Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unuttum yaşlı bn 😂 neyse bu kadarına şükür elime o bahsettiğiniz şeylerden geldi yanlız güzel bir fiddy oldu herşeye rağmen 😂 N nscckts
doğru söylüyorsun buna da şükür kazasız belasız atlattık fiddyni, ilk niacinimade kullandığın günleri bir hatırladımda :KK70: kıyamet kopmuş gibi davranıyordun şimdi iyi gidiyorsun

doğru söylüyorsun buna da şükür kazasız belasız atlattık fiddyni, ilk niacinimade kullandığın günleri bir hatırladımda :KK70: kıyamet kopmuş gibi davranıyordun şimdi iyi gidiyorsun
Zamanla öğreniyorum ustam bu ikinci fiddym bu arada 😂❤️ üçüncüyü doğru haftaya çıkarsam inşallah söz 🤗🤗 N nscckts

göz ve dudak çevresine asla sürülmez en hassas yerlerdir ve renk açma özelliği var dudak kenarını irrite eder canım, sen elindeki bitene kadar sabah akşam düzenli kullan bariyerin güçlensin nem dengen sağlansın elindeki bitince yeni pakete geçince günde 1 kez zaten yetmeye başlayacaktır ;:KK66: ondan sonra 1 e düşürürsün
Tamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide var😭😭

Tamam öyle yapıyım ama şöyle bi sorun var: toniği ve arbutini bıyık bölgesine sürüyorm kararma açılsın diye ve ikisinin içinde de niacinamide var😭😭
toniğide pamukla değil elinle uygula serum uygular gibi ,boşuna pamuk ürünü çekmesin ,dudak kenarına çok getirmeden ince uygularsın dikkatli. en hassas yerler dikkat et canım. dudak çevresi özellikle bu zamanda zaten kurudur hassasdır irrite olursa ürün kullanımını bırakmak zorunda kalırsın

onuda kullanırsın birşeycik olmaz zaten serumlar kreme göre daha çabuk bitiyor haftasonları ve hafta içi 1 gün elindekini kullanır geri kalanlar effectha kullanırsın hem böylelikle effectha da hemen bitmemiş olur :KK70: yani senin dediğin gibi haftada 3 gün kullanır bitirirsin
Dimi effectha tasarrufu zaten yakında yarım milyon milyar fiyatina gelir 😑

Beğeni prensesi oldum kızlar yaşasın 😂

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-19-19-40-07-393_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-19-19-40-07-393_com.android.chrome.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 32
Yok kiz korkuyorum zaten de düşük yüzdeden basliycam ...napim cazip geldi bi bakcam 😄
Tamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettim 😂C vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl 😂Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov 😂

Tamam aynen korkuyordun de mi doğru hatırlamışım sen de sepyoş da ikiniz de korkuyorsunuz beynime boşuna laf ettim 😂C vitamininden de korkuyordun. Korkunun ecele faydası yok go görl 😂Full ateş ve hava olan ben konuştum toprak ve su eksikliğişov 😂
C vit.ne alternatif bulduk
Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Aha ile tanışmadık 😄😄 eksik kalsin o
Korkuyorum diye uzak durmam kız bakma tirsağım ama yol aldım mı dönmem 😄😄

Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
ahadan da korkma cilt yenilenmesi sağlar arada kullanmak iyidir elindeki nip+fab salisilik bitince onun yerine purest aha bhalı toniği alırsın :KK66: seversin onuda

toniğide pamukla değil elinle uygula serum uygular gibi ,boşuna pamuk ürünü çekmesin ,dudak kenarına çok getirmeden ince uygularsın dikkatli. en hassas yerler dikkat et canım. dudak çevresi özellikle bu zamanda zaten kurudur hassasdır irrite olursa ürün kullanımını bırakmak zorunda kalırsın
tm canım çok teşekkürler

Salisilik el mecbur
Retinol yoğun merak
Benim bir aha bhayla tanışasim var hatta doadan ama tutuyorum kendimi okadar emek verdim düzelttim batmasin 😂😂 Kova hatunu Kova hatunu

Aratınca homosalate ethylhexyl salicylate'ın sunscreen maddesi olduğunu fark ettim. Belki de alakası yoktur yani sebum azaltmayla :KK70: Kimyager filan olmak lazım bunları anlayabilmek için :sinirli:

Sandviç metodu nedir tam bilmiyorum ama ben çift aşamalı temizlik yaptıktan sonra retinolü sürüp bazen arkasından hyaluronic acid serumu sürüp sonrasında da nemlendirici sürüyorum.

Ben fazla abartıyorum galiba bu işi :KK43: bir tane ürün alabilmek için 2 gün araştırma yapıyorum. Keşke kimyager olsaymışım :KK70:
Kimyagerlerin de hepsi bilmiyor bu dediklerini merak etme :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X