Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görüyorsun değil mi burası resmen itiraf sayfası oldu hepsi kendisini haşlıyor :KK70:
Ben mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta burada 😂O kadar uzun sürerki bitirmem sıcak bir şeyleri. Tam kahveciye gidip bir kahve alıp saatlerce oturan uyuz müşteri tipi 😂Ama istesem de içemem yani bedava olsa da bitiremem.Starbucks büyük boy kahveyi bayağı 6 saatte falan anca bitiriyorum 😂Sıcak duş da alamam ya onu da hiç sevmem bir Bursalı olarak hamam severlerin yüz karasıyım 😂
bende illaki o ilk hararetinin gitmesini beklerim doldurur doldurmaz sıcak sıcak aslaaaa içemem , içenlerin ağzında kalay mı var ne nasıl içebiliyorlar :KK70: yanarım ayol
Yoksa benim sorunum güneş lekesi değil sıcak su lekesi miiii bir sıcak su uğruna neler etmişim kendime:duduk:
eeee cildi hassaslaştırıyor sivilce leke herşey yapar
Paşa çayı :KK70: Küçükken ben de öyle yapıyordum. Bir de ince belli çay bardağına 5 şeker atıyordum :KK70:
paşa çayını ilkokuldaydım öğrendim . komşunun kızı sana paşa çayı yapayım mı dedi ilk kez duyuyorum, adında paşa olduğuna göre güzel birşeydir sandım olur dedim yap :KK70: ay bildiğin buz gibi çay :KK70: içemedim sonra da hem istedin hem içmedin diye bana kızdı :KK70: işte bu benim ilk ve son paşa çayı içişim oldu

Yo normal aslında her şey pahalı, tester yok. Bir de cilt bozuldu mu düzeltmesi zor.
evet ya şu tester olayı çözülmeli artık herşey bu kadar pahalanmışken ay ürünü alıp tek kullanımlık pakete koyup 10 tl den satasım var :KK70:

evet ya şu tester olayı çözülmeli artık herşey bu kadar pahalanmışken ay ürünü alıp tek kullanımlık pakete koyup 10 tl den satasım var :KK70:
Dolapta yapanlar var 😂Gerçi orada boş Lamer kutusu satan da var. Hiç ticari zekam yok ya millet girişimci 😂

Dolapta yapanlar var 😂Gerçi orada boş Lamer kutusu satan da var. Hiç ticari zekam yok ya millet girişimci 😂
3-5 ay daha beklicem eğer bi allahın kulu düşünüp de trendyol sahibinden gibi sitelerde satmazsa veya eczadepoları kendi sitelerinde 93823272398 tane ellerindeki testerları satmayı akıl etmezse ben yapıcam, zira bunu artık birinin yapması gerekiyor .

Bir de ucuz bile olsa niye denemeyeyim ki ziyan hiç sevmem. Tamam testerdan aşırı anlaşılmıyor bir kaç kerede ama az çok fikrin oluyor yani. Aslında ürün sattıran bir şey tester daha çok denesem daha çok ürün alırım valla. Neyse benim için olmaması daha hayırlı galiba 😂

Eklentiler

• IMG-20221118-WA0000.jpg
    IMG-20221118-WA0000.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 29
Bir de ucuz bile olsa niye denemeyeyim ki ziyan hiç sevmem. Tamam testerdan aşırı anlaşılmıyor bir kaç kerede ama az çok fikrin oluyor yani. Aslında ürün sattıran bir şey tester daha çok denesem daha çok ürün alırım valla. Neyse benim için olmaması daha hayırlı galiba 😂
5 ml ürünler iyi tüpte oluyor ya 2-3 kere kullanabiliyorsun seviyorum onları genelde kore ürünlerinde var sitesinden tester satın alabiliyorsun eskiden param varken alırdım :KK70: şimdi sitelerini bile açmıyorum var mı bilmiyorum şuan

