Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben liquid keratin firmasıyla görüştüm şimdi ,oranın saç uzmanı esra hanım var saçımın resmini de istedi. dedim saçım çok elektiriklenen, tüleren, ince telli kırılgan dedim ...öyle bir yazdım ki saçımın allah belasını vermiş gibi daha önce yapılan tüm işlemleri sordu . sadece senede 2 kere kendi saç rengime boyarım, düzleştirici bile kullanmam doğal kurumaya bırakırım dedim. ama sanki saçımın gücü gitti o eski parlaklığı yok saçım yaşlanmış gibi dedim. keratini azalmış çok birşeye ihtiyacınız yok ama saf keratin yüklenirse iyi olur dedi garantili onarım seti var onu önerdi . alıcam şimdi yaklaşık 3 hafta boyunca sürecek bir bakım kürüne giricem dökülme uzama hızını sordu, dökülme normal hızlı da uzar . dipten çıkanlarda güçlü ama uclar kötü duruyor kesiyorum uzarken yine inceliyor dedim her şeyi anlattım saçımı biirrr birrr şikayet ettim

Oha resmen ben boyama hariç

Fiddy yöntemini uyguladım bugün, benim elime öyle kum gibi pütürcükler gelmedi.
Dogru yaptıgıma eminim ama.
ya daha olgunlaşmamıştır derin büyük siyah nokta değildir ya da birkaç seferden sonra olur ... eline gelmesi şart değil ama genelde çok siyah noktalılarda geliyor canım

sen nasılsın bu arada

likit keratinin markası nedir acaba. Asi kıvırcık kalın telli kabarık. uslanmaz saçları yatıştırmak içinde etkisi olur herhalde. saçımızı nereye şikayet ediyoruz bende edeyim belki utanıp biraz yatışırlar. Kuaförde keratin yüklemesi ve saç botoksu yaptırıyorum çünkü kıvırcık hallerine dayanamıyorum. Evde uygulanan bir yöntemse likit keratin yatırımı yapayım.

bugün yazdıklarınızı okumaya yetişemedim. sabah 9-akşam 8 dersim var.

saç uzmanıyla görüşmen gerekecek canım saçının resmini isteyecek ben duştan çıktıktan sonra doğal kurumaya bıraktığım saçlarımı gösterdim whatsaapdan görüşceksin , neye ihtiyacın varsa onu öneriyor saça ve yıpranma durumuna göre Liquid Keratin: Türkiye'nin En İyi Keratin Bakım ve Brezilya Fönü Markası whatsaapdan iletişime geçersin buradan . ben daha önce kuzenimle ortak kullandım serumunu seneler önce . ama tam set yapamadım sadece serumundan tırtıklamıştım çok sevmiştim . saçım artık destek istiyor açıkcası seti aldım gelir cuma günü falan ... kapıda ödemesi de var

canım teşekkür ederim saçlarımda yıpranma yok. kuaförüm sadece biraz nemsiz dedi. ben düz kullanmayı tercih ediyorum kıvırcık hali koskocaman bir bonus. günde birkaç telden fazla asla dökülmez. arayıp bilgi alacağım.

benimde saçlarım lüle lüle kuru nemsiz ince telli kırılgan tülerik . gençliğimdeki sağlıklı parlak kırık olmayan saçı istiyorum dedim kuru ve sert saçlara özel besleyici saf keratin setini önerdi . çok çeşit var neye ihtiyaç varsa ona göre serum -şampuan krem -yağ öneriyor eminim nokta atışı ürün önerecektir

Yaa bence çok güzel kıvırcık saç eminim çok cooldur.

ya daha olgunlaşmamıştır derin büyük siyah nokta değildir ya da birkaç seferden sonra olur ... eline gelmesi şart değil ama genelde çok siyah noktalılarda geliyor canım

sen nasılsın bu arada
Bende öyle görülür siyah nokta yok. Ama cildimi temizlesin diye şu fiddyi denemek istedim.
İyiyim canım bekliyoruz daha bir gelişme yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…