- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Var ki harciyonMor cüzdan ritüelini yaptım yapalı hep para harcıyorum, hiç gelen yok hep giden var Acaba ters mi tepti?
Simdilik bende de durum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ki harciyonMor cüzdan ritüelini yaptım yapalı hep para harcıyorum, hiç gelen yok hep giden var Acaba ters mi tepti?
Teşekkür ederimNefis olmuş ve aşırı şirin. Ellerine sağlık. Sağlıkla kullansın
Ay deneyeyim deneyeyim, iki haftadır tam düzelir gibi oluyor, bir daha fenalaşıyorum. Eskiden böyle hastalıklar olmazdı ya, bu korona sonrası her şeyi ağır geçirmeye başladık. Teşekkür ederim, eczaneye bakayım yarın.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Geçen yok böyle ağır bir üşütme korona arası bişey geçirmiştim. Doktorum ısrarla günde 2 defa maxigal vitamin iç çabuk toparlar demişti. Gerçekten iyi gelmişti. Dene istersen içerisinde c vitamini d vitamini ve glutatyon var
Vardı da ben genelde ay sonunda kenara üç beş bir şey koymayı hedeflerim hep. Mor cüzdan şeysinden sonra bana bi' haller olduVar ki harciyon
Simdilik bende de durum bu
TeşekkürlerEllerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. Mutlu güzel günlerde giysin bebiş.
Daha dur bakalım bi süre geçsinVardı da ben genelde ay sonunda kenara üç beş bir şey koymayı hedeflerim hep. Mor cüzdan şeysinden sonra bana bi' haller oldu
Sağ ol şekerimGeçmiş olsun kankam S sepyazeytin
Benim kafamda kurma seviyesi Rhode Skincareden sonra en fazla satan marka nisamedgerçekten öyle bir marka var zannederlerse millet akın akın nisamed ararsa sonra da bu kadın niacinimade yazmayı bile bilmiyor derleerse ve ben 3 saniyede bunları kafamdan nasıl kurduysam
Nazarşov iptal iptal iptal. Geçmiş olsun görlHa tamam bunu hatırlıyorum bu ürünü beybi. Hatta tüm seriyi açıp okumuştum yatakta C vitamininden bile iyidir denilmişti. Kova'ya şifa olsun. Valla kafam hiç yerinde değil, çenemden alnıma süzülen bir sıcaklık ve ağrı var. Bu ne biçim salgınmış, hayat mücadelesi veriyoruz resmen İzmir'de herkes böyle üfff
Çok geçmiş olsunMırcık ne kız? Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı
Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil
aynen bu... bunların atış sayıları var atış sayısı ne kadar çoksa o kadar uzun süre seninle gider demek. atış sayısı bitene kadar kullanırsın en az atışlısı düzenli kullanımda 10 yıl falan gidiyor diye hatırlıyorum bunları hep görevliye sor canımTeşekkür ederim canım, umarım tez zamanda geçer gider
N nscckts cihaz tam olarak bu, değil mi?
Satın al: Philips Lumea IPL Prestige SenseIQ ile IPL Tüy alma cihazı BRI950/00 SenseIQ ile IPL Tüy alma cihazı
6 ay boyunca tüylerden arınmış, pürüzsüz cildin keyfini çıkarın*www.philips.com.tr
Ben hala bir şey yapmadım kenarda duruyorMor cüzdan ritüelini yaptım yapalı hep para harcıyorum, hiç gelen yok hep giden var Acaba ters mi tepti?
Seneye yılın zengosu sen oluyormuşsunBen hala bir şey yapmadım kenarda duruyor
Hiç almasaydım belki ama alıp da yapmayarak ancak yılın aptalı olabilirim Zaten alacaktım aslında alırken bunu alayım demiştim Evet durulmadı maalesef. Diş sıkmam vardı iyice arttı maalesef 4 5 gündür. İçimden gelmedi yapmak duruyor öyle kenarda.Seneye yılın zengosu sen oluyormuşsun
Bu ne enerjisizlik görl komşuların durulmadi mi
Kız ne aptalı yaf delirmeHiç almasaydım belki ama alıp da yapmayarak ancak yılın aptalı olabilirim Zaten alacaktım aslında alırken bunu alayım demiştim Evet durulmadı maalesef. Diş sıkmam vardı iyice arttı maalesef 4 5 gündür. İçimden gelmedi yapmak duruyor öyle kenarda.
Görl keşke taşınma sesi olsa o zaten normal öyle bir şey değil sürekli olacak bir şey. Sağlıkla ilgili.Kız ne aptalı yaf delirme
Yeni taşındılar dimi
Ilk günler normal ama durmazlarsa uyar artık ,sana da yazık
Hmm o zaman başka tabiGörl keşke taşınma sesi olsa o zaten normal öyle bir şey değil sürekli olacak bir şey. Sağlıkla ilgili.
Bugün ve yarın da güzel enerjiler varmış görl. 27si de iyiymiş.Seneye yılın zengosu sen oluyormuşsun
Bu ne enerjisizlik görl komşuların durulmadi mi
Bu ürünü dermoeczanem'den sipariş verdim geçen gün ama şimdi fark ettim ki gece kremiymiş, pm yazıyor. Gündüz kreminde spf var, am yazıyor. Cerave.com.tr'de yönlendirdiği linklerden birinden aldım. Cerave'nin kendi sitesinde gece kremi olduğu yazmıyordu, ambalaj resmi de farklı, pm filan yazmıyor, dermoeczanem'de pm yazıyor. Anlamadım gitti
Orijinaldir değil mi hemen al'a basınca burdan yönlendirdiği sitelerde?
CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi ile Tanışın | CeraVe
Kuru ve susuz ciltler için CeraVe Nemlendirici Yüz Kremi'ni keşfedin. Cildinize ihtiyacı olan nemi sağlayın ve yumuşak bir cilde kavuşun!www.cerave.com.tr