Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay birsey diyecegim
Dün aksam su urunu kullandim

Hih hemen sivilce cikti bu sabah 😂 en son gecen sene kullanmistim. Duramadim yine 🤦

Ay birsey diyecegim

Hih hemen sivilce cikti bu sabah 😂 en son gecen sene kullanmistim. Duramadim yine 🤦
1 sene önce açtığın paket değil bu değil mi :KK70: tarihi geçmediyse bu içeriklerin sivilce çıkarması normal altda bekleyeni çıkarır

Ay birsey diyecegim

bence cildinle çok oynuyorsun ... kurutmaya çalıştıkça yağlanır denge bozulur sonra sivilce basar sadece t bölgene niacinimade sürüp dünkü önerdiğim rutini denesene bir ...

bence cildinle çok oynuyorsun ... kurutmaya çalıştıkça yağlanır denge bozulur sonra sivilce basar sadece t bölgene niacinimade sürüp dünkü önerdiğim rutini denesene bir ...
Görl o kadar patent aldın boşuna mıydı nisamed demelisin 😂

Görl o kadar patent aldın boşuna mıydı nisamed demelisin 😂
gerçekten öyle bir marka var zannederlerse millet akın akın nisamed ararsa sonra da bu kadın niacinimade yazmayı bile bilmiyor derleerse ve ben 3 saniyede bunları kafamdan nasıl kurduysam :KK70:

Dunki rutini yaptim. Rahat duramadim ama,eccük gezdirdim bunu 🤦

mary may idebenone + blackberry complex serum
Ha tamam bunu hatırlıyorum bu ürünü beybi. Hatta tüm seriyi açıp okumuştum yatakta :KK70: C vitamininden bile iyidir denilmişti. Kova'ya şifa olsun. :KK49: Valla kafam hiç yerinde değil, çenemden alnıma süzülen bir sıcaklık ve ağrı var. Bu ne biçim salgınmış, hayat mücadelesi veriyoruz resmen :KK70: İzmir'de herkes böyle üfff

ay şaka gibi :KK70: krem üstüne hemde , e krem üstüne hyaluronik sonra yine krem mi sürüyor o zaman olur anca :KK70: hyaluroniği neye sürsen çeker yani uçuruyor etkisini :KK70: hani tonik üstüne hemen sürüp sonra nemlendirici sürüyorum dese tamam süper derim de :KK70: bu şekilde saçmalamış asla öyle bir uygulama yok ya
Mesela serumlarını kullandı ya, üstüne nemlendirici sürüyormuş, onun üstüne en son adım hyalüronik asit sürüyormuş. Öyle şey olmaz dedim, videosunda öyle diyordu dedi. Senin gönderdiğini de ilettim, izlesin de kendi karar versin beybitom :confused:

Mırcık ne kız? :KK70::KK70::KK70: Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı :ıslık:

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil :KK68:
Çok geçmiş olsun sepya 🌺

Mırcık ne kız? :KK70::KK70::KK70: Ne kullanıyor bilmiyorum çorba etti iyice o, ben de takip etmeyi bıraktım. Purest niacinamide, SVR vardı elinde. Başka bir sürü şey aldı kafam karıştı :ıslık:

Ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi kızlar. Tam iyileştim derken bir daha başlıyor. Grip midir korona mıdır bilmiyorum. Sırt, göğüs, boğaz ağrım ve halsizliğim var. Bi' size bakıp çıkayım dedim. Ay ne olur kendinize, çocuklarınıza dikkat edin tuhaf bir salgın var ve ne olduğunu kimse anlamış değil :KK68:
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Geçen yok böyle ağır bir üşütme korona arası bişey geçirmiştim. Doktorum ısrarla günde 2 defa maxigal vitamin iç çabuk toparlar demişti. Gerçekten iyi gelmişti. Dene istersen içerisinde c vitamini d vitamini ve glutatyon var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X