Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merak etme birşey olmaz dikkat et soluma ama nefesini tut sıktıktan sonra oradan uzaklaş gözlerini de kapatırsın

Ben mama kaplarını dolduruyorum ama dediğin gibi içim hiç rahat değil. Mama ve su kabını tekmeleyen çok "insansı" gördüm, çok kavgalar ettim. Eğer o an kedilere ya da köpeklere mama veriyorsam yanlarında bekliyorum, mama bitmeden ayrılmıyorum oradan.
O barınaktaki şeytanlar kedileri poşete koyup poşetin ağzını sıkıca bağlayıp kedileri öldürüyorlar. Ölen kedileri köpeklere yem yapıyorlar. Öldürdükleri köpekleri de yem yapıyorlar. Ben böyle bir dünyada yaşayamıyorum artık, kalbim dayanmıyor.

Son düzenleme:
Nisaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evde koşan bir görl Kocişkosuyun da der artık bu görle ne oldu
Gülüyor artık, aha yine başladı diyor. Ezberlemiş artık sıralarını, çok da meraklı illa bakacak Diyor önce yüzünü yıkadı, şimdi yüzüne bir şey fıslatacak, hafif kuruyunca şu kremi sürecek, sonra göz çevresi serumu, biraz bekleyip göz kremini sürer, biraz bekleyip güneş kremi sürer, hava yağmurlu ama yine de güneş kremi sürer... Böyle sayıp duruyor.

Benim bu finisher pudradan ya beklentim coktu,yada yapmadim
nasıl uyguladın canım
benimki de canımı çektirdin bende süreyim diyor

Benimkinin canı çekmese de olur. Zaten yaşım kocamdan büyük, benim bakım yapıp aradaki farkı ileride de korumam gerek O bir tek suyla yüzünü yıkayıp çıkıyor, boşver böyle daha iyi
Görl zengo olursunuz öyle derler Sen zaten süper görünüyorsun maşallah.

Nasil anlatayim kiz ..icinde puf puf sunger cikti Birde firca anlima burun ucuma puf puf yaptim
Not : her türlü makyaj ozurlusuyum
Geniş bir pudra fırçasını kapağın içinde gezdir ve fazla pudrayı fırçadan silkele. Fırçayı yüzünde yağlanan ve parlayan bölgelere nazikçe uygula. bak balım şu şekilde olacak

Geniş bir pudra fırçasını kapağın içinde gezdir ve fazla pudrayı fırçadan silkele. Fırçayı yüzünde yağlanan ve parlayan bölgelere nazikçe uygula. bak balım şu şekilde olacak
Yarin deneyim tekrar
before after de yapayim

Tesekkurler video icin

Bu mesajı defalarca okudum ki beynime kazınsın. Çok güzel yazmış gerçekten.
Yazdıkları çok doğru. Ben bu yaşa kadar ailemin yanlışlarına hep sustum, hep alttan aldım. İlk defa bu sene ses çıkardım bazı şeylere ve gerçekten de ne sinsiliğim kaldı ne fesatlığım. Çünkü alışmışlar susmama, sineye çekmeme. Sırf artık susmuyorum diye hak vermeleri gerekirken "Sen böyle değildin, çok değiştin." gibi suçlamalara kadar gitti...
Fakat asıl idolüm şu cümle oldu: "Arkadaşlar siz yine kendi içinizde hobi olarak iyi niyetli olun..."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…