yüzünü keselemiyorsun değil miEvet doğru ama ılık suyla yıkanınca da içimdeki huzursuzlukla boğuşuyorum bir hafta kesesiz kalsam bütün kirler üstümde gibi hissediyorum
duymamış gibi yapayımNisa duymasın ben de sıcak su severim
Cilt problemleri için 185843212 gündür su ayarı yapiyorum kendime hadin hayırlısıdunden beri tuvaletten çıkmıyorum,simdi de buz kadin olucam yikanirken herşey sağlık guzellik icin 777 S Skinkeyrlover güzellik nosu neydi
Peki citric acid?kız yapsaydın ya bir cüzdan kendine elinden gelirdi halbuki
laktik asit nem verir adının asit olduğuna bakma sıkıntı olmaz
görüyorsun değil mi burası resmen itiraf sayfası oldu hepsi kendisini haşlıyor
bende illaki o ilk hararetinin gitmesini beklerim doldurur doldurmaz sıcak sıcak aslaaaa içemem , içenlerin ağzında kalay mı var ne nasıl içebiliyorlarBen mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta buradaO kadar uzun sürerki bitirmem sıcak bir şeyleri. Tam kahveciye gidip bir kahve alıp saatlerce oturan uyuz müşteri tipi Ama istesem de içemem yani bedava olsa da bitiremem.Starbucks büyük boy kahveyi bayağı 6 saatte falan anca bitiriyorum Sıcak duş da alamam ya onu da hiç sevmem bir Bursalı olarak hamam severlerin yüz karasıyım
eeee cildi hassaslaştırıyor sivilce leke herşey yaparYoksa benim sorunum güneş lekesi değil sıcak su lekesi miiii bir sıcak su uğruna neler etmişim kendime
paşa çayını ilkokuldaydım öğrendim . komşunun kızı sana paşa çayı yapayım mı dedi ilk kez duyuyorum, adında paşa olduğuna göre güzel birşeydir sandım olur dedim yapPaşa çayıKüçükken ben de öyle yapıyordum. Bir de ince belli çay bardağına 5 şeker atıyordum
onda da sıkıntı olmazPeki citric acid?la roche posay'nin dikdörtgen şeklinde olan güneş kreminin içinde varmış.
Ben fazla abartıyorum galiba bu işionda da sıkıntı olmaz
Yo normal aslında her şey pahalı, tester yok. Bir de cilt bozuldu mu düzeltmesi zor.Ben fazla abartıyorum galiba bu işibir tane ürün alabilmek için 2 gün araştırma yapıyorum. Keşke kimyager olsaymışım
evet ya şu tester olayı çözülmeli artık herşey bu kadar pahalanmışken ay ürünü alıp tek kullanımlık pakete koyup 10 tl den satasım varYo normal aslında her şey pahalı, tester yok. Bir de cilt bozuldu mu düzeltmesi zor.
Dolapta yapanlar varevet ya şu tester olayı çözülmeli artık herşey bu kadar pahalanmışken ay ürünü alıp tek kullanımlık pakete koyup 10 tl den satasım var
3-5 ay daha beklicem eğer bi allahın kulu düşünüp de trendyol sahibinden gibi sitelerde satmazsa veya eczadepoları kendi sitelerinde 93823272398 tane ellerindeki testerları satmayı akıl etmezse ben yapıcam, zira bunu artık birinin yapması gerekiyor .Dolapta yapanlar varGerçi orada boş Lamer kutusu satan da var. Hiç ticari zekam yok ya millet girişimci
Bir de ucuz bile olsa niye denemeyeyim ki ziyan hiç sevmem. Tamam testerdan aşırı anlaşılmıyor bir kaç kerede ama az çok fikrin oluyor yani. Aslında ürün sattıran bir şey tester daha çok denesem daha çok ürün alırım valla. Neyse benim için olmaması daha hayırlı galibaevet ya şu tester olayı çözülmeli artık herşey bu kadar pahalanmışken ay ürünü alıp tek kullanımlık pakete koyup 10 tl den satasım var
Bir tane meme vardı Türkçeye çevirdim. Adeta hayatımın özetiYo normal aslında her şey pahalı, tester yok. Bir de cilt bozuldu mu düzeltmesi zor.
5 ml ürünler iyi tüpte oluyor ya 2-3 kere kullanabiliyorsun seviyorum onları genelde kore ürünlerinde var sitesinden tester satın alabiliyorsun eskiden param varken alırdımBir de ucuz bile olsa niye denemeyeyim ki ziyan hiç sevmem. Tamam testerdan aşırı anlaşılmıyor bir kaç kerede ama az çok fikrin oluyor yani. Aslında ürün sattıran bir şey tester daha çok denesem daha çok ürün alırım valla. Neyse benim için olmaması daha hayırlı galiba
için rahat olsun hepimizin özetiBir tane meme vardı Türkçeye çevirdim. Adeta hayatımın özeti
Benim de cildim sorunlu bu arada. Ama bu strese bu over thinkinge normal herhalde.Bir tane meme vardı Türkçeye çevirdim. Adeta hayatımın özeti
-kuaförün aklına uyup tüyler geç çıksın diye ağdadan sonra limon suyu sürmekanlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışındatüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım
facia ile başlayıp sonu bu kadar minnoş bitirmek ,tam dil altımı alıyordum ki tüm değerlerim normale geri döndü-kuaförün aklına uyup tüyler geç çıksın diye ağdadan sonra limon suyu sürmek
-kk’da saçma bir yerden öğrenip limon kolonyası sürmek
-yine kk’dan öğrendiğim saçma bir bilgiyle ağdadan sonra kırmızılaşan kıl kökleri sönsün diye peeling üstüne kese yapmak
- güneşte aşırı kalıp patates gibi soyulmak
- yüzümü garnierin granüllü peelingiyle yıkamak
Neyse ki bunlar geçmişte kaldı, bazıları çoook geçmişte kaldı. Şimdi çok sinir stres yapınca kolumda, bacağımda veya karın bölgemde sedef çıkıyor. Bıyık bölgemde kararma oldu, neyden oldu Allah bilir. Bi’düşünüyorum da bu cilt bana iyi dayanmış yemin ederim. Daha korkum var altta biriken lekeler 35 yaşından sonra birden pörtleyecek diye. Burda konusu geçmişti öyle bişey. Oluşmadan önce eskiden güneşten yanan yerleri aydınlatıcı tonik, svr b3 serum falan başlamayı düşünüyorum. Leke çıkınca bastırması daha zor oluyor. Çok şükür bu topiği karşıma çıkardı Allah sizi tanıdım. Hepinizden Allah razı olsun. En başta da Nisa ve S Skinkeyrlover den
Sen bulmuşsun süper starları ve çoookk uzun süredir denedin deneyeceğini yeto bence boş ver.5 ml ürünler iyi tüpte oluyor ya 2-3 kere kullanabiliyorsun seviyorum onları genelde kore ürünlerinde var sitesinden tester satın alabiliyorsun eskiden param varken alırdımşimdi sitelerini bile açmıyorum var mı bilmiyorum şuan
kendime değil kız milleteSen bulmuşsun süper starları ve çoookk uzun süredir denedin deneyeceğini yeto bence boş ver.