- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
hemen hemen hepimizzz demek istemiştimm.dur bir daha düşündüm .yok şu an topikteki herkes çok güzellll.Senin malzeme zaten sağlam beybi, biraz da bakımla falan bayağı iyisin yani maşallahın var. Hepimiz çok güzeliz dedin de aklıma şimdi bir şey geldi de neyseAy tövbeler olsun ya
Ay ben severim kayınvalidemi ama sen sanki biraz abartıya mı kaçmışsın acaba?
Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallahBen de cızdan diyomAdaçayını bir cam kâseye koydum, güzelce tütsüledim cızdanımı, evimin her yerini. Güzel güzel enerjiler gönderdim her yere. Bu bile aşırı rahatlattı beni beybitolar
Hocam donattt bizisebbo bak yılbaşına az kaldı bilet alacağım.dua et de bana çıksın.başta sen olmak üzere kremlerle serumlarla parfümlerle takılarla donatacağım hepinizi.ha tek başıma büyük ikramiye tutarsa birer de araba alacağımmmm sözzz.
O kadar da değilKayannam için kurşun atar kurşun yerim But first kaynana
Cızdanımın içini dışını her bir yerlerini tütsüledim tü tü tü. Zengoyum 777 Ben bir para mıknatısıyım 777 Ben ayaklı bir bereket müjdecisiyimTü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallahCızdan mı Cuzdandan iyidir
Bana da şu yüksek tutarlı hisselerden alsana kız, hı? Alırsın de mi? Piyango biletleri satışa çıktıysa yarın 13.00 gibi bilet alalım. Hisse alalım hı? Olar mı ki öyle bişiy?sebbo bak yılbaşına az kaldı bilet alacağım.dua et de bana çıksın.başta sen olmak üzere kremlerle serumlarla parfümlerle takılarla donatacağım hepinizi.ha tek başıma büyük ikramiye tutarsa birer de araba alacağımmmm sözzz.
inşallah ters tepip yarın borsa çökmez.O kadar da değil
Cızdanımın içini dışını her bir yerlerini tütsüledim tü tü tü. Zengoyum 777 Ben bir para mıknatısıyım 777 Ben ayaklı bir bereket müjdecisiyim
tmm sana 1000 tane hektaş hissesi alacağım hediye.Bana da şu yüksek tutarlı hisselerden alsana kız, hı? Alırsın de mi? Piyango biletleri satışa çıktıysa yarın 13.00 gibi bilet alalım. Hisse alalım hı? Olar mı ki öyle bişiy?
İptal iptal iptaaaaaaaaaaaalinşallah ters tepip yarın borsa çökmez.
sana kraliyet ailesinden bir prens alacağımm.aşağısına katiyyen vermemm.Hocam donattt bizi
Hektaş ucuz kız. Tüpraş istiyomtmm sana 1000 tane hektaş hissesi alacağım hediye.
o çıkmıyor.hektaş demek tektaş demek.Hektaş ucuz kız. Tüpraş istiyom
Mis gibi adaçayı demledim, içim dışım arınsıno çıkmıyor.hektaş demek tektaş demek.
Bir Megan çıkar mı bendensana kraliyet ailesinden bir prens alacağımm.aşağısına katiyyen vermemm.
Söyle söyleSenin malzeme zaten sağlam beybi, biraz da bakımla falan bayağı iyisin yani maşallahın var. Hepimiz çok güzeliz dedin de aklıma şimdi bir şey geldi de neyseAy tövbeler olsun ya
o da kim?sen tahta aday prensin karısı olabilirsin anca.öyle 2. sıradaki prenslerin ı ıhhhhhhh olmazzzzz.Bir Megan çıkar mı benden
anacığımmm sen de bu hafta hepimizi dedikoduya teşvik ediyorsunnn.Söyle söylemeraksov
Ortaya biseyler atılınca 'durum tespitleri' kaçınılmaz oluyor ben napamanacığımmm sen de bu hafta hepimizi dedikoduya teşvik ediyorsunnn.
sen de haklısınn.Ortaya biseyler atılınca 'durum tespitleri' kaçınılmaz oluyor ben napam