Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun uzun keselemem dışında adımlarım doğru öncesinde sıcak su zararlı olsa da çıkmaya yakın ılık suya dönüp keselenirim,iki çeşit kesem var tatil dönüşleri orda keselenmediğim için,kirlenmişim gibi olurum sert kese kullanırım bir kere,sonrasında ipek olanı her hafta kullanıyorum,sadece süreyi azaltmam lazım.

Ay yok ben alttan aldıkça daha fena oluyor. En baştan cırlamalıyım artık
tepki vermemek umursamamak altdan almak değil ki balım. bak bu söz bence çok doğru "Asla bir salakla tartışmayın; Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlamayabilir."

Galiba ayni. Videosunu izleyince benzettim. Birde 100% ipekmis

Konu cilt iken ipl lazer kullanan var mi? Ev tipi. Epilasyon aletimden biktim desem yeridir. Omrude bitmek uzere. Yani calisiyor ilk gunki gibi,12 sene olacak
Bikini bolgesi icin istiyorum ipl lazeri

tepki vermemek umursamamak altdan almak değil ki balım. bak bu söz bence çok doğru "Asla bir salakla tartışmayın; Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlamayabilir."
Abovvvv valla yılın sözü seçtim bunu. Çerçeveletip duvarıma asacağım. Hayır bir de gülün diye espriler yapıyorum ya devamlı ,cahil insan sananlar olmuş. Ne yapacaktım her yazdığım cümlenin başına diplomalarımımı ekleyecektim resimli tövbe tövbe. komik eğlenceli kadınım. Beni kaybedenler üzülsün

tabiki kullanıyorum herkese de şiddetle öneriyorum ben lumia prestiji ilk çıktığında alanlardan biriyim hala benimle ilk günkü gibi

önce 2 haftada bir yapıyorsun 2 ay - sonra 3 haftada bir 2 ay-sonra ayda bir 3 ay boyunca sonra 1 buçuk ayda bir 3 ay boyunca derken şuan ben senede 1 ayıp olmasın arada çalışmış olsun diye çalıştırıyorum nasılsa çıkmıyor deyip bırakmamak lazım o ışığı görmezlerse uyanıyorlar sonra. kökleri gerçekten uyutuyor hergün daha yeni epilasyon olmuş gibi pürüzsüz, batık derdi yolma morartma derdi yok o epilatörler terminatör gibi canavar onlar yasaklanmalı ya

Evet ya terminatörler resmen. Harika yakistirma.
Buraya yazdikca eksiklerin cogaliyor. Onceligim kesinlikle ipl olacak ozaman

Evet ya terminatörler resmen. Harika yakistirma.
Buraya yazdikca eksiklerin cogaliyor. Onceligim kesinlikle ipl olacak ozaman
ipl herkese lazım , ipl kullanınca özel bölgede kararma da olmuyor ve olan kararmada zamanla azalıyor ben koltuk altıma sir denemesi yapmak istemiştim orada bir karartı olmuştı 1 yıl ipl sonrası tamamen bembeyaz gölge bile yok. cidden çok fayda ediyor zaten kullanım klavuzu çok detaylı tele uygulamada yüklüyorsun hatırlatıyor sana falan güzel yani

Kızlar ben geldim neler olmuş neler baya hareketli bugün bizim topik bugün maşallah kulaklarim çınlanmiş hata biz insanlar için arkadaşlar hata yapa yapa doğruyu bulacağız hep beraber güzelleşeceğiz kendinize çok dikkat edin seviyorum sizleri bunu asla unutmayın bugün Watsonsda göz altı serumu the puresti almamak için zor tuttum kendimi biliyorsunuz indirim vardı ceyceye söz verdim daha birşey almayacağım diye C ceycey0406 N nscckts Kova hatunu S Skinkeyrlover B bensimo S sepyazeytin A Ametistt L LinaAsel

Daha az banyo yap. Kaloriferi bir tık arttır. Demir hapı iç
Beybi ben Akdeniz anemisiyim. Yani kan değeri yerlerde, demir değeri tavan. Aneminin Akdeniz olanı böyle anlaşılıyormuş, doktor öyle didiiiiiiii. Bırak demir takviyesini, kan yapan şeylerin içindeki demir bile vücutta oksitlenmeye sebep olurmuş. Mesela doktor diyor ki sana pekmez ye diyemem, yumurta ye diyemem, et ye diyemem çünkü bunlar kan yaparken demiri de artırır. Bu hastalığın ilacı yok, böyle yaşamayı öğrenmek gerek. Didiiiiiiii

Çok tatlı

İpl ne acep?

Sadece bıyık mi

Ben full yüz ağda yaptırmış kisiyim hahahahaah

İyi de o serum çok güzel, keşke alsaydın niye tutuyon ki kendini

Ben kese yapmıyorum, pofuduk lif kullanıyorum hepsi o kadar. Kese soğuk mu olmalı yani, oyyyyyy iyice soğudum şu an keseden

yoğunlaştırılmış dalga boylu ışık atımı , ev tipi lazer
Ben kese yapmıyorum, pofuduk lif kullanıyorum hepsi o kadar. Kese soğuk mu olmalı yani, oyyyyyy iyice soğudum şu an keseden
bak ben şunu kullanıyorum lif olarak bu direkt peeling görevi görüyor sonra da kuru fırçalama yapıyorum keseye hiç gerek kalmıyor rosmandan 25 tl ye almıştım

evet boyatma, güzel tutmaz boyatsanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…