Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay emojiler şelalesi ne koysam bilemedim ya Sonu iyi bitti koydum. Rica ederim. Nisoş ayrı ben onun eline su dökemem Herkes yapıyor caholuklar normal. Bundan sonra yapmamak önemli. Bence de maşallah iyi dayanmış benim mahvolurdu demek ki genetiğin iyi. Bıyığını ağda ile aldırdın mı hiç? Güneş kremi sürsen bile ağız çevresi kolay çıkıyor normale göre daha sık tazelemek mantıklı. Sedef annemde de var maalesef tabii ki sinir stres çok etkiliyor bir de otoimmün hastalık tabii beslenme vs de çok önemli Ayşegül Çoruhlunun otoimmün hastalıklarla ilgili videosuna bakmadıysan bir bak istersen. Traneksamit aist ve arbutin kesinlikle Best kankin olabilir. Çok işe yarıyorlar. Baskılarsak oluşmaz inşallah ya leke falan.

Son düzenleme:
estağfurullah canım

kendime değil kız millete benim tamam artık bu rutin ölene kadar gider benle, en fazla nemlendiricimi değiştirir ya da belki gisengli salyangozlu birşeyler eklerim 45 den sonra
Anladım onu. Bir sefer de akıllılığı sen yap sen kazan valla hakkındır Eskiden param daha çokken Kore tester satın alıyorum dedin ya ona dedim 520 777 eskisinden de çok paramız var

Anladım onu. Bir sefer de akıllılığı sen yap sen kazan valla hakkındır Eskiden param daha çokken Kore tester satın alıyorum dedin ya ona dedim 520 777 eskisinden de çok paramız var
ay dur bende yazayım 520 777

Yok o videoyu bilmiyorum ama favladım mesajını. Yemin ederim bu kadar hasarla yırttığıma şükrediyorum. Bıyığıma ağda da yaptırdım yeri geldi epilasyon aleti de kullandım, limon suyu da sürdüm. Kararması için ne gerekiyorsa yapmışım zaten
Genetiğimin ağzına ettim zaten afedersin kimi yerde çil çıktı, kimi yer hassaslaştı. Ama yine de bu kadarla yırttığıma şükrediyorum

Kiz şaka yapıyorum sende ha..
Bende az takilmadim kiza yani sonra gidip bir loreale aşık oldum
Ciddiye alacağını düşünemedim tabi
Iptal iptal iptal ☺
Biraz alınganlık etmiş olabülürüm, regl öncesi şeysi olarak kabul et lütfen

He, ben öyle sandım kendimi berbo hissettim pardons

E ben ne yapayım, ben aşırı üşüyorum şu anemi yüzünden. Zararlı olduğunu gerçekten biliyorum ama sıcak suda ısınıyorum bir tek Sıcak su torbasına da bayılıyorum ama banyo gibi olmuyor. Kışın kat kat giyiniyorum, yusyuvarlak bir şey oluyorum

termal ciciler alsana kendine ? taytlar atlet thishirtler polarlar panduflar bereler gerekirse kolsuz yelek montlar kat kat giymene gerek kalmaz o zaman

Daha az banyo yap. Kaloriferi bir tık arttır. Demir hapı iç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…