Fiddy den niye tirsiyorsun bacimHele deli cesaretine bak kızın
Ben burda bir fiddyden tırsa durayım
aslında özellikle yeni başlarken (zaten düşükle başlanır) cilt böyle alıştırılır . yan etkiyi şuan değil ileride de görebilirsinRetinolün en düşük oranlısını kullanıyorum, bir yan etki görmedim şimdiye kadar.
bir ay önce aynısını benim yazmışlığım var. Sebbo'nun soruları ile benim yaptığım kaynar su çılgınlığının alakası yok bence. Bak vallahi üzdün beni ha, kıyaslamanı sevmedim iptal ptal iptal falan de tövbeler olsun. Minnoş kalbimi kırdın valla.Bence nisa fiddyi bir daha ayrıntılarla yazsın
(Bunlar hep sebbonun ahı biliyin demi )
Bana kalsa ben zaten roaccutane haplarını yutacaktım hiç düşünmedenaslında özellikle yeni başlarken (zaten düşükle başlanır) cilt böyle alıştırılır . yan etkiyi şuan değil ileride de görebilirsinriske atma derim yine de tabii sen bilirsin cildini en iyi tanıyan sensin ben söyleyeyimde
Neme boguyorum bence. Lineage in night mask i mi alsam extra nem icin diye dusunuyorum da.ben hatırlıyorum senin ilk zamanki rutinini neredeyse hergün asit içerikli ürün kullanıyordun bence senin cilt o kadar nemsiz ki ondan sen sebum üretiyorsun çünkü senin cildin karma-yanaklarında ki kurulukları da hatırlıyorum . senin neme ihtiyacın var bol bol nem ,hyaluronik cicalarla destekle bence cildini hayatda beni kesseler bu oranda ürün kullanmam . gerek yok çok fazla . senin cildinde derin çukurlar skarlar büyük derin lekeler yok ki neden kendine bunu yapasın aarrteycim
evet hatırlıyorum ürünlerini sabah niacinimade akşam hyaluronik+cica denesene bir süre istersen probolisli sana baya iyi geliyordu mesela probolis bana ağır geliyor ama sana iyi geliyordu demek ki cildinin ihtyacı var,rutinin gayet güzel cildini kurutmaya çalışma güneş kremlerini matlaştırıcı seçmeye gayret eder sadece burun üstüne transparan pudra geçersen idare edersin ,kurutursan sonra pişman olacaksın yaş ilerledikçe zaten kuruyacakNeme boguyorum bence. Lineage in night mask i mi alsam extra nem icin diye dusunuyorum da.
Sabah yüz yikamam sonrasi hyaluronik ile nemlendiriyor ardindan niaciamide serum. Ikisi iyi uyum sagliyor diye okumustum.
Sonra haftada iki cica li nemlendirici,yoksa su propolis li olan nemlendirici kullaniyorum. Hatirladin mi hangisinden bahsettigimi
Aksam temizleme sonrasi snail mucin essence ardindan arbutin serum sonra yine Propolisli nemlendirici
dur bakalım bu bir süreç inşallah retinol iyi gelirde istediğin sonucu alırsın yoksa uygun zaman gelince haplar eczanede doktorlar hastanede duruyor nasılsa hepsi denenir :)Bana kalsa ben zaten roaccutane haplarını yutacaktım hiç düşünmedenBurun ameliyatı olduğum için kullanamadım.
tamam canımBerbat ötesi bir fırtına, sağanak, gök gürültüleri... PC kapanıp duruyor bir sorun var. Gök gürültüsü çok ürkütücü olmaya başladı. Ben PC'yi kapatayım ki ani voltaj ile başına bir iş gelmesin. Bence çok verimli saatler geçirdik, hepinize teşekkürlerimi sunuyorum beybitolar.
