Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unuttum yaşlı bn neyse bu kadarına şükür elime o bahsettiğiniz şeylerden geldi yanlız güzel bir fiddy oldu herşeye rağmen N nscckts
doğru söylüyorsun buna da şükür kazasız belasız atlattık fiddyni, ilk niacinimade kullandığın günleri bir hatırladımda kıyamet kopmuş gibi davranıyordun şimdi iyi gidiyorsun

doğru söylüyorsun buna da şükür kazasız belasız atlattık fiddyni, ilk niacinimade kullandığın günleri bir hatırladımda kıyamet kopmuş gibi davranıyordun şimdi iyi gidiyorsun
Zamanla öğreniyorum ustam bu ikinci fiddym bu arada üçüncüyü doğru haftaya çıkarsam inşallah söz N nscckts

Tamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide var

Tamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide var
toniğide pamukla değil elinle uygula serum uygular gibi ,boşuna pamuk ürünü çekmesin ,dudak kenarına çok getirmeden ince uygularsın dikkatli. en hassas yerler dikkat et canım. dudak çevresi özellikle bu zamanda zaten kurudur hassasdır irrite olursa ürün kullanımını bırakmak zorunda kalırsın

Dimi effectha tasarrufu zaten yakında yarım milyon milyar fiyatina gelir

Yok kiz korkuyorum zaten de düşük yüzdeden basliycam ...napim cazip geldi bi bakcam
Tamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettim C vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov

C vit.ne alternatif bulduk
Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Aha ile tanışmadık eksik kalsin o
Korkuyorum diye uzak durmam kız bakma tirsağım ama yol aldım mı dönmem

Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
ahadan da korkma cilt yenilenmesi sağlar arada kullanmak iyidir elindeki nip+fab salisilik bitince onun yerine purest aha bhalı toniği alırsın seversin onuda

tm canım çok teşekkürler

Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Benim bir aha bhayla tanışasim var hatta doadan ama tutuyorum kendimi okadar emek verdim düzelttim batmasin Kova hatunu

Ben fazla abartıyorum galiba bu işi bir tane ürün alabilmek için 2 gün araştırma yapıyorum. Keşke kimyager olsaymışım
Kimyagerlerin de hepsi bilmiyor bu dediklerini merak etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…