effectha düzenli kullanıyorsan yeni niacinimade niye aldın kızEffecthada da var ya fazla gelmesin diye 3 gün dedim...bakalım o zaman gidişata göre
yüksek yüzdeliği günde 2 kere çok uzun süre kullanırsan birikir . herşey için geçerli :)O da mı birikiyormuşay daha neler çıkacak başımıza
effecthada yüzde 4. svr de de yüzde 4 ben genelde yüzde 4 severim tek yüzde 5 kullandığım purest oldu bence 5 den fazlasına hiç gerek yok aslındaYağmurdan duymuştum bu nisamed birikmesi gibi bir şey olabiliyormuş diye. Effecthade ne kadar var?
Fiddyden sonra bir tek nisamed sürülüyor sanıyordum ben düne kadar da ondaneffectha düzenli kullanıyorsan yeni niacinimade niye aldın kızmeraktan mı
Bunu geçen gün işin içinden biriyle konuştuk o da aynı şeyi dedi.Zaten testler de %5 ile yapılıyor malum. %10 kullandım ben ama daha fazla kullanmadım henüz. Cyrene aldım bayağı yüksek ama açmadım tarihi var daha bakalım maceraşoveffecthada yüzde 4. svr de de yüzde 4 ben genelde yüzde 4 severim tek yüzde kullandığım purest oldu bence 5 den fazlasına hiç gerek yok aslında
fiddyden sonra sadece niacinimade sürmek şart değil kuzum ,genelde t bölgesinde yağ kusma sorunu hepimizde var ya o yüzden öyle gelişti aslında bu kişiye de özel durumdur mesela kuru ciltler seramit peptit ya da cica sürmeli yağlılar sadece niacinimade sürebilir nem dengesi için çünkü fiddyden 1 gün sonra yağ kusması olur genelde onu minumuma indirsin diye ihtiyaç duyulursa yine nemlendirici sürülür ...Fiddyden sonra bir tek nisamed sürülüyor sanıyordum ben düne kadar da ondan
Eski mesajlar hep bu yöndeydituhh ona retinol alirdim neyse
revu bana ağır gelmişti 10 luğu onu hatırlıyorum sırf denemek için denediğim günlerden birgünBunu geçen gün işin içinden biriyle konuştuk o da aynı şeyi dedi.Zaten testler de %5 ile yapılıyor malum. %10 kullandım ben ama daha fazla kullanmadım henüz. Cyrene aldım bayağı yüksek ama açmadım tarihi var daha bakalım maceraşov
Benim sabah rutininde %5 niacinamide var. Akşamki tonikte de var ama yüzdesini bilmiyorum. Akşamki arbutinde %4 niacinamide var. Bu kadarı fazla sayılmaz dimi?yüksek yüzdeliği günde 2 kere çok uzun süre kullanırsan birikir . herşey için geçerli :)
şuan cilt durumun nasıl onu öğrenmem lazım, ne zamandan beri kullanıyordunBenim sabah rutininde %5 niacinamide var. Akşamki tonikte de var ama yüzdesini bilmiyorum. Akşamki arbutinde %4 niacinamide var. Bu kadarı fazla sayılmaz dimi?
Aşko ya çok tatlısınFiddyden sonra bir tek nisamed sürülüyor sanıyordum ben düne kadar da ondan
Eski mesajlar hep bu yöndeydituhh ona retinol alirdim neyse
Ben yazın kullandım kurumadı beni ama Bursadayken Ankarada fazla gelirdi. Bir de sadece 2 ay falan kullanabilirim daha fazla değil.revu bana ağır gelmişti 10 luğu onu hatırlıyorum sırf denemek için denediğim günlerden birgün
seninle ,sadece seninle fiddy konusunu ,asla abartmıyorum bak arar bulurumYag bazlıyi baya ovaladim on on beş dk öyle çıkardım ama bir dahakine hiç dokunmadan 15 dk bekletip öyle masaj yapıp çıkarırım tşk cnm@nscckts
Kiz retinol fiddy icin değil yazdan beri bekliyorum ya hani yağmur çamur gelsin de retinol alayım...cyrene alcamAşko ya çok tatlısınAsit falan olmaz ama sakinleştirici bariyer onarıcı şeyler olur tabii.Retinolsudan korkuyordun görl almaya mı karar verdin şaşırdım.
Daha ay bile olmadı, yüzümü yıkadıktan sonra ağız çevremde biraz gerginlik hissediyorm o kadar. Ama krem sürünce hemen gerginliği geçiyoşuan cilt durumun nasıl onu öğrenmem lazım, ne zamandan beri kullanıyordun
Ne etcem ben onu şimdifiddyden sonra sadece niacinimade sürmek şart değil kuzum ,genelde t bölgesinde yağ kusma sorunu hepimizde var ya o yüzden öyle gelişti aslında bu kişiye de özel durumdur mesela kuru ciltler seramit peptit ya da cica sürmeli yağlılar sadece niacinimade sürebilir nem dengesi için çünkü fiddyden 1 gün sonra yağ kusması olur genelde onu minumuma indirsin diye ihtiyaç duyulursa yine nemlendirici sürülür ...
onuda kullanırsın birşeycik olmaz zaten serumlar kreme göre daha çabuk bitiyor haftasonları ve hafta içi 1 gün elindekini kullanır geri kalanlar effectha kullanırsın hem böylelikle effectha da hemen bitmemiş olurNe etcem ben onu şimdi
Fiddy içinse zatenKiz retinol fiddy icin değil yazdan beri bekliyorum ya hani yağmur çamur gelsin de retinol alayım...cyrene alcam
göz ve dudak çevresine asla sürülmez en hassas yerlerdir ve renk açma özelliği var dudak kenarını irrite eder canım, sen elindeki bitene kadar sabah akşam düzenli kullan bariyerin güçlensin nem dengen sağlansın elindeki bitince yeni pakete geçince günde 1 kez zaten yetmeye başlayacaktır ;Daha ay bile olmadı, yüzümü yıkadıktan sonra ağız çevremde biraz gerginlik hissediyorm o kadar. Ama krem sürünce hemen gerginliği geçiyo