- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
HelloooMaşallah kızlar yazmışsınız da yazmışsınız, anca okudum bitti. Bu arada iyi akşamlar herkese
hoşgeldin canımMaşallah kızlar yazmışsınız da yazmışsınız, anca okudum bitti. Bu arada iyi akşamlar herkese
Evt orası da öyle bebeğimNip and fan bha zaten görl onla tanıştın ya
Katılıyorum okadar emek boşa gider cnmNisaya pür dikkat kesileceksen yap bence yoksa cidden hiç edersin cildi
ellerine sağlık çok güzel örmüşsünTaze bitti kızlar, arkadaşımın bebişine ördüm. Olmuş di mi
Bakımlı ve eğlenceli görlsssHellooobi çenemiz düştü sorma
Hep cıvıl cıvıl olsun burası ❤
Bu ürünlerin linkini paylaşmış mıydınız, ben görmedim. Link yoksa marka bilgisi falan alsam olur mu senden? İnceleyeyim, para falan biriktireyimkuzum ipl den kanser olana kadar bizi kanser yapacak o kadar şey var ki ışık en masumu şu dünyadalazer olupda lazerden kanser olanı daha hiç görmedim duymadım , bazı merdiven altı lazer merkezinde sadece doktorun yapması gereken lazeri yetkisiz biri yaparda cildini yakarsa cilt kanseri olma ihtimali var, güneşlenmek kansere daha yakın sana öyle söyleyeyim
Bu ürünü dermoeczanem'den sipariş verdim geçen gün ama şimdi fark ettim ki gece kremiymiş, pm yazıyor. Gündüz kreminde spf var, am yazıyor. Cerave.com.tr'de yönlendirdiği linklerden birinden aldım. Cerave'nin kendi sitesinde gece kremi olduğu yazmıyordu, ambalaj resmi de farklı, pm filan yazmıyor, dermoeczanem'de pm yazıyor. Anlamadım gittiCeraVe Nemlendirici Yüz Kremi 52 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi 52 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar ya nemlendirici almayı düşünüyorum ya
Effectha mi bu mu sizce
Cildim de karma bence
Mırcık ne kız?mırcık mı yapmayı düşünüyor
yok canım link paylaşmamıştık philips lumia prestij kullanıyorum , ben memnunum, vatan -teknosa falan kesin indirim olurBu ürünlerin linkini paylaşmış mıydınız, ben görmedim. Link yoksa marka bilgisi falan alsam olur mu senden? İnceleyeyim, para falan biriktireyim
orjinal canım gece gündüz kullanılır .gece kullanma tavsiyesi verilmesinin nedeni hücreler gece yenilenir bu da bakım kremi ya daha etkili olur diyeBu ürünü dermoeczanem'den sipariş verdim geçen gün ama şimdi fark ettim ki gece kremiymiş, pm yazıyor. Gündüz kreminde spf var, am yazıyor. Cerave.com.tr'de yönlendirdiği linklerden birinden aldım. Cerave'nin kendi sitesinde gece kremi olduğu yazmıyordu, ambalaj resmi de farklı, pm filan yazmıyor, dermoeczanem'de pm yazıyor. Anlamadım gitti
Orijinaldir değil mi hemen al'a basınca burdan yönlendirdiği sitelerde?
CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi ile Tanışın | CeraVe
Kuru ve susuz ciltler için CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi'ni keşfedin. Cildinize ihtiyacı olan nemi sağlayın ve yumuşak bir cilde kavuşun!www.cerave.com.tr
Yeni sekmede açtım ben de dinleyeyim. Gönderdim şimdi canım. Önce krem, sonra hyalüronik kullanıyorum videosunda öyleydi dedicanım arkadaşına istersen şunu gönder doçentden daha iyi bilemez sonuçtaHyaluronik asit kullanırken nelere dikkat etmeli?
Hyalüronik asidin fayda göstermesi için, üzerine nemlendirici krem uygulamak gerekiyor.
geçmiş olsunMırcık ne kız?Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil
Açtım yeni sekmede. Sekmelerim bol, ne ararsan varyok canım link paylaşmamıştık philips lumia prestij kullanıyorum , ben memnunum, vatan -teknosa falan kesin indirim olur
ay şaka gibiYeni sekmede açtım ben de dinleyeyim. Gönderdim şimdi canım. Önce krem, sonra hyalüronik kullanıyorum videosunda öyleydi dedi
15 dk boyunca ovaladın he mi SebboYag bazlıyi baya ovaladim on on beş dk öyle çıkardım ama bir dahakine hiç dokunmadan 15 dk bekletip öyle masaj yapıp çıkarırım tşk cnm@nscckts
10 dk rahat ovaladim cnm babam diyor saç kaç oldu çıkmadin banyodan iyimisin15 dk boyunca ovaladın he mi Sebbo
Cvit, AHA BHA serumdan ve retinolden korkuyorum benTamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettimC vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov
Ne buldun? Ne ki o? Ay çok hastayım kaçırmış mıyım yine?C vit.ne alternatif bulduk