Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gördüm senin dolabını.az öz gerekli ürünler var.elimdekiler bitsin ben de aynını yapacağım.bugün evde baktım sırf ucuz diye hiç kullanmayacağım saç ürünleri almışım.onlardan da kurtulacağım en kısa zamanda.

sen zaten uygun ama güzel ürünler alıyorsun .kalitesiz birşey aldığını sanmam senin. sen seviyorsun diye morfose köpük aldım ben normalde bakım spreyini kullanıyorum biliyorsun ... bugün duştan sonra saçım hafif nemliyken köpükledim sonra balerin topuzu giibi sardım saçı ... iyice kuruyunca bir açtım harika su dalgası olmuştu sertleştirmeden saçı tutuyor tülermesini kabarmasınıda önlemiş mis gibide kokuyor sevdim bende.

Bn senin şuan eski halinim hayır diyemiyorum insanları kırıp üzmekten korkuyorum ama kendim paramparçayim çok küstahlaşiyor insanlar bana karşı çok sakinim sessizim sabirliyim oyuzden kaldı 5yilim daha adam olmam sanırım bn

kesinlikle o dönemin kadınları çok güzel, birde kalemle çizilmiş gibi ortalama aynı boy, aynı vücut tipleri dikkat ettin mi
Kesinlikle canım. Birde annem kendi dikerdi kıyafetlerini . Cidden herşeyi tatlı bir uyum içinde olurdu

Geçmiş olsun gülerek okudum.
Ahsen de çok tatlı çok alem bir kız. Maşallah çokta zeki.

ayy bu ne?ben gözünü açmış hayata hazırlamıştır diye düşünmüştüm.bu adamsa korkunççç biri.

Ne oldu neden tartıştınız. Anne kız arasında arada olur öyle. Üzme kendini sabah barışırsınız.
Bn kredi kartimi ona veriyorum evin eksiklerini alsın diye aynı zamanda maaş kartım dediki paran bitti mi veriyim mi dedimki versen iyi olur varda ama dedim başladı söylenmeye ne çabuk bitirdin verdigimi daha bir ay olmadı vs bir sürü laf saydi bnde dedimki anne sordun söyledim okadar çalışıyorsun kahir çekiyorsun harca kızım demiyorsun da böyle yapıyorsun fuzuli harcamıyorum dedim ölsek parayla gomulucez dedim herşeye para lazım doğum günü vs oluyor hediyeleşme oluyor vs tek sorun yemek değil falan dedim yani al kartını da dedi daha almicam dedi gitti yattı ne dediysem ikna edemedim bn kart kullanmayı bilmiyorum bile dedim gerçekten hiç kullanmadım ama hep nakitle iş görürüm inat etti almadı bnde bıraktım masaya naparsa yapsın zaten borcumuz var bn ödüyorum onuda bana kalan para en fazla 500 oluyor ne dışarı gezmem var nede sigaram vs ne kızlar var dedim sen görmemişsin kozmetik internetten aliyormusum parayı napacakmisim dedim bn tek derdim kozmetik mi iş hayatındayim sonuçta illa harcama çıkıyor yani ozaman evde oturalım parada gitmesin dedim çıldırdı gitti bnde çıldırdım artık ama 9senedir idare ediyorum öğrenci gibi harçlık alıyorum hem soruyor veriyim mi diye hem burnumdan getiriyor dedim ki böyle yaptıktan sonra verme burnumdan geliyor zaten dedim nasıl kazanıyorum onu biliyon mu dedim açıkçası yıldim valla A Ametistt
C ceycey0406

Son düzenleme:
Siteye bisey olmuş sanırım begenemedim bile
Teşekkür ederim canım yok ben artık level atladığını düşünüyorum daha kolay ikna olabilirim ama benim bu üst dudagim yok sınırında o yüzden soru işareti oluştu

Oooooo sefan olsun

Nemlendirici hangisi acaba
Normal bi Nivea aldım evde eczaneme güvenmiştim hiçbiri gelmedi daha stokçuları buradan selam olsun doğru yoldalar
Teşekkür ederim bugünde gitti giden yarın tamam artık herseye minimuma çekiyorum ins ocaktan sonra biseyler olcakmis diyenlere göre aldık aldık

Evet canim alerji çok riskli her seferinde yine de söyleyin hatta maddeleri not alıp, iyi ki bilinçli davranıp hemen gitmişsiniz tekrar geçmiş olsun
Evet ben de hemşireyim pandeminin bir döneminde calismasamda başlarda çok yorucuydu sürekli el yuz yıkamaktan dezenfektan maske şimdi çıkıyor acisi.
Hep beraber atlattık insallah Allah razı olsun

Aranızda Tatsız bir konuşma olmuş çok üzüldüm. Sıkma canını düzelir. Sen elinden geleni yapmışsın bu zamana kadar annenin anlayışsız bir anına denk gelmiş olabilir. Madem kart maaş kartın sen annene aylık belirli bir miktar para çekip versen nasıl olur. Çalışma şartları gerçekten zor kazandığın parayı gönlünce harcamak seninde hakkın. Kaldı ki bilinçsiz bir insan değilsin çar çur etmezsin. Cilt bakımı için aldıklarımız nasıl bir ihtiyaçsa arada bir dışarda bir fincan kahve içmekte ihtiyaç. Annenin buna saygı duyması ve anlayış göstermesi lazım. Anne ile daha sakin bir dille konuşmayı dene. Ailede çalışan tek sen değilsen aile bütçesini senin daha az katkın olsa bile ayarlayabilirler diye düşünüyorum. Seninde acil ya da extra ihtiyaçların için kenarda bir miktar paran olur.

Havalı görl Hayırlı olsun. Saç dökülme sorunun mu vardı?
Ay canım görrrl tsk ederim evet hemde çok fazla burada soylenilen spreyi kullandım urban bi toparlar gibi oldu devam etti b12 ve demirde kullandım o da biraz toparlamıştı ama doğumdan sonra giderek arttı hatta tepem baya acilmisti umarım faydası olur

Ay ben de öyle ama daha bi açılma olamadı yaş 29 daha ne zaman olacak Bu yıl epey kazik yedim ben de biraz cirkef olmak istiyorum 777 bunu zenginleşmede mi diyorduk

Gel sarilalim Yapıda varsa değişeniyle insan ya çok kullanılma noktasına gelince parlıyorsun ama sonra yine aynı devam herkesi kendin gibi sanma olayı ben çok inanıyorum buna kimsenin kötü olabileceği ihtimali pek aklıma gelmiyor.

Annen içinde üzüldüm bu durum aile içinde geçerli hatta çok fedakarlık yapıyorsun ama görmeyebiliyorlar ben çok sert çıkıyorum ama güzel birdille iletişim kurmak önemli yani maaşından bir miktar verip geri kalanını kendine ayirmalisin bence bi dene bunu güzellikle olmuyorsa sen böyle yapmaya devam et düşünüp anlayacaktır

S sepyazeytin nerelerdesin merak ettim seni.
Geldim canım, herkes iyi mi?
Kızlar, ayın 25'inde gördüğümüz korkunç olaylar yüzünden günlerdir kendime gelemedim, hayatım boyunca da o görüntüler hafızamdan gitmeyecek. İki gündür Twitter'da hayvan hakları için mesajlar yazmaktan buraya gelemedim. Canım çok sıkkın hâlâ...
Yazdıklarınızı henüz okuyamadım, umarım herkes iyidir.

bazı şartlarını bilmediğim için şu an yorum yapmayacağım sebbom.özelden konuşalım uygun bir zamanda.fikirlerimi söylerim.aile durumunu maddi durumunuz annenin durumunu kardeşlerini vs hiç bir şey bilmiyorum.bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

gördüm o haberleri çok üzücü.ben sokak köpeklerinden dehşet korkuyorum ama bir tanesinin kılına zarar gelsin istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…