- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Bacım ne yaptın sen ya? Cennet gibi buralarBenim de yeni bebeklerim geldiEki Görüntüle 3161400
Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakimher seferinde başka markayı almak ve ilk etapda en düşükden başlamak mantıkloı diyor yaş 50-55 den sonra dozu yüksekler daha mantıklı diyor bencede en mantıklı şekilde böyle sonuçta şuan 50 -60 yaş eksiklikleri mevcut değilki bizde, o yüzden yüksek oranlıya gerek yok fazladan yüklemiş oluruz
Aynen ben de bayıldım ya. Bunları bir arada görmek, benim olmasalar da güzelhayırlı olsun resmen mest oldumtüm hücrelerim beni kremledi sanki öyle bir his baloncuklar uçuruorum
Evet ben de öyle biliyorum fakat mesela Voonka'nın tablet şeklinde olanları var, daha gençler için kullanıma uygunmuş. Onlar 10.000 mg değil. Doktor bana 30 yaş sonrası 10.000 mg demişti de Nisa boşa konuşmaz yani. Araştıralım.Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakim
Dermoskine kafa göz mu daldın naptınBenim de yeni bebeklerim geldiEki Görüntüle 3161400
Ayyy teşekkür ederimhayırlı olsun resmen mest oldumtüm hücrelerim beni kremledi sanki öyle bir his baloncuklar uçuruorum
Kıtlıktan çıkmışçasına sepete attımDermoskine kafa göz mu daldın naptın
Guzellik Şifasıyla gelsin gorl ☺☺
O tableti bende kullandim kolajenden cok q10 vardı onda ya sanki öyle hatırlıyorumEvet ben de öyle biliyorum fakat mesela Voonka'nın tablet şeklinde olanları var, daha gençler için kullanıma uygunmuş. Onlar 10.000 mg değil. Doktor bana 30 yaş sonrası 10.000 mg demişti de Nisa boşa konuşmaz yani. Araştıralım.
kolojenlerde bildiğin vitamin takviye, klasik vitaminlerde bile gereksiz yere almak zararlı ,fazlası zarar bunlarda da aynı mantık aslında, acaba onu diyen doktorlar bazı içeriği yetersiz olanlar markalar için demiş olabilir mi bu videoda kadının saydığı markalar en iyiler gerisi çöp açıkcası ...Bende tam tersini duydum hep doktorlardan...10.000 mg dan düşüğü boşuna alıyormusuz gibi...ben konuyu bir daha araştırayım bakim
aramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yokO tableti bende kullandim kolajenden cok q10 vardı onda ya sanki öyle hatırlıyorum
Ha etkisi vardı ama 2 ayın sonunda anca belli belirsiz etkisi olmaya başlıyordu ama oncesinde bir kolajen depolamadim vucuda,öncesinde bi 10.000 mg depolasaydim olanı korurdu belkide
Zaten bu kolajen mevzusu hep bi tartışmalı hep bi ortalikta kaldı...
Bi kolajen depomu fulleyeyim de bakim
Ismi ne ? Ara verme suresi nasıl kadinın acaba?kolojenlerde bildiğin vitamin takviye, klasik vitaminlerde bile gereksiz yere almak zararlı ,fazlası zarar bunlarda da aynı mantık aslında, acaba onu diyen doktorlar bazı içeriği yetersiz olanlar markalar için demiş olabilir mi bu videoda kadının saydığı markalar en iyiler gerisi çöp açıkcası ...
burtegram kanal sahibinin ismi ,değerlerin ihtiyacına göre en az senede 1 olmak üzere 2 kür olarak uygulanması gerektiğini biliyorum biz yaşlar için, yaş arttıkça ihtiyaç arttığından oran ve uygulama artmalıIsmi ne ? Ara verme suresi nasıl kadinın acaba?
Toz yenibaharım var olur muBide perşembeleri saat 12-14 arası yenibahar kaynatmak da çok güzeldir ha aklınızda bulunsun...ara ara yaparim bunuek bilgi olsun
Çok güzel yazmışsın kızaramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yokarada bir vitamin hap olarak alırsın belki . hangimiz ilikli kemik suyu kaynatıp hüpletiyor... doktorlar önce sağlıklı beslenmeyi yerine getirdiğimizi kabul ediyor arada spor yaptığımızı falan düşünüyor olması gerekeni yapanlar için gereksiz diyorlar aslında. ya da bilinçsiz kullanan çok ondan korkuyorlar vitamin kullanırken + kolajen içip kendilerini zehirliyorlar
Arada spor hariç bu profil hiç tanıdık gelmiyor...her gun cekirdek yiyorum o saylanir mi kuruyemişaramızda taze çiğ kuruyemişinden hakiki bal pekmezine tüketen suyunu alkali içen ilikli kemik kaynatıp bol bol iliğini kemiğinden hüpleterek yiyen bol balık yiyen varsa ızgara şeklinde ve somon gibi yağdan zengin balıkları bu kolajenlere gerek yokarada bir vitamin hap olarak alırsın belki . hangimiz ilikli kemik suyu kaynatıp hüpletiyor... doktorlar önce sağlıklı beslenmeyi yerine getirdiğimizi kabul ediyor arada spor yaptığımızı falan düşünüyor olması gerekeni yapanlar için gereksiz diyorlar aslında. ya da bilinçsiz kullanan çok ondan korkuyorlar vitamin kullanırken + kolajen içip kendilerini zehirliyorlar
Olur olur fark etmiyorToz yenibaharım var olur mu
Ay dur çok özendim, ben de fotoğraf çekeyim kızhayırlı olsun resmen mest oldumtüm hücrelerim beni kremledi sanki öyle bir his baloncuklar uçuruorum
Baştan sona dinledim, teşekkürler
yazdıklarımı tek uygulayan benim sanırım buradaArada spor hariç bu profil hiç tanıdık gelmiyor...her gun cekirdek yiyorum o saylanir mi kuruyemiş