Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay deneyeyim deneyeyim, iki haftadır tam düzelir gibi oluyor, bir daha fenalaşıyorum. Eskiden böyle hastalıklar olmazdı ya, bu korona sonrası her şeyi ağır geçirmeye başladık. Teşekkür ederim, eczaneye bakayım yarın.

gerçekten öyle bir marka var zannederlerse millet akın akın nisamed ararsa sonra da bu kadın niacinimade yazmayı bile bilmiyor derleerse ve ben 3 saniyede bunları kafamdan nasıl kurduysam
Benim kafamda kurma seviyesi Rhode Skincareden sonra en fazla satan marka nisamed

Nazarşov iptal iptal iptal. Geçmiş olsun görl

Çok geçmiş olsun

aynen bu... bunların atış sayıları var atış sayısı ne kadar çoksa o kadar uzun süre seninle gider demek. atış sayısı bitene kadar kullanırsın en az atışlısı düzenli kullanımda 10 yıl falan gidiyor diye hatırlıyorum bunları hep görevliye sor canım

Seneye yılın zengosu sen oluyormuşsun
Bu ne enerjisizlik görl komşuların durulmadi mi
Hiç almasaydım belki ama alıp da yapmayarak ancak yılın aptalı olabilirim Zaten alacaktım aslında alırken bunu alayım demiştim Evet durulmadı maalesef. Diş sıkmam vardı iyice arttı maalesef 4 5 gündür. İçimden gelmedi yapmak duruyor öyle kenarda.

Kız ne aptalı yaf delirme

Yeni taşındılar dimi
Ilk günler normal ama durmazlarsa uyar artık ,sana da yazık

Dermoeczanem güvenilir bir site bence orjinaldir

Sadece o am pm hiç dikkatimi çekmemişti benim.ya

Peki kullanmaya başladınız mı

Memnun musunuz

Cildiniz kuru mu karma mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…