Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur görl neden olmasın süper olacak saçların

Ay ben de öyle ama daha bi açılma olamadı yaş 29 daha ne zaman olacak Bu yıl epey kazik yedim ben de biraz cirkef olmak istiyorum 777 bunu zenginleşmede mi diyorduk
777 genel sayı 520 o diyorsun o, beklenmeyen bir yerden gelecek para Ben de kendimi çok saf olarak görüyorum. Benim kadar değilsindir bence beterin beteri var Çakal olmak istiyorum ama nooo hamurumda yok

Ben aksine herkesi leşo kabul edip aşırı bir gard alma olayı yapıyorum ya Benimki de çok saçma tamam kazık yemiyorsun ama bu da iyi değil çünkü avantajlar da gidiyor elinden.

hada labo nun göz ve ağız çevresi kremini kullanmıştım o efsaneydi ama.
Ay ben de çok severim onu Skin plumping mi sendeki nrmlendirici? O biraz öyle bir krem. Mat seven sevmez glass skin yapıyor. İçeriği de çok güzel olduğu için bir daha almasan bile yap dengeleyici ürünlerle kombine bence. Ama güzeldi. Şuan ben de bir garip yağlandım bir iki gündür geçicidir umarım zormuş yağlı cilt de

Uygun ve güzel ürünler de çok pahalı iyi değil görl eminim seninkiler de uygun ve güzeldir. Hem önemli olan içten gelen ışıltı o sende yeterince var zaten hiçbir ürün bunu sağlayamaz zaten

Aha saftiriklikten konu açılmış. Çekilin eski bir saftirik geldi Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun ama dışarıya hepsini göstermeyin. Kötü olun demiyorum olmayın da zaten ama insanların sizi (afedersiniz) salak zannedeceklerdi kadar iyi niyetinizi belli etmeyin. Sonra bir gün hakkınızı savunursunuz ne sinsiliğiniz kalır ne fesatlığınız. Yere bakan yürek yakan derler, aferin hakkını savundu demezler. Çirkeflik yapmanıza gerek yok zaten düzgün bir şekilde hakkınızı savunabilirsiniz.

Geçmiş olsun gülerek okudum.
Ahsen de çok tatlı çok alem bir kız. Maşallah çokta zeki.
yaa canımsın çok teşekkür ederim
ayy bu ne?ben gözünü açmış hayata hazırlamıştır diye düşünmüştüm.bu adamsa korkunççç biri.
noter kadındı tipini görsen hayranlık uyandıracak kadar güzeldi ama huyu beş para etmezdi zaten antepde meşhur, benim şikayetimden sonra o sene emekli senesiydi güya avukatlık bürosu açacaktı hukuki danışmanlık yapacaktı yapamadı evde oturuyor ahahahah ,oh olsun en azından başkalarının psikolojisini bozamayacak artık
Hepsinin elleri kırılsın! Daha neler yazarım da burası yeri değil. Bir türlü kendime gelemiyorum.
barınaklar komple kaldırılmalı ülkenin her yerindeki barınaklar korkunç çünkü insanlar korkunç, bu köpekten öncede patates vardı ya metronun kedisi, hayvanın teki dobermanını kedinin üstüne salmış kedi öldü. yani insanlar korkunç olduğu için barınak olmamalı hatta hayvanlar insanlardan saklanmalı kaçmalı.

yüzde 10000000 katılıyorum valla

internetde veteriner hekimin yazısını gördüm barınağa bağışlanan mamaları oradakiler satıyormuş falan... resmen canlıları kullanarak gelir elde ediyorlar zaten halleri çok kötü güzel beslenen bakılan yer görmedim daha ... o yüzden bize çok iş düşüyor, sokaklarda belediyelerin mama kaplarını doldurmamız yanımızda mamalarla gezmemiz lazım. hoş o belediyenin mama kabını tekmeleyenlerde var insanlar gerçekten çok kötü değil mi ya ? özellikle bazı insanlar şeytanın yeryüzü merkezi gibi

yavru kedi mesken tuttu ya bizim kapı önünü, gece kontrol için kapıyı bir açtım ki karşı komşunun çizmesinin üstüne yatmış beni görünce çizmeyi yoğurmaya başladı, ulan dedim sepet koydum içinde battaniye var gel buraya bıyıklı gel buraya (adını bıyıklı koyduk ) komşu kediden korkan biri olabilir ne bileyim çizmeme yatma deyip apartmandan çıkarabilir vs... bu soğukta şimdi... ısrarla çağırdım ben çağırınca ssepete giriyor kapıyı kapatınca bir bakıyorum mercekten hemen çizmeye gidip yatıyor. kendi çizmemi kapının önüne koydum ona yatsın bari kedi bu kusar musar birşey ollur kovulmasın şimdi apartmandan şapşik

instagramda eski resimlere videolara bakıyordum ahsenin videosuna denk geldim ,yumurtanın kabuğunu soyuyor kabuk altında azıcık kalan yumurtayıda sıyırdı yedi boşa gitmesiiiin diyor kazayla kabuğunuda yedi çatır çutur ses geliyor şey demiş cilde iyi geliiirrr

biz şuan dişçiye gidiyoruz küçük hanımın üstün görüşleriyle içimiz rahat etsinmiş
Oil pulling yapıyor, dil sıyırma yapıyor, diş ipi kullanıyor de ve bayılalım Yeto bu kadar cute olunmaz maşallah tü tü benim gülüm tü tü maşallah

Oil pulling yapıyor, dil sıyırma yapıyor, diş ipi kullanıyor de ve bayılalım Yeto bu kadar cute olunmaz maşallah tü tü benim gülüm tü tü maşallah
2 fırçası var biri döner başlıklı diğeri de düz normal, normal olanla dilini damağını fırçalıyor ve tabiki diş ipi de kullanıyor ,ağız gargarası da yapıyor biz normalde karanfilli suyla gargara yapardık doktor adaçayı demleyin o suyla gargara yapın boğaza da iyi gelir dedi diye adaçayıyla gargara yapıyor

Respect Parti kur oy verelim görlsu Son aşamada adaçayıyla yapıyor değil mi?

parti kur oy verelim dedin ya ahsenin hayali okuyacak ama hangi alanda okursa okusun o alanın yetişkin öğretmeni olacakmış öğretim görevlisi diyemiyor daha çok konuşuyorum ya bu konuşmam boşa gitmesin anneee dedi çünkü orta yaşa gelince yani biz yaşlarda belediye başkanı olacakmış . belediye başkanları çok para kazanıyor anneeee dedi

Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter A Ametistt

Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter Wings06

Cnm zaten yıllardır kart onda bn ise başladım başlayalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadık istediği gibi harcadı ev borcum var zaten onuda bn ödüyorum zaten az kalıyordu bana ağzımı açmadım yıllardır bn isteyince veriyordu fazla isteyince yine laf yapıyordu yine takmıyordum dün patladım artık yeter C ceycey0406

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…