Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışında tüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım

senin cildin alerjiye meyilli diye hatırlıyorum ben hassasiyet vardı iiilllkkk tanışmamızda konuşmuştuk asla asla asla noooo buhar yok öyle birşey sıcak su falan asla nolur
Evet doğru ama ılık suyla yıkanınca da içimdeki huzursuzlukla boğuşuyorum bir hafta kesesiz kalsam bütün kirler üstümde gibi hissediyorum

Eyvahhh bir de sıcak su lekeleri artırır deyiver tam ağıt yakayım

Yok ben 2 gündür su konularindan gümlüyorum sıra diğerlerinde

Nisa duymasın ben de sıcak su severim
Ben de çok seviyorum ama zararlı diye azaltmaya çalışıyorum. Duşta yüzümü yıkayacağım zaman ekstra ısıyı azaltıyorum, yüzüme değdirmemeye çalışıyorum.

Kaynar çay ya da bitki çayı içmek o kaynar su ihtiyacını biraz azaltıyor. Dışım yerine içimi haşlıyorum yani

Mor cüzdanı almadım da başıma gelmeyen kalmadı. Hergün 5000 5000 batıyorum borsadan
Sadece sen değil bacım btc de bizim de zararımız çok gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz,mor cüzdana bağlayamam ondan önce de batıyorduk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…