Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışında :KK70: tüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım :KK70:

senin cildin alerjiye meyilli diye hatırlıyorum ben hassasiyet vardı iiilllkkk tanışmamızda konuşmuştuk asla asla asla noooo buhar yok öyle birşey sıcak su falan asla nolur :KK43:
Evet doğru ama ılık suyla yıkanınca da içimdeki huzursuzlukla boğuşuyorum bir hafta kesesiz kalsam bütün kirler üstümde gibi hissediyorum :KK61:

cildinde yararlı bakterileri öldürdüğünü rozaya davetiye çıkardığını çok yanlış olduğunu asit sürüp güneşte gezmek gibi birşey olduğunu söylesem :KK43: temizlenmek için o kadar sıcak suya gerek yok vücudunu liflemiyor musun o zaten tüm mikropları öldürüyor biz çatal kaşık değiliz ki kaynayalım kuzum ya
Eyvahhh bir de sıcak su lekeleri artırır deyiver tam ağıt yakayım:kızgın:

anlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışında :KK70: tüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım :KK70:
Yok ben 2 gündür su konularindan gümlüyorum 😂😂 sıra diğerlerinde

Nisa duymasın ben de sıcak su severim😀
Ben de çok seviyorum ama zararlı diye azaltmaya çalışıyorum. Duşta yüzümü yıkayacağım zaman ekstra ısıyı azaltıyorum, yüzüme değdirmemeye çalışıyorum.

Kaynar çay ya da bitki çayı içmek o kaynar su ihtiyacını biraz azaltıyor. Dışım yerine içimi haşlıyorum yani :KK70:

Mor cüzdanı almadım da başıma gelmeyen kalmadı. Hergün 5000 5000 batıyorum borsadan😃😀
Sadece sen değil bacım btc de bizim de zararımız çok gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz,mor cüzdana bağlayamam ondan önce de batıyorduk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X