Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben centella toniği yüzüme pamukla sürmüyorum, avucuma alıp yüzüme masaj yapıyordum. İki gün önce dedim ki sprey başlık olsa da bunu yüzüme sıksam. Buzdolabında sprey başlıklı bir gül suyu şişesi vardı, yıkadım şişeyi iyice, kuruyunca da centellayı içine döktüm. Şimdi centelladan hafif bir gülsuyu kokusu geliyor. Centella bozulmamıştır değil mi? :KK43:
merak etme birşey olmaz :KK66: dikkat et soluma ama nefesini tut sıktıktan sonra oradan uzaklaş :KK70: gözlerini de kapatırsın :KK66:

internetde veteriner hekimin yazısını gördüm barınağa bağışlanan mamaları oradakiler satıyormuş falan... resmen canlıları kullanarak gelir elde ediyorlar zaten halleri çok kötü güzel beslenen bakılan yer görmedim daha ... o yüzden bize çok iş düşüyor, sokaklarda belediyelerin mama kaplarını doldurmamız yanımızda mamalarla gezmemiz lazım. hoş o belediyenin mama kabını tekmeleyenlerde var insanlar gerçekten çok kötü değil mi ya ? özellikle bazı insanlar şeytanın yeryüzü merkezi gibi
Ben mama kaplarını dolduruyorum ama dediğin gibi içim hiç rahat değil. Mama ve su kabını tekmeleyen çok "insansı" gördüm, çok kavgalar ettim. Eğer o an kedilere ya da köpeklere mama veriyorsam yanlarında bekliyorum, mama bitmeden ayrılmıyorum oradan.
O barınaktaki şeytanlar kedileri poşete koyup poşetin ağzını sıkıca bağlayıp kedileri öldürüyorlar. Ölen kedileri köpeklere yem yapıyorlar. Öldürdükleri köpekleri de yem yapıyorlar. Ben böyle bir dünyada yaşayamıyorum artık, kalbim dayanmıyor.

Son düzenleme:
yavru kedi mesken tuttu ya bizim kapı önünü, gece kontrol için kapıyı bir açtım ki karşı komşunun çizmesinin üstüne yatmış beni görünce çizmeyi yoğurmaya başladı, ulan dedim sepet koydum içinde battaniye var gel buraya bıyıklı gel buraya (adını bıyıklı koyduk :KK70: ) komşu kediden korkan biri olabilir ne bileyim çizmeme yatma deyip apartmandan çıkarabilir vs... bu soğukta şimdi... ısrarla çağırdım ben çağırınca ssepete giriyor kapıyı kapatınca bir bakıyorum mercekten :KK70: hemen çizmeye gidip yatıyor. kendi çizmemi kapının önüne koydum ona yatsın bari :KK70: kedi bu kusar musar birşey ollur kovulmasın şimdi apartmandan şapşik :KK70:
Nisaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK68::KK68::KK68:

Evde koşan bir görl 😂Kocişkosuyun da der artık bu görle ne oldu 😂
Gülüyor artık, aha yine başladı diyor. Ezberlemiş artık sıralarını, çok da meraklı illa bakacak :KK70: Diyor önce yüzünü yıkadı, şimdi yüzüne bir şey fıslatacak, hafif kuruyunca şu kremi sürecek, sonra göz çevresi serumu, biraz bekleyip göz kremini sürer, biraz bekleyip güneş kremi sürer, hava yağmurlu ama yine de güneş kremi sürer... Böyle sayıp duruyor. :KK70:

Benim bu finisher pudradan ya beklentim coktu,yada yapmadim 🤦
nasıl uyguladın canım
Gülüyor artık, aha yine başladı diyor. Ezberlemiş artık sıralarını, çok da meraklı illa bakacak :KK70: Diyor önce yüzünü yıkadı, şimdi yüzüne bir şey fıslatacak, hafif kuruyunca şu kremi sürecek, sonra göz çevresi serumu, biraz bekleyip göz kremini sürer, biraz bekleyip güneş kremi sürer, hava yağmurlu ama yine de güneş kremi sürer... Böyle sayıp duruyor. :KK70:
benimki de canımı çektirdin bende süreyim diyor :KK70:

Benimkinin canı çekmese de olur. Zaten yaşım kocamdan büyük, benim bakım yapıp aradaki farkı ileride de korumam gerek :KK70: O bir tek suyla yüzünü yıkayıp çıkıyor, boşver böyle daha iyi :KK70:
Görl zengo olursunuz öyle derler 😂Sen zaten süper görünüyorsun maşallah.

Nasil anlatayim kiz ..icinde puf puf sunger cikti Birde firca 😂 anlima burun ucuma puf puf yaptim 😂😂😂
Not : her türlü makyaj ozurlusuyum
Geniş bir pudra fırçasını kapağın içinde gezdir ve fazla pudrayı fırçadan silkele. Fırçayı yüzünde yağlanan ve parlayan bölgelere nazikçe uygula. bak balım şu şekilde olacak

Geniş bir pudra fırçasını kapağın içinde gezdir ve fazla pudrayı fırçadan silkele. Fırçayı yüzünde yağlanan ve parlayan bölgelere nazikçe uygula. bak balım şu şekilde olacak

Yarin deneyim tekrar ✌️
before after de yapayim

Tesekkurler video icin

Aha saftiriklikten konu açılmış. Çekilin eski bir saftirik geldi😂😂😂 Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun ama dışarıya hepsini göstermeyin. Kötü olun demiyorum olmayın da zaten ama insanların sizi (afedersiniz) salak zannedeceklerdi kadar iyi niyetinizi belli etmeyin. Sonra bir gün hakkınızı savunursunuz ne sinsiliğiniz kalır ne fesatlığınız. Yere bakan yürek yakan derler, aferin hakkını savundu demezler. Çirkeflik yapmanıza gerek yok zaten düzgün bir şekilde hakkınızı savunabilirsiniz.
Bu mesajı defalarca okudum ki beynime kazınsın. Çok güzel yazmış gerçekten.
Yazdıkları çok doğru. Ben bu yaşa kadar ailemin yanlışlarına hep sustum, hep alttan aldım. İlk defa bu sene ses çıkardım bazı şeylere ve gerçekten de ne sinsiliğim kaldı ne fesatlığım. Çünkü alışmışlar susmama, sineye çekmeme. Sırf artık susmuyorum diye hak vermeleri gerekirken "Sen böyle değildin, çok değiştin." gibi suçlamalara kadar gitti...
Fakat asıl idolüm şu cümle oldu: "Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun..." :KK70: :KK70:

Yeni cicişlerim geelldiiii😍

Eklentiler

• C74C3176-6692-4D6C-B44E-83905F06B942.jpeg
    C74C3176-6692-4D6C-B44E-83905F06B942.jpeg
    142,3 KB · Görüntüleme: 37
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X