Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 6 tane yaydan birebir aynı cümleleri duydum Hatta dedim ne güzel eğlenceşi rahat hepsi aynı şeyi dedi Ama dürüst bir burç sinsilik yok yeri geldi mi yüzüne yüzüne pat pat söyler yani Hatta bu kendiliğine zarar da verebilir

1-2 kere sinsilik yapmak istedim de elimde patladı burçtan mı karakterden mi bilmiyorum ben beceremiyorum çünkü benim resmen yüzüm yanıp sönüyor yüzümden herşey anlaşılır benim gözlerimden asla ama asla yalan söyleyemiyorum söylediğim an anlarsın o arkadan iş çevirme falan asla yapamam keşke yapabilsem arada o da lazım oluyor

Aynen bence de. Öbür türlü bana zarar fizyoterapi ve psikoterapi seansı olarak geri dönüyor Bruksizmim yıllardır düzelmedi ya sık sık nereye kadar. Bir de insanlar da şey çok geçmişi unutamamak mesela 35 yıl önce kaynasınn yaptığı davranışı Sanki dün olmuş gibi anlatıyor kastım her şeyi unutmak halı altına süpürmek değil ama hala bu kadar sinir yorucu oluyor yani. Kendi negatifliğine beni de çekenlere mesela çok sinir oluyorum çok kötü durumdayız çok şanssızız biz abi çoğul konuşma ya

Kardeşimle biz de zıttız.Bazen bir şey diyor soruyor yani bunu nasıl düşündün aşırı ayrıntıcı asla aklıma gelmez yani Çok titiz ve düzenli. Kardeşimle bir sürü çocukluk fotimiz var o kaçmaya çalışıyor böyle ben onu tutmaya ve sarılmaya aşırı saçma 10 tane falan var

Kronik migren ve vestibuler migren hastasiyim. Kokulara karsi asiri duyarliyim. Paylastigim kokulardan yana sorun yasamiyorum. Guerlain haric. Minik minik kullaniyorum o yuzden.
Peony sakayik gulu En sevdigim cocek ayni zamanda. Tavsiye ederim. Burberry The Body, Bvlgari Omnia White, Dior Hypnotic Poison da guzeldir bak. Ay bir de Blacx Xs, Kenzo Leopar. Neyse sustum. Bazi kokulari gencligime hapsettim.

Ben de aslanım başka aslan arkadaşlar varsa bi çay içmek isterim hahaahaahh

Aslanlara bayılırım aslanlari yiieerimm ❤

Ooooooooo zeytin aslan fiddyfriendimm benim

Tatlisincap bekleriz cumaları fiddye

Çok severim aslanları:) yukseleni aslan olanları:)

Aslanim. Kociskolataliaskitoskoluballiskom da aslan. Usenmedim babasiyla ayni gun oglumu dogurdum. Evde aslan aslan takiliyoruz.

Eklentiler

• 432AE016-9814-471D-B2FA-2081418A9B96.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 30
beni misk odunsu amberle kakuli paçuliler bu kokular çok sakinleştirir oryantal çiçekleri falan ...gergin olduğumda koklar sakinleşirim anında havam değişir . koku çok önemli . bazıları öyle bir kokuyor ki vallahi başımı ağrıtıyor olmayan migrenim tutuyor resmen

Maalesef aynisi bende de oluyor. Hele ki tatli kokular ve parfum sisesini tek seferde bitirenler nefretlik.

Parfum dedigin hