canım şifa diliyorum sanaBugün ve yarın da güzel enerjiler varmış görl. 27si de iyiymiş.
Baktım simdi yarın sabahın körü epey iyiymişBugün ve yarın da güzel enerjiler varmış görl. 27si de iyiymiş.
Siparişim henüz gelmedi. Kullanmaya başladıktan sonra yazarım.Dermoeczanem güvenilir bir site bence orjinaldir
Sadece o am pm hiç dikkatimi çekmemişti benim.ya
Peki kullanmaya başladınız mı
Memnun musunuz
Cildiniz kuru mu karma mi
Valla bıktık. Ben de dahil tüm ev halkı hasta. Anneme de bulaştırdık maalesef. Dinleniyoruz yapacak bir şey yok. İlaçlarımızı zaten almıştık. Yarın da okul açılıyor sınav da var. Tüm tatilimiz boşa geçti. Artık şubat tatilinde gezeriz napalım? Kaplıca istiyorduk 2 gün kısmet olmadı.grupta hasta olanlar parmak kaldırsın , sepya ceycey sizler nasılsınız kızlar
Aa ben de kısalttırırım çoğu pantolonumu. Ayak bileği görününce hoşuma gidiyor daha modern geliyor. Ama renk farkı olmadı. Sen güneşe fazla mı maruz kalıyorsun?Nisa ben simdi sana trajikomik bisey sorcam
Şimdi ben 4 mevsim hep ayak bileği açıkta gezen insanım nerdeyse 2 yıldır ve tahmin edersin ayak ile bacak arasındaki bilek tonu farkısimdi ben akıllandım daha oraya güneş kremi sürmeden cikmam da...bu ton farkına bu niacinamide serum işe yarar mi ....Sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum ya
Allah beni davul etmesin gecen sene aslinda bi hafiften anladim olacaklari ama sonra araya kaynadiN nscckts
Antalyada hayat cok yakıcı bebeğimAa ben de kısalttırırım çoğu pantolonumu. Ayak bileği görününce hoşuma gidiyor daha modern geliyor. Ama renk farkı olmadı. Sen güneşe fazla mı maruz kalıyorsun?
Off hala mi cok gecmis olsun hepinizeValla bıktık. Ben de dahil tüm ev halkı hasta. Anneme de bulaştırdık maalesef. Dinleniyoruz yapacak bir şey yok. İlaçlarımızı zaten almıştık. Yarın da okul açılıyor sınav da var. Tüm tatilimiz boşa geçti. Artık şubat tatilinde gezeriz napalım? Kaplıca istiyorduk 2 gün kısmet olmadı.
Ovvvv oradaysan normal. En sevdiğim şehir ama o neme ve sıcağa dayanamadığımdan yerleşmedim. Kaleye her gün gitsem sıkılmam. Niacinamide yerine eczaneden bir ürün alman daha mantıklı. Ben omuzuma koluma expigment adında bir krem alıp kullanmıştım kış boyu.Antalyada hayat cok yakıcı bebeğim
Oyyy deme expigmente yolum düştü heOvvvv oradaysan normal. En sevdiğim şehir ama o neme ve sıcağa dayanamadığımdan yerleşmedim. Kaleye her gün gitsem sıkılmam. Niacinamide yerine eczaneden bir ürün alman daha mantıklı. Ben omuzuma koluma expigment adında bir krem alıp kullanmıştım kış boyu.
Gece yatmadan yarım saat önce sürüyordum. Ama 3 tüp kullandım kışın anca etki etti. Yüzüme kullanmam.yüzüme ayrı ürünler alıyorum. Bacağımda güneş lekesi vardı onu geçirdi omuzlarımdakini azalttı silikleştirdi .Oyyy deme expigmente yolum düştü he
Kullanım şekli çok önemliydi onun diye hatırlıyorum,nasıl sürüyordun sen?
Karartıyor falan diyenleri okumuştum da zamanında tabi onlar hep yüz bölgesinde kullanmış...bakim nisa ne diycekGece yatmadan yarım saat önce sürüyordum. Ama 3 tüp kullandım kışın anca etki etti. Yüzüme kullanmam.yüzüme ayrı ürünler alıyorum. Bacağımda güneş lekesi vardı onu geçirdi omuzlarımdakini azalttı silikleştirdi .
Geçmiş olsun canım Allah Şifa versin. Bütün aile hasta olunca zor oluyor.Valla bıktık. Ben de dahil tüm ev halkı hasta. Anneme de bulaştırdık maalesef. Dinleniyoruz yapacak bir şey yok. İlaçlarımızı zaten almıştık. Yarın da okul açılıyor sınav da var. Tüm tatilimiz boşa geçti. Artık şubat tatilinde gezeriz napalım? Kaplıca istiyorduk 2 gün kısmet olmadı.
Evet tatil öncesi başladı hala sürüyor. Teşekkür ediyorum .Geçmiş olsun canım Allah Şifa versin. Bütün aile hasta olunca zor oluyor.
Gratis satmıyor zaten. Rossman da var ama.Bugün Gratis Watsons geziyim dedim purest göz serumu kalmamış ağlamak istiyorum şansımı yarın başka Watsonsda denicem