Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taze bitti kızlar, arkadaşımın bebişine ördüm. Olmuş di mi :KK69:

Eklentiler

• 20221119_201312.jpg
    20221119_201312.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 35
kuzum ipl den kanser olana kadar bizi kanser yapacak o kadar şey var ki ışık en masumu şu dünyada :KK70: lazer olupda lazerden kanser olanı daha hiç görmedim duymadım , bazı merdiven altı lazer merkezinde sadece doktorun yapması gereken lazeri yetkisiz biri yaparda cildini yakarsa cilt kanseri olma ihtimali var, güneşlenmek kansere daha yakın sana öyle söyleyeyim :KK66:
Bu ürünlerin linkini paylaşmış mıydınız, ben görmedim. Link yoksa marka bilgisi falan alsam olur mu senden? İnceleyeyim, para falan biriktireyim :KK70:

Kızlar ya nemlendirici almayı düşünüyorum ya

Effectha mi bu mu sizce

Cildim de karma bence
Bu ürünü dermoeczanem'den sipariş verdim geçen gün ama şimdi fark ettim ki gece kremiymiş, pm yazıyor. Gündüz kreminde spf var, am yazıyor. Cerave.com.tr'de yönlendirdiği linklerden birinden aldım. Cerave'nin kendi sitesinde gece kremi olduğu yazmıyordu, ambalaj resmi de farklı, pm filan yazmıyor, dermoeczanem'de pm yazıyor. Anlamadım gitti 😤

Orijinaldir değil mi hemen al'a basınca burdan yönlendirdiği sitelerde?

mırcık mı yapmayı düşünüyor :KK70:
Mırcık ne kız? :KK70::KK70::KK70: Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı :ıslık:

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil :KK68:

Bu ürünlerin linkini paylaşmış mıydınız, ben görmedim. Link yoksa marka bilgisi falan alsam olur mu senden? İnceleyeyim, para falan biriktireyim :KK70:
yok canım link paylaşmamıştık philips lumia prestij kullanıyorum , ben memnunum, vatan -teknosa falan kesin indirim olur

Bu ürünü dermoeczanem'den sipariş verdim geçen gün ama şimdi fark ettim ki gece kremiymiş, pm yazıyor. Gündüz kreminde spf var, am yazıyor. Cerave.com.tr'de yönlendirdiği linklerden birinden aldım. Cerave'nin kendi sitesinde gece kremi olduğu yazmıyordu, ambalaj resmi de farklı, pm filan yazmıyor, dermoeczanem'de pm yazıyor. Anlamadım gitti 😤

Orijinaldir değil mi hemen al'a basınca burdan yönlendirdiği sitelerde?
orjinal canım gece gündüz kullanılır .gece kullanma tavsiyesi verilmesinin nedeni hücreler gece yenilenir bu da bakım kremi ya daha etkili olur diye

canım arkadaşına istersen şunu gönder doçentden daha iyi bilemez sonuçta
Hyaluronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?

Hyalüronik asidin fayda göstermesi için, üzerine nemlendirici krem uygulamak gerekiyor.

Yeni sekmede açtım ben de dinleyeyim. Gönderdim şimdi canım. Önce krem, sonra hyalüronik kullanıyorum videosunda öyleydi dedi :olamaz:

Mırcık ne kız? :KK70::KK70::KK70: Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı :ıslık:

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil :KK68:
geçmiş olsun :KK43:

Yeni sekmede açtım ben de dinleyeyim. Gönderdim şimdi canım. Önce krem, sonra hyalüronik kullanıyorum videosunda öyleydi dedi :olamaz:
ay şaka gibi :KK70: krem üstüne hemde , e krem üstüne hyaluronik sonra yine krem mi sürüyor o zaman olur anca :KK70: hyaluroniği neye sürsen çeker yani uçuruyor etkisini :KK70: hani tonik üstüne hemen sürüp sonra nemlendirici sürüyorum dese tamam süper derim de :KK70: bu şekilde saçmalamış asla öyle bir uygulama yok ya

Tamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettim 😂C vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl 😂Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov 😂
Cvit, AHA BHA serumdan ve retinolden korkuyorum ben :ıslık:
C vit.ne alternatif bulduk
Ne buldun? Ne ki o? Ay çok hastayım kaçırmış mıyım yine? :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X