Sen ikinciyi cilalamak için yapıyordun herhaldeBen keseliyordum eskidenhem de iki kere üstüste filan, kıpkırmızı olana kadar.
Son cumle yuzunden guldumSen ikinciyi cilalamak için yapıyordun herhaldeBenim zaten hassas iki kere keselense fay hattına döner,benim garezim vücuduma ya keseleye keseleye bir hal oluyorum deri yumuşayıp ölü deriyi atınca daha da hırslanıyorum banyo sonrası çok yorgun düşüyorum
aslında ona pek kese denmez zımparalamak denirSon cumle yuzunden guldum
Keselemek dogru birsey mi ?
Ama normal keselenmek de mi kötüaslında ona pek kese denmez zımparalamak denir
Normal bir keseleme vücuda faydalı ama benim gibi kese yapana zararı oluyor cildimi kurutuyorumSon cumle yuzunden guldum
Keselemek dogru birsey mi ?
Ben dus sonrasi at kili fircam disinda kese yapmiyorumbacaklarda kese yapın bebeytolardirsek diz topuklara da yapın, belki sırta da ama o kadar lütfen birde etden kemikten yapıldığımızı unutmayın deri dediğimiz şey çok iyi bakılması gereken birşey onu da unutmayın . kese çok başka bir iş herkes kese de yapamaz . banyonun sonunda vücudunuzu ılığa yakın soğuk suyla durular keseye soğuk su döker öyle ovalarsınız soğuk suyla yapılan kese daha güzel çıkarır ve kese ipek kese olmak zorundadır bu incelikleri de biliniz sonra da tekrar liflenir köpüklenir durulanır ondan sonra da bariyer onarıcı kremler sürersiniz
Hıhhh ne güzel dedin benimki keseyi geçip level atlıyor,ama ne yalan söyleyim cildimi kurutma dışında vücudum çok güzel oluyor hafifliyorum,nemlendirici de bol sürdüm mü tadından geçilmiyor.aslında ona pek kese denmez zımparalamak denir
Hamamda eğlence de efsane oluyor ama. Dolmalar sarmalar soğuk içeceklerrrantebin hamamları sallanır külhanları...
kuru fırça yapınca keseye gerek kalmıyor çünkü ölü deri kalmıyor . ben eskiden keselenirdim ama fırçaya geçince denediğimde çıkmadığını gördüm kese daha zahmetli geldi bıraktım arada deniyorum çıkmıyorBen dus sonrasi at kili fircam disinda kede yapmiyorum
Ipek kede bakayim. Once dancasini bulayim kesenin
Hic masraf yapmami diyorsunkuru fırça yapınca keseye gerek kalmıyor çünkü ölü deri kalmıyor . ben eskiden keselenirdim ama fırçaya geçince denediğimde çıkmadığını gördüm kese daha zahmetli geldi bıraktım arada deniyorum çıkmıyor
bulduğuna bakayımHic masraf yapmami diyorsunbuldum da
bulduğuna bakayım
tabikii kendini açıklama senin anlattığın karşı tarafın anlayabildiği kadardır saydırmana değer mi ? muhatap olmuş olacaksınBu arada bana haksız yorum yapanlara artık kendimi açıklamaya çalışmayacağım. Nasılsa sonuç değişmiyor. Allah ne verdiyse sayacağım arkadaşlar. Madem kötü insan olduğumu sanıyorlar , bari hakkını vereyim
Ne oldu bilmiyorum ama takma bence. Ben direk begeni yerine gulme ekliyorumBu arada bana haksız yorum yapanlara artık kendimi açıklamaya çalışmayacağım. Nasılsa sonuç değişmiyor. Allah ne verdiyse sayacağım arkadaşlar. Madem kötü insan olduğumu sanıyorlar , bari hakkını vereyim
Ay yok ben alttan aldıkça daha fena oluyor. En baştan cırlamalıyım artıktabikii kendini açıklama senin anlattığın karşı tarafın anlayabildiği kadardır saydırmana değer mi ? muhatap olmuş olacaksınciddiye almış olacaksın .
evet bu olur resimde tam göremedim dokusu şunlar gibi değil mi Kelebek Kese Ipek Kelebek Lastikli Kese Hakiki Koza Ipeğinden Banyo Kesesi Bora Kese Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLâme pure 100% Pure Silk Body Exfoliator 1 stk
Få silkeblød hud på sekunder med vores eksfolierende handske, håndlavet af 100% naturlig silke!Sig farvel til syntetiske handsker, der ødelægger og irriterer huden.Den er ikke blot unik, men også effektiv! Se hvordan de døde hudceller preller af huden – og dette kun med vand og handsken...www.matas.dk