eğer üstünde şu sıcaklıkta saklayın diye özellikle belirtilmişse veya buzdolabında saklayın diyorsa saklanmalı yoksa konmamalı.Dermoskin aydınlatıcı toniğin içinde türev formda c vitamini (3-0 ethyl ascorbic asit) varmış. Bu durumda toniği buzdolabında mı saklamam gerekiyor?
Sıcak su cildin yağlarını tamamen atar, cildi kurutur, cilt reaksiyon olarak ekstra yağ salgılar ve sonra siyah noktalar sivilceler basarEyvahhh bir de sıcak su lekeleri artırır deyiver tam ağıt yakayım
Ay en sevmediğim sey ha arayip didklemek,kendimi zor buluyorum benAraştır bul ayolll. Sen de armut piş ağzıma düş istiyorsun
Ben mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta buradaBen de çok seviyorum ama zararlı diye azaltmaya çalışıyorum. Duşta yüzümü yıkayacağım zaman ekstra ısıyı azaltıyorum, yüzüme değdirmemeye çalışıyorum.
Kaynar çay ya da bitki çayı içmek o kaynar su ihtiyacını biraz azaltıyor. Dışım yerine içimi haşlıyorum yani
Yoksa benim sorunum güneş lekesi değil sıcak su lekesi miiii bir sıcak su uğruna neler etmişim kendime
Oha ben tam tersi. 6 saatte kahve içmek ne yaBen mesela içemem çok sıcak bir şeyi yani zorunda olsam bile hatta hiçbir şeyden ifşa olmam bu özelliğimden ifşa olabilirim hatta buradaO kadar uzun sürerki bitirmem sıcak bir şeyleri. Tam kahveciye gidip bir kahve alıp saatlerce oturan uyuz müşteri tipi Ama istesem de içemem yani bedava olsa da bitiremem.Starbucks büyük boy kahveyi bayağı 6 saatte falan anca bitiriyorum Sıcak duş da alamam ya onu da hiç sevmem bir Bursalı olarak hamam severlerin yüz karasıyım
CıksssssAy en sevmediğim sey ha arayip didklemek,kendimi zor buluyorum ben
Sen anlat hem rahatlarsın
Eşim de soğutur içer kahveyi çayı. Alışkanlık sanırımOha ben tam tersi. 6 saatte kahve içmek ne yabenim çayım biraz soğusun içemiyorum mesela, bulaşık suyu gibi geliyor. Döküyorum
2 gündür su ayarı yapiyorum kendime hadin hayırlısıZor olsa da ayrılmak yüreğime taş basacam ılık suyla yıkanacam yararlı bakterilere ihtiyacım var
Paşa çayıEşim de soğutur içer kahveyi çayı. Alışkanlık sanırım
Çok kompleks konular. Doğum kontrol hapı kullanırsın o etki eder ya da mesela kimyasal filtreli ürünler yazın özellikle kullandığında ciltte ısınmaya sebep olup o da tetikleyebiliyor. Çok sıcak iyi değil o ısınmayı istemiyoruz yüzde fırından gelen sıcak bile olur yani.Yoksa benim sorunum güneş lekesi değil sıcak su lekesi miiii bir sıcak su uğruna neler etmişim kendime
Svr sayesinde buldum kendilerini
Bak bu da svr'nin güzelliğinisa da okeyleyince aldım gitti
Ya ben zaten retinol c vitamini ve aha bha grubundan tırsıyorum beni korkutma kıazzzzira evrenin mesajini yine görmezden gelip kafamin dikine gitmeye niyetim var ....okuduklarim iptal iptal iptal
Sağlık güzellik ve cesaret enerjiisindeyim oldu oldu oldu
İçine bisküvi de batırırdık. Hatta bisküvi içine düşerdi çay kaşığıyla toplar yerdikPaşa çayıKüçükken ben de öyle yapıyordum. Bir de ince belli çay bardağına 5 şeker atıyordum
Ne gülüyorsun hemşerim. Borsadan battık bittikC vitamininden korkulur mu ya
Yerim.ben onu yerim
Her şeyden vazgececeksin tek ürün kalacak deseler c vitamini kalsın derim
Ay pardon güneş kremi doğru cevaptı hahahah ama.olsun ben yine de c vitamini diyorum.hahaha
Ben su ayarını soğutmaya başladığımdan beri daha az duş almaya başladım. Duşa giresim gelmiyor çünkü üşüyorum2 gündür su ayarı yapiyorum kendime hadin hayırlısıdunden beri tuvaletten çıkmıyorum,simdi de buz kadin olucam yikanirken herşey sağlık guzellik icin 777 S Skinkeyrlover güzellik nosu neydi
Saçıma da ılık su kullanamam sevmem. Deniz bırak soğuk olsun ya da havuz girmem. Sıcak insanıyım ben.Ben su ayarını soğutmaya başladığımdan beri daha az duş almaya başladım. Duşa giresim gelmiyor çünkü üşüyorumAma saçım için de iyi bir yandan.
Cesaretine kurbanC vitamininden korkulur mu ya
Yerim.ben onu yerim
Her şeyden vazgececeksin tek ürün kalacak deseler c vitamini kalsın derim
Ay pardon güneş kremi doğru cevaptı hahahah ama.olsun ben yine de c vitamini diyorum.hahaha
Ben de istesem de içemem ama benim dilim çok hassas. Böyle deyince de bir garip oldu amaEşim de soğutur içer kahveyi çayı. Alışkanlık sanırım
Ben de ziyan etmeme şeyi çok vardır. Her şey seninle başlamadı atalara bakmak lazım belki deOha ben tam tersi. 6 saatte kahve içmek ne yabenim çayım biraz soğusun içemiyorum mesela, bulaşık suyu gibi geliyor. Döküyorum
kız yapsaydın ya bir cüzdan kendine elinden gelirdi halbukiMor cüzdanı almadım da başıma gelmeyen kalmadı. Hergün 5000 5000 batıyorum borsadan
laktik asit nem verir adının asit olduğuna bakma sıkıntı olmazHeliocare'e baktım. Lactic acid varmış. Lactic acidle retinol aynı anda kullanılırsa bir şey olur mu?