Nefis olmuş ve aşırı şirin. Ellerine sağlık. Sağlıkla kullansınTaze bitti kızlar, arkadaşımın bebişine ördüm. Olmuş di mi
1 sene önce açtığın paket değil bu değil miAy birsey diyecegim
Dün aksam su urunu kullandim
celimax Ji.Woo.Gae Heartleaf BHA Peeling Pad - 3 in 1 Exfoliating, Soo
SAFE INGREDIENTS: Paraben, SLS Free, suitable for all skin types. Since its launch, it has been sold 1.8 billion domestically, ranked as the top peeling pads in South Korea. GENTLE BUT EFFECTIVE: BHA (Salicylic Acid) removes dead skin cells to smoothen rough bumps, texture while also reducing...ninthavenue.dk
Hih hemen sivilce cikti bu sabahen son gecen sene kullanmistim. Duramadim yine
mary may idebenone + blackberry complex serumCvit, AHA BHA serumdan ve retinolden korkuyorum ben
Ne buldun? Ne ki o? Ay çok hastayım kaçırmış mıyım yine?
bence cildinle çok oynuyorsun ... kurutmaya çalıştıkça yağlanır denge bozulur sonra sivilce basar sadece t bölgene niacinimade sürüp dünkü önerdiğim rutini denesene bir ...Ay birsey diyecegim
Dün aksam su urunu kullandim
celimax Ji.Woo.Gae Heartleaf BHA Peeling Pad - 3 in 1 Exfoliating, Soo
SAFE INGREDIENTS: Paraben, SLS Free, suitable for all skin types. Since its launch, it has been sold 1.8 billion domestically, ranked as the top peeling pads in South Korea. GENTLE BUT EFFECTIVE: BHA (Salicylic Acid) removes dead skin cells to smoothen rough bumps, texture while also reducing...ninthavenue.dk
Hih hemen sivilce cikti bu sabahen son gecen sene kullanmistim. Duramadim yine
Görl o kadar patent aldın boşuna mıydı nisamed demelisinbence cildinle çok oynuyorsun ... kurutmaya çalıştıkça yağlanır denge bozulur sonra sivilce basar sadece t bölgene niacinimade sürüp dünkü önerdiğim rutini denesene bir ...
1 sene onceki tabii ki1 sene önce açtığın paket değil bu değil mitarihi geçmediyse bu içeriklerin sivilce çıkarması normal altda bekleyeni çıkarır
gerçekten öyle bir marka var zannederlerse millet akın akın nisamed ararsa sonra da bu kadın niacinimade yazmayı bile bilmiyor derleerse ve ben 3 saniyede bunları kafamdan nasıl kurduysamGörl o kadar patent aldın boşuna mıydı nisamed demelisin
Dunki rutini yaptim. Rahat duramadim ama,eccük gezdirdim bunubence cildinle çok oynuyorsun ... kurutmaya çalıştıkça yağlanır denge bozulur sonra sivilce basar sadece t bölgene niacinimade sürüp dünkü önerdiğim rutini denesene bir ...
açıldıktan sonra 12 ayda mı tüketin diyor arkasında . genelde bu ürünler 9 ay da tüketilmeli şaşırdım kız1 sene onceki tabii kitam 1 sene olmadi
2024 de geciyor tarihi
Ha tamam bunu hatırlıyorum bu ürünü beybi. Hatta tüm seriyi açıp okumuştum yataktamary may idebenone + blackberry complex serum
hadi bakalım şifa olsunDunki rutini yaptim. Rahat duramadim ama,eccük gezdirdim bunu
Mesela serumlarını kullandı ya, üstüne nemlendirici sürüyormuş, onun üstüne en son adım hyalüronik asit sürüyormuş. Öyle şey olmaz dedim, videosunda öyle diyordu dedi. Senin gönderdiğini de ilettim, izlesin de kendi karar versin beybitomay şaka gibikrem üstüne hemde , e krem üstüne hyaluronik sonra yine krem mi sürüyor o zaman olur anca hyaluroniği neye sürsen çeker yani uçuruyor etkisini hani tonik üstüne hemen sürüp sonra nemlendirici sürüyorum dese tamam süper derim de bu şekilde saçmalamış asla öyle bir uygulama yok ya
Teşekkür ederim bebeytoooo.Geçmiş olsun S sepyazeytin ❤
Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. Mutlu güzel günlerde giysin bebiş.Taze bitti kızlar, arkadaşımın bebişine ördüm. Olmuş di mi
Çok geçmiş olsun sepyaMırcık ne kız?Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Geçen yok böyle ağır bir üşütme korona arası bişey geçirmiştim. Doktorum ısrarla günde 2 defa maxigal vitamin iç çabuk toparlar demişti. Gerçekten iyi gelmişti. Dene istersen içerisinde c vitamini d vitamini ve glutatyon varMırcık ne kız?Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil
Teşekkür ederim canım, umarım tez zamanda geçer giderÇok geçmiş olsun sepya