayamaz zaten 🐞

Aha saftiriklikten konu açılmış. Çekilin eski bir saftirik geldi😂😂😂 Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun ama dışarıya hepsini göstermeyin. Kötü olun demiyorum olmayın da zaten ama insanların sizi (afedersiniz) salak zannedeceklerdi kadar iyi niyetinizi belli etmeyin. Sonra bir gün hakkınızı savunursunuz ne sinsiliğiniz kalır ne fesatlığınız. Yere bakan yürek yakan derler, aferin hakkını savundu demezler. Çirkeflik yapmanıza gerek yok zaten düzgün bir şekilde hakkınızı savunabilirsiniz.

Geçmiş olsun gülerek okudum.
Ahsen de çok tatlı çok alem bir kız. Maşallah çokta zeki.
yaa canımsın çok teşekkür ederim :KK200:
ayy bu ne?ben gözünü açmış hayata hazırlamıştır diye düşünmüştüm.bu adamsa korkunççç biri.
noter kadındı :KK70: tipini görsen hayranlık uyandıracak kadar güzeldi ama huyu beş para etmezdi zaten antepde meşhur, benim şikayetimden sonra o sene emekli senesiydi güya avukatlık bürosu açacaktı hukuki danışmanlık yapacaktı yapamadı :KK70: evde oturuyor ahahahah ,oh olsun en azından başkalarının psikolojisini bozamayacak artık
Hepsinin elleri kırılsın! Daha neler yazarım da burası yeri değil. Bir türlü kendime gelemiyorum.
barınaklar komple kaldırılmalı ülkenin her yerindeki barınaklar korkunç çünkü insanlar korkunç, bu köpekten öncede patates vardı ya metronun kedisi, hayvanın teki dobermanını kedinin üstüne salmış kedi öldü. yani insanlar korkunç olduğu için barınak olmamalı hatta hayvanlar insanlardan saklanmalı kaçmalı.

Aha saftiriklikten konu açılmış. Çekilin eski bir saftirik geldi😂😂😂 Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun ama dışarıya hepsini göstermeyin. Kötü olun demiyorum olmayın da zaten ama insanların sizi (afedersiniz) salak zannedeceklerdi kadar iyi niyetinizi belli etmeyin. Sonra bir gün hakkınızı savunursunuz ne sinsiliğiniz kalır ne fesatlığınız. Yere bakan yürek yakan derler, aferin hakkını savundu demezler. Çirkeflik yapmanıza gerek yok zaten düzgün bir şekilde hakkınızı savunabilirsiniz.
yüzde 10000000 katılıyorum valla

internetde veteriner hekimin yazısını gördüm barınağa bağışlanan mamaları oradakiler satıyormuş falan... resmen canlıları kullanarak gelir elde ediyorlar zaten halleri çok kötü güzel beslenen bakılan yer görmedim daha ... o yüzden bize çok iş düşüyor, sokaklarda belediyelerin mama kaplarını doldurmamız yanımızda mamalarla gezmemiz lazım. hoş o belediyenin mama kabını tekmeleyenlerde var insanlar gerçekten çok kötü değil mi ya ? özellikle bazı insanlar şeytanın yeryüzü merkezi gibi

yavru kedi mesken tuttu ya bizim kapı önünü, gece kontrol için kapıyı bir açtım ki karşı komşunun çizmesinin üstüne yatmış beni görünce çizmeyi yoğurmaya başladı, ulan dedim sepet koydum içinde battaniye var gel buraya bıyıklı gel buraya (adını bıyıklı koyduk :KK70: ) komşu kediden korkan biri olabilir ne bileyim çizmeme yatma deyip apartmandan çıkarabilir vs... bu soğukta şimdi... ısrarla çağırdım ben çağırınca ssepete giriyor kapıyı kapatınca bir bakıyorum mercekten :KK70: hemen çizmeye gidip yatıyor. kendi çizmemi kapının önüne koydum ona yatsın bari :KK70: kedi bu kusar musar birşey ollur kovulmasın şimdi apartmandan şapşik :KK70:

instagramda eski resimlere videolara bakıyordum ahsenin videosuna denk geldim ,yumurtanın kabuğunu soyuyor kabuk altında azıcık kalan yumurtayıda sıyırdı yedi boşa gitmesiiiin diyor :KK70: kazayla kabuğunuda yedi çatır çutur ses geliyor şey demiş cilde iyi geliiirrr :KK70:

biz şuan dişçiye gidiyoruz :KK70: küçük hanımın üstün görüşleriyle :KK70: içimiz rahat etsinmiş :KK70:
Oil pulling yapıyor, dil sıyırma yapıyor, diş ipi kullanıyor de ve bayılalım 😂Yeto bu kadar cute olunmaz maşallah tü tü benim gülüm tü tü maşallah 😂

