Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A Ametistt bacım sen oğluşuna çip taktırdın mı? Yasal zorunluluk var biliyorsun. Sepya'yı aşıya götürdüm, başımıza bir de çip çıktı :silah:
Henüz taktırmadım canım. Hafta sonu götürmeyi düşünüyorum. Zorunluluk olunca insanın canı istemiyor.

valla aynaya baktımmm çok güzel gördüm kendimi.saçlarım da bayağı uzadı kürek kemiğimi geçti.bu kremler serumlar vs azıcık eli yüzü düzgün kadını daha güzel yapıyor bu arada.hepimiz de eli yüzü düzgün kadınlarız tü tü tüü maşallah bizeeee. :KK200: :KK200:
Kesinlikle canım 😍

Zengoluğa hepiniz yu ready ? 🤣🤣
Readyyyyy. Hazırım bolluğa berekete zengoluğa açığımm. Geliyor hissediyoruumm. Sabah bankadan aradılar ihtiyacınız varsa düşük faizle kredi verelim dediler teşekkür ettim kendilerine daha büyük fırsatlar bekliyorum bugün dedim 🤣🤣🤣

Aaa cok şaşırdım ..ine ine mi gidicem
her seferinde başka markayı almak ve ilk etapda en düşükden başlamak mantıkloı diyor yaş 50-55 den sonra dozu yüksekler daha mantıklı diyor bencede en mantıklı şekilde böyle sonuçta şuan 50 -60 yaş eksiklikleri mevcut değilki bizde, o yüzden yüksek oranlıya gerek yok fazladan yüklemiş oluruz

Benim de yeni bebeklerim geldi :halay:
image.jpg

Hadi bakalım bugün hepimize bolluk, bereket getirsin. Unutmayın, parayı cüzdana tıkıştırmıyoruz, hep düzgün koyuyoruz, paraya saygı gösteriyoruz sonra da money loading... :KK33:
Bide perşembeleri saat 12-14 arası yenibahar kaynatmak da çok güzeldir ha aklınızda bulunsun...ara ara yaparim bunu 😁 ek bilgi olsun 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X