doğru söylüyorsun buna da şükür kazasız belasız atlattık fiddyni, ilk niacinimade kullandığın günleri bir hatırladımda
Tamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide vargöz ve dudak çevresine asla sürülmez en hassas yerlerdir ve renk açma özelliği var dudak kenarını irrite eder canım, sen elindeki bitene kadar sabah akşam düzenli kullan bariyerin güçlensin nem dengen sağlansın elindeki bitince yeni pakete geçince günde 1 kez zaten yetmeye başlayacaktır ;ondan sonra 1 e düşürürsün
toniğide pamukla değil elinle uygula serum uygular gibi ,boşuna pamuk ürünü çekmesin ,dudak kenarına çok getirmeden ince uygularsın dikkatli. en hassas yerler dikkat et canım. dudak çevresi özellikle bu zamanda zaten kurudur hassasdır irrite olursa ürün kullanımını bırakmak zorunda kalırsınTamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide var
Yok kiz korkuyorum zaten de düşük yüzdeden basliycam ...napim cazip geldi bi bakcamFiddy içinse zatenRetinolle Fiddy hapis şoku gibi bir şey olur Ne bileyim görl korkuyorsun gibi geldi ay o sepyoştu pardon beyin sisi var bende
Dimi effectha tasarrufu zaten yakında yarım milyon milyar fiyatina gelironuda kullanırsın birşeycik olmaz zaten serumlar kreme göre daha çabuk bitiyor haftasonları ve hafta içi 1 gün elindekini kullanır geri kalanlar effectha kullanırsın hem böylelikle effectha da hemen bitmemiş oluryani senin dediğin gibi haftada 3 gün kullanır bitirirsin
aynen öyleDimi effectha tasarrufu zaten yakında yarım milyon milyar fiyatina gelir
Tamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettimYok kiz korkuyorum zaten de düşük yüzdeden basliycam ...napim cazip geldi bi bakcam
C vit.ne alternatif buldukTamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettimC vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov
ahadan da korkma cilt yenilenmesi sağlar arada kullanmak iyidir elindeki nip+fab salisilik bitince onun yerine purest aha bhalı toniği alırsınC vit.ne alternatif bulduk
Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Aha ile tanışmadıkeksik kalsin o
Korkuyorum diye uzak durmam kız bakma tirsağım ama yol aldım mı dönmem
tm canım çok teşekkürlertoniğide pamukla değil elinle uygula serum uygular gibi ,boşuna pamuk ürünü çekmesin ,dudak kenarına çok getirmeden ince uygularsın dikkatli. en hassas yerler dikkat et canım. dudak çevresi özellikle bu zamanda zaten kurudur hassasdır irrite olursa ürün kullanımını bırakmak zorunda kalırsın
Benim bir aha bhayla tanışasim var hatta doadan ama tutuyorum kendimi okadar emek verdim düzelttim batmasinC vit.ne alternatif bulduk
Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Aha ile tanışmadıkeksik kalsin o
Korkuyorum diye uzak durmam kız bakma tirsağım ama yol aldım mı dönmem
Nip and fan bha zaten görl onla tanıştın yaBenim bir aha bhayla tanışasim var hatta doadan ama tutuyorum kendimi okadar emek verdim düzelttim batmasinKova hatunu
Valla mıahadan da korkma cilt yenilenmesi sağlar arada kullanmak iyidir elindeki nip+fab salisilik bitince onun yerine purest aha bhalı toniği alırsınseversin onuda
bhanın salisilik olduğunu şuan öğrendi büyük ihtimal yaNip and fan bha zaten görl onla tanıştın ya
rica ederimtm canım çok teşekkürler
Nisaya pür dikkat kesileceksen yap bence yoksa cidden hiç edersin cildiBenim bir aha bhayla tanışasim var hatta doadan ama tutuyorum kendimi okadar emek verdim düzelttim batmasinKova hatunu
Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmaylaKimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için
Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.
Kimyagerlerin de hepsi bilmiyor bu dediklerini merak etmeBen fazla abartıyorum galiba bu işibir tane ürün alabilmek için 2 gün araştırma yapıyorum. Keşke kimyager olsaymışım