Oil pulling yapıyor, dil sıyırma yapıyor, diş ipi kullanıyor de ve bayılalım 😂Yeto bu kadar cute olunmaz maşallah tü tü benim gülüm tü tü maşallah 😂
2 fırçası var biri döner başlıklı diğeri de düz normal, normal olanla dilini damağını fırçalıyor ve tabiki diş ipi de kullanıyor ,ağız gargarası da yapıyor biz normalde karanfilli suyla gargara yapardık doktor adaçayı demleyin o suyla gargara yapın boğaza da iyi gelir dedi diye adaçayıyla gargara yapıyor :KK70:

2 fırçası var biri döner başlıklı diğeri de düz normal, normal olanla dilini damağını fırçalıyor ve tabiki diş ipi de kullanıyor ,ağız gargarası da yapıyor biz normalde karanfilli suyla gargara yapardık doktor adaçayı demleyin o suyla gargara yapın boğaza da iyi gelir dedi diye adaçayıyla gargara yapıyor :KK70:
Respect 😂Parti kur oy verelim görlsu 😂Son aşamada adaçayıyla yapıyor değil mi?

parti kur oy verelim dedin ya :KK70: ahsenin hayali okuyacak ama hangi alanda okursa okusun o alanın yetişkin öğretmeni olacakmış öğretim görevlisi diyemiyor daha :KK70: çok konuşuyorum ya bu konuşmam boşa gitmesin anneee dedi çünkü :KK70: orta yaşa gelince yani biz yaşlarda belediye başkanı olacakmış . belediye başkanları çok para kazanıyor anneeee dedi :KK70:

Aranızda Tatsız bir konuşma olmuş çok üzüldüm. Sıkma canını düzelir. Sen elinden geleni yapmışsın bu zamana kadar annenin anlayışsız bir anına denk gelmiş olabilir. Madem kart maaş kartın sen annene aylık belirli bir miktar para çekip versen nasıl olur. Çalışma şartları gerçekten zor kazandığın parayı gönlünce harcamak seninde hakkın. Kaldı ki bilinçsiz bir insan değilsin çar çur etmezsin. Cilt bakımı için aldıklarımız nasıl bir ihtiyaçsa arada bir dışarda bir fincan kahve içmekte ihtiyaç. Annenin buna saygı duyması ve anlayış göstermesi lazım. Anne ile daha sakin bir dille konuşmayı dene. Ailede çalışan tek sen değilsen aile bütçesini senin daha az katkın olsa bile ayarlayabilirler diye düşünüyorum. Seninde acil ya da extra ihtiyaçların için kenarda bir miktar paran olur.
Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter A Ametistt

Gel sarilalim 😂🤣🥰 Yapıda varsa değişeniyle insan ya çok kullanılma noktasına gelince parlıyorsun ama sonra yine aynı devam herkesi kendin gibi sanma olayı ben çok inanıyorum buna kimsenin kötü olabileceği ihtimali pek aklıma gelmiyor.

Annen içinde üzüldüm bu durum aile içinde geçerli hatta çok fedakarlık yapıyorsun ama görmeyebiliyorlar ben çok sert çıkıyorum ama güzel birdille iletişim kurmak önemli yani maaşından bir miktar verip geri kalanını kendine ayirmalisin bence bi dene bunu güzellikle olmuyorsa sen böyle yapmaya devam et düşünüp anlayacaktır
Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter Wings06 Wings06

bazı şartlarını bilmediğim için şu an yorum yapmayacağım sebbom.özelden konuşalım uygun bir zamanda.fikirlerimi söylerim.aile durumunu maddi durumunuz annenin durumunu kardeşlerini vs hiç bir şey bilmiyorum.bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter C ceycey0406

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X