Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko Canım hayatımın anlamı aşk bahçenin en değerli gülü kayınvaldem demek istedin galibaAy bu bilgiye kayınvalidem bayılacak
Belki sabahın körü gelirNope gelmemiş ben evde değilim hala ama anneme sordum şimdi gelmedi dedi şans yani ne diyebilirim ki
Bugün işletim acayip ters gitti ya hadi hayırlısı sabah geldiğini imagine ediyorumBelki sabahın körü gelir
Enerji çalıştır...bak ben dun,bugun icin tek pürüz istemiyorum nokta dedim geldiler
Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah o nasıl kaşlar o nasıl gözler tü tü maşallahvalla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee.
güzeliz güzeliz güzelizzz.zengo olmak üzereyiz zengo olmak üzereyizzzzz.Tü tü maşallah benim gülüm tü tü maşallah o nasıl kaşlar o nasıl gözler tü tü maşallah
Üzere değil kanks zengoyum. Bir de bence param bereketli demek de çok önemli çünkü tamam çok zengo olsan belki zaten sorun olmaz ama bazen her şey bereketsiz oluyor her şey bozuluyor yırtılıyor falan. İptal iptal iptal Benim kardeşim cüzdan demiyor cuzdan diyor bir de alakasız aklıma geldigüzeliz güzeliz güzelizzz.zengo olmak üzereyiz zengo olmak üzereyizzzzz.
ben bir kutu kullanmıştım.o zaman 300 tl idi.kutusu şık pembiş kalın kartondan bir kutuydu.tadı da güzeldi.tek sorunu fiyatıydı mübareğin.şu an naturagen kullanıyorum .day 2 day kat kat iyiydi ama.Day2day beauty kolajeni kim kullandiydi burdan? Böyle pembis pembis mi oluyooo buğğ
Hah şöyle ya efsane hatunlarız ayol bizvalla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee.
içecek olarak hazırlayınca da pembis buben bir kutu kullanmıştım.o zaman 300 tl idi.kutusu şık pembiş kalın kartondan bir kutuydu.tadı da güzeldi.tek sorunu fiyatıydı mübareğin.şu an naturagen kullanıyorum .day 2 day kat kat iyiydi ama.
evet öyleydi.içecek olarak hazırlayınca da pembis bu
Seninki öyle degilmiydi?
Tat olarak yinede hafif bir ağırlığı var ama içilir sıkıntı yok30 şase vardı içinde.çabucak bitti.3 kutu almalısın demişti eczacım ama fiyatı yüzünden almadım.
kolajen tadını bastırmak için aroma ekliyorlar yoksa içmezdik.naturagende de var o aroma.Tat olarak yinede hafif bir ağırlığı var ama içilir sıkıntı yok
Ben 3 ay kullanmıştım kendisi pembiş kutusu pembişti. Etkisi de güzeldiDay2day beauty kolajeni kim kullandiydi burdan? Böyle pembis pembis mi oluyooo buğğ
Ay ben severim kayınvalidemi ama sen sanki biraz abartıya mı kaçmışsın acaba?Aşko Canım hayatımın anlamı aşk bahçenin en değerli gülü kayınvaldem demek istedin galiba
Senin malzeme zaten sağlam beybi, biraz da bakımla falan bayağı iyisin yani maşallahın var. Hepimiz çok güzeliz dedin de aklıma şimdi bir şey geldi de neyse Ay tövbeler olsun yavalla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee.
Ben de cızdan diyom Adaçayını bir cam kâseye koydum, güzelce tütsüledim cızdanımı, evimin her yerini. Güzel güzel enerjiler gönderdim her yere. Bu bile aşırı rahatlattı beni beybitolarÜzere değil kanks zengoyum. Bir de bence param bereketli demek de çok önemli çünkü tamam çok zengo olsan belki zaten sorun olmaz ama bazen her şey bereketsiz oluyor her şey bozuluyor yırtılıyor falan. İptal iptal iptal Benim kardeşim cüzdan demiyor cuzdan diyor bir de alakasız aklıma geldi