Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee.

Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah o nasıl kaşlar o nasıl gözler tü tü maşallah

güzeliz güzeliz güzelizzz.zengo olmak üzereyiz zengo olmak üzereyizzzzz.
Üzere değil kanks zengoyum. Bir de bence param bereketli demek de çok önemli çünkü tamam çok zengo olsan belki zaten sorun olmaz ama bazen her şey bereketsiz oluyor her şey bozuluyor yırtılıyor falan. İptal iptal iptal Benim kardeşim cüzdan demiyor cuzdan diyor bir de alakasız aklıma geldi

Day2day beauty kolajeni kim kullandiydi burdan? Böyle pembis pembis mi oluyooo buğğ
ben bir kutu kullanmıştım.o zaman 300 tl idi.kutusu şık pembiş kalın kartondan bir kutuydu.tadı da güzeldi.tek sorunu fiyatıydı mübareğin.şu an naturagen kullanıyorum .day 2 day kat kat iyiydi ama.

Hah şöyle ya efsane hatunlarız ayol biz

Senin malzeme zaten sağlam beybi, biraz da bakımla falan bayağı iyisin yani maşallahın var. Hepimiz çok güzeliz dedin de aklıma şimdi bir şey geldi de neyse Ay tövbeler olsun ya

Ben de cızdan diyom Adaçayını bir cam kâseye koydum, güzelce tütsüledim cızdanımı, evimin her yerini. Güzel güzel enerjiler gönderdim her yere. Bu bile aşırı rahatlattı beni beybitolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…