Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyleymiş ben bilmiyordum
Bir botum öyle hic olmuştu sebebini bi türlü anlayamamistim durduk yere noldu buna diye
Benim de çantam olmuştu. Matmazeldeki çalışan söyledi. Deri bakım ürünüyle daha iyi olur ama yoksa bebe yağı da olur demişti.

Epey ürünün olmuş. Düzenli kullan faydasını görürsün. Saçmasapan şeyler almaya da kalkma. Güle güle kullan.
Eğer şuan birşey alırsam enzim peeling ve the purest niacinamide alırım çok şükür herşeyi tamamladım bir ürün eksik oda yarın gelecek sürpriz diyorum tahmin edersiniz C ceycey0406

Aaa ben öyle kaç çanta attım biliyor musun, malesef kuruyup döküldüler dolapta durmaktan. İyiymiş bebe yağı teşekkürler
Bebe yağını pamuğa fazla olmadan dök çantaları sil. Kumaş yerleri varsa oralara değmesin. Sonra bir eski örtünün üzerine koy 3 4 saat yağı çeksin ondan sonra kaldır yerine. Hiç kullanılmasa bile derisi dökülür ayakkabı çanta cüzdanın

Eğer şuan birşey alırsam enzim peeling ve the purest niacinamide alırım çok şükür herşeyi tamamladım bir ürün eksik oda yarın gelecek sürpriz diyorum tahmin edersiniz C ceycey0406
Niacinamide şart değil enzim peeling al bence. Dolap uygulamasında kırmızı the purest I 125 e bile görmüştüm bugün açılmamış.

Teşekkür ederim ceycey, yapıcam bunu

Ay bu bilgiye kayınvalidem bayılacak

Niacinamide şart değil enzim peeling al bence. Dolap uygulamasında kırmızı the purest I 125 e bile görmüştüm bugün açılmamış.
Gerçi arbutin var o yeter leke için bitince zaten dermoskin arbutin alacağım onun içinde niacinamide varmış yeterli olur gibi nemlendiricimdede var onarıcı kremin içindedir var düşündüm de şimdi bencede enzim peeling alayım tşk cnm çok güzel fikir verdin C ceycey0406 nisa bunu önermişti bunu alayım cnm ozaman

Eklentiler

• images (17).jpeg
    16,3 KB · Görüntüleme: 20
Enzim peeling in yoksa cilt bakımın tam değildir.kremlerin yeter. Sen bunu al.

Niacinamide leke yoketmiyor. Kullanıyorum ben. Ayrıca leke serumlarım var Nivea ve herbaderm markalarının. Onlarla bile aylar sürecek. Ha deyince gitmez lekeler öyle.

Niacinamide leke yoketmiyor. Kullanıyorum ben. Ayrıca leke serumlarım var Nivea ve herbaderm markalarının. Onlarla bile aylar sürecek. Ha deyince gitmez lekeler öyle.
Evt sürekli kullanmak gerek arbutin ve enzim peeling yeter iste bana bakalım hayırlısı olsun onuda alınca atarım buraya lekelerime çok takik değilim sivilcesiz cildim olsun yeter tek derdim o C ceycey0406

Nope gelmemiş ben evde değilim hala ama anneme sordum şimdi gelmedi dedi şans yani ne diyebilirim ki

Ohh yarasin güzelleştirsin de
Saati yok diyorlar kolajen icmenin ama gece içilen kolajen cilde daha bi faydalı oluyormuş diye duydum öyle dene bide
Tamam deneyeyim :) ben sabahlari cok yorgun kalkiyorum nedense son zamanlarda. Sen demistin sanirim cok dinc kalkiyorum kolajenden mi diye. Ben de tam tersi cok yorgun kalkiyorum kolajenden mi diye düsünüyordum Dedigin gibi deneyeyim umarim faydasi olur

yüzeysel yeni oluşmuş sivilce lekelerini giderir ve leke baskılar niacinimade ama en az 6 ay gerekir ...

yüzeysel yeni oluşmuş sivilce lekelerini giderir ve leke baskılar niacinimade ama en az 6 ay gerekir ...
evet .sivilce lekem yok benim normal güneş lekelerim var .benim henüz ilk şişem.o yüzden mucize beklemiyordum zaten.aslında tüm bakım ürünleri bir kaç ayda asıl etkisini gösteriyor değil mi?

Atma lazım olur. Benim de çantalarıma bakım yapmam lazım. Bebe yağı ile siliyorum tek tek.yoksa kuruyor derileri dökülüyor. Deri ceketler de öyle suni deriler hele. 3 4 ayda bir bakım istiyorlar
Bunu hiç bilmiyordum. 2 tane suni deri ceketimi atmak zorunda kalmıştım. Hemen yağlayacağım. Teşekkür ederim

Sebbo indirimi takip et the purest her ay %35 indirim yapıyor. 162 tl ye aldım.

Bunu hiç bilmiyordum. 2 tane suni deri ceketimi atmak zorunda kalmıştım. Hemen yağlayacağım. Teşekkür ederim
benim de çok sevdiğim 2 çantam gitti öyle kullanamadan.bir de şu var altı lastik olan ya da kauçuk olan ayakkabıların da ömrü var giyilmese de.6 yıl önce camper ayakkabı almıştım 2 tane indirimden.giymeye fırsat olmadı birer kere anca.bu yaz bir kır düğününe giydim birini.resmen altı ayağımda parça parça oldu.mağazasına sordum süresi varmış giyilmese de aynı araba lastikleri gibi dedi.o yüzden fazla ayakkabı çanta deri ceket vs almamak lazım .durdukları yerde de eskiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…