Bir tane meme vardı Türkçeye çevirdim. Adeta hayatımın özeti :KK70:
için rahat olsun hepimizin özeti :KK70: bu kadın olmaktan kaynaklanan birşey bizdeki hormon erkeklerde olsa onlarda biizm gibi olurdu . tüm suç kadınlık hormonlarımızda :KK70:

anlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışında :KK70: tüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım :KK70:
-kuaförün aklına uyup tüyler geç çıksın diye ağdadan sonra limon suyu sürmek
-kk’da saçma bir yerden öğrenip limon kolonyası sürmek
-yine kk’dan öğrendiğim saçma bir bilgiyle ağdadan sonra kırmızılaşan kıl kökleri sönsün diye peeling üstüne kese yapmak
  • güneşte aşırı kalıp patates gibi soyulmak
  • yüzümü garnierin granüllü peelingiyle yıkamak

Neyse ki bunlar geçmişte kaldı, bazıları çoook geçmişte kaldı. Şimdi çok sinir stres yapınca kolumda, bacağımda veya karın bölgemde sedef çıkıyor. Bıyık bölgemde kararma oldu, neyden oldu Allah bilir. Bi’düşünüyorum da bu cilt bana iyi dayanmış yemin ederim. Daha korkum var altta biriken lekeler 35 yaşından sonra birden pörtleyecek diye. Burda konusu geçmişti öyle bişey. Oluşmadan önce eskiden güneşten yanan yerleri aydınlatıcı tonik, svr b3 serum falan başlamayı düşünüyorum. Leke çıkınca bastırması daha zor oluyor. Çok şükür bu topiği karşıma çıkardı Allah sizi tanıdım. Hepinizden Allah razı olsun. En başta da Nisa ve S Skinkeyrlover den

-kuaförün aklına uyup tüyler geç çıksın diye ağdadan sonra limon suyu sürmek
-kk’da saçma bir yerden öğrenip limon kolonyası sürmek
-yine kk’dan öğrendiğim saçma bir bilgiyle ağdadan sonra kırmızılaşan kıl kökleri sönsün diye peeling üstüne kese yapmak
  • güneşte aşırı kalıp patates gibi soyulmak
  • yüzümü garnierin granüllü peelingiyle yıkamak

Neyse ki bunlar geçmişte kaldı, bazıları çoook geçmişte kaldı. Şimdi çok sinir stres yapınca kolumda, bacağımda veya karın bölgemde sedef çıkıyor. Bıyık bölgemde kararma oldu, neyden oldu Allah bilir. Bi’düşünüyorum da bu cilt bana iyi dayanmış yemin ederim. Daha korkum var altta biriken lekeler 35 yaşından sonra birden pörtleyecek diye. Burda konusu geçmişti öyle bişey. Oluşmadan önce eskiden güneşten yanan yerleri aydınlatıcı tonik, svr b3 serum falan başlamayı düşünüyorum. Leke çıkınca bastırması daha zor oluyor. Çok şükür bu topiği karşıma çıkardı Allah sizi tanıdım. Hepinizden Allah razı olsun. En başta da Nisa ve S Skinkeyrlover den
facia ile başlayıp sonu bu kadar minnoş bitirmek ,tam dil altımı alıyordum ki tüm değerlerim normale geri döndü :KK70: allah senden de razı olsun :KK36:

5 ml ürünler iyi tüpte oluyor ya 2-3 kere kullanabiliyorsun seviyorum onları genelde kore ürünlerinde var sitesinden tester satın alabiliyorsun eskiden param varken alırdım :KK70: şimdi sitelerini bile açmıyorum var mı bilmiyorum şuan
Sen bulmuşsun süper starları ve çoookk uzun süredir denedin deneyeceğini yeto bence boş ver. 😂

Sen bulmuşsun süper starları ve çoookk uzun süredir denedin deneyeceğini yeto bence boş ver. 😂
kendime değil kız millete :KK70: benim tamam artık bu rutin ölene kadar gider benle, en fazla nemlendiricimi değiştirir ya da belki gisengli salyangozlu birşeyler eklerim 45 den sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X