Kiz şaka yapıyorum sende ha..bir ay önce aynısını benim yazmışlığım var. Sebbo'nun soruları ile benim yaptığım kaynar su çılgınlığının alakası yok bence. Bak vallahi üzdün beni ha, kıyaslamanı sevmedim iptal ptal iptal falan de tövbeler olsun. Minnoş kalbimi kırdın valla.
hayatım seni seboyla kıyaslamadık ki seboya o kadar güldük güldük sonra da bizler hatalar yaptık ya onun üzerine espiri sadecebir ay önce aynısını benim yazmışlığım var. Sebbo'nun soruları ile benim yaptığım kaynar su çılgınlığının alakası yok bence. Bak vallahi üzdün beni ha, kıyaslamanı sevmedim iptal ptal iptal falan de tövbeler olsun. Minnoş kalbimi kırdın valla.
Haplar elimde hazır bekliyordur bakalım bu bir süreç inşallah retinol iyi gelirde istediğin sonucu alırsın yoksa uygun zaman gelince haplar eczanede doktorlar hastanede duruyor nasılsa hepsi denenir :)
Ozaman Snail mucin essence i sabaha mi geleyim ?evet hatırlıyorum ürünlerini sabah niacinimade akşam hyaluronik+cica denesene bir süre istersen probolisli sana baya iyi geliyordu mesela probolis bana ağır geliyor ama sana iyi geliyordu demek ki cildinin ihtyacı var,rutinin gayet güzel cildini kurutmaya çalışma güneş kremlerini matlaştırıcı seçmeye gayret eder sadece burun üstüne transparan pudra geçersen idare edersin ,kurutursan sonra pişman olacaksın yaş ilerledikçe zaten kuruyacak
banilo co çok iyidir bence onu bayıla bayıla kullanmıştım minnoşum o benim . eğer emin olduğun celiimax e o da olur onu tanımııyorumOzaman Snail mucin essence i sabaha mi geleyim ?
Evet bir yan etkisini gormedim. Kokusu fazla balimsikoku hassasiyetim var.
Clinique i de cosmed i de kullanirken iskence cekiyorum. Baska marka alacagim ,veya tekrar banilo co nun zero balmina gececegim. Gerci celimax in yas bazli temizleme urununu de cok sevmistim. Ilk onunla baslamistim cilt rutinine.
Pudra ile filan hic alakam yok. Ama yagli goruntuden kurtulmak icin gerekli belki? Ay selpak ile yuzume hafif bastiriyorum gün icinde. Nasil yagli ya
İşte bu ben,zararlarını bilsem de buhardan göz gözü görmeyecek banyoda yıkanmak bir de güzel keselenmek ohhh mis,diğer türlüsü hiç temizlenmiş hissi vermiyor banaKışın kaynar suyu olmayan duşa duş demiyorum ki benduşcuk diyorum
senin cildin alerjiye meyilli diye hatırlıyorum ben hassasiyet vardı iiilllkkk tanışmamızda konuşmuştuk asla asla asla noooo buhar yok öyle birşey sıcak su falan asla nolurİşte bu ben,zararlarını bilsem de buhardan göz gözü görmeyecek banyoda yıkanmak bir de güzel keselenmek ohhh mis,diğer türlüsü hiç temizlenmiş hissi vermiyor bana
Çok denedim ama temizlenmiş hissi gelmiyor bana kaynar su olmadanhaydaaaaa kızlarrr niye kendinizi kuzu haşlama yapıyorsunuz pardon da
cildinde yararlı bakterileri öldürdüğünü rozaya davetiye çıkardığını çok yanlış olduğunu asit sürüp güneşte gezmek gibi birşey olduğunu söylesemÇok denedim ama temizlenmiş hissi gelmiyor bana kaynar su olmadan
Evet cok zararlı ama nasıl güzelİşte bu ben,zararlarını bilsem de buhardan göz gözü görmeyecek banyoda yıkanmak bir de güzel keselenmek ohhh mis,diğer türlüsü hiç temizlenmiş hissi vermiyor bana