- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heliocare'e baktım. Lactic acid varmış. Lactic acidle retinol aynı anda kullanılırsa bir şey olur mu?Eki Görüntüle 3163454 Eki Görüntüle 3163455 bunlarda Salisilik yok
Evet doğru ama ılık suyla yıkanınca da içimdeki huzursuzlukla boğuşuyorum bir hafta kesesiz kalsam bütün kirler üstümde gibi hissediyorumsenin cildin alerjiye meyilli diye hatırlıyorum ben hassasiyet vardı iiilllkkk tanışmamızda konuşmuştuk asla asla asla noooo buhar yok öyle birşey sıcak su falan asla nolur
Oha kaynar bir de banyodan çıkınca sen buhardan göz gözü görmüyordurÇok denedim ama temizlenmiş hissi gelmiyor bana kaynar su olmadan
Kaos huzuru mutopik harika oldu. Huzur kokusu alıyorummmmmm
Nisa duymasın ben de sıcak su severimOha kaynar bir de banyodan çıkınca sen buhardan göz gözü görmüyordur
Yine nerde kimlen didistinHa bir de ben çocuğumdan çok bahsederim . Yaşama sebebim o . Rahatsız olan varsa beni gözardı etsin anacığımmm. Bdv de rahatsız olanlar varmış da.
Eyvahhh bir de sıcak su lekeleri artırır deyiver tam ağıt yakayımcildinde yararlı bakterileri öldürdüğünü rozaya davetiye çıkardığını çok yanlış olduğunu asit sürüp güneşte gezmek gibi birşey olduğunu söylesem temizlenmek için o kadar sıcak suya gerek yok vücudunu liflemiyor musun o zaten tüm mikropları öldürüyor biz çatal kaşık değiliz ki kaynayalım kuzum ya
Kaos peşimi bırakmıyor alıştım. Neyseee biz güzelleşmeye bakalımKaos huzuru mu
Yok ben 2 gündür su konularindan gümlüyorum sıra diğerlerindeanlatın anlatın başka neler yapıyorsunuz kendinizi haşlamak dışında tüm günahlar ortaya çıksın ben bunları bilseydim sizlere hiç arbutin salisilik falan önermezdim sizin 7-24 güneş kremi ve cicalarla gezmeniz lazım
Araştır bul ayolll. Sen de armut piş ağzıma düş istiyorsunYine nerde kimlen didistin
EvetEyvahhh bir de sıcak su lekeleri artırır deyiver tam ağıt yakayım
Zor olsa da ayrılmak yüreğime taş basacam ılık suyla yıkanacam yararlı bakterilere ihtiyacım varEvet cok zararlı ama nasıl güzel nasıl dinlendirici
Ben de çok seviyorum ama zararlı diye azaltmaya çalışıyorum. Duşta yüzümü yıkayacağım zaman ekstra ısıyı azaltıyorum, yüzüme değdirmemeye çalışıyorum.Nisa duymasın ben de sıcak su severim
Sadece sen değil bacım btc de bizim de zararımız çok gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz,mor cüzdana bağlayamam ondan önce de batıyorduk.Mor cüzdanı almadım da başıma gelmeyen kalmadı. Hergün 5000 5000 batıyorum borsadan