- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Bu saatte dedikoduylan uğraşamam. Yarın da şanslı günüm, zengoluğa adım atıyorum hiç uğraşamamSöyle söylemeraksov
Doğru yere attın ha,ucan kaçan ceyceyde hep cok güzel tespit ederBu saatte dedikoduylan uğraşamam. Yarın da şanslı günüm, zengoluğa adım atıyorum hiç uğraşamamCıx... Topu Ceycey'e atıyom
O sırada tımarlı sipahi olan meeeo da kim?sen tahta aday prensin karısı olabilirsin anca.öyle 2. sıradaki prenslerin ı ıhhhhhhh olmazzzzz.
hep de bana saldırılıyor ama.sırtımdaki pıçaklarııı say say bitiremedim ayoll.Doğru yere attın ha,ucan kaçan ceyceyde hep cok güzel tespit eder
Yaranamazsin ayol kimseye boşverrrhep de bana saldırılıyor ama.sırtımdaki pıçaklarııı say say bitiremedim ayoll.
Ben bi kutu kullanmıştım, onun tadı güzeldi. Şimdi kiperin kullanıyorum ama yani zor içiyorumDay2day beauty kolajeni kim kullandiydi burdan? Böyle pembis pembis mi oluyooo buğğ
Kesinlikle canımvalla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee.
Readyyyyy. Hazırım bolluğa berekete zengoluğa açığımm. Geliyor hissediyoruumm. Sabah bankadan aradılar ihtiyacınız varsa düşük faizle kredi verelim dediler teşekkür ettim kendilerine daha büyük fırsatlar bekliyorum bugün dedimZengoluğa hepiniz yu ready ?
Aaa cok şaşırdım ..ine ine mi gidicem
her seferinde başka markayı almak ve ilk etapda en düşükden başlamak mantıkloı diyor yaş 50-55 den sonra dozu yüksekler daha mantıklı diyor bencede en mantıklı şekilde böyle sonuçta şuan 50 -60 yaş eksiklikleri mevcut değilki bizde, o yüzden yüksek oranlıya gerek yok fazladan yüklemiş oluruzAaa cok şaşırdım ..ine ine mi gidicem
hayırlı olsun resmen mest oldumBenim de yeni bebeklerim geldiEki Görüntüle 3161400
Bide perşembeleri saat 12-14 arası yenibahar kaynatmak da çok güzeldir ha aklınızda bulunsun...ara ara yaparim bunuHadi bakalım bugün hepimize bolluk, bereket getirsin. Unutmayın, parayı cüzdana tıkıştırmıyoruz, hep düzgün koyuyoruz, paraya saygı gösteriyoruz sonra da money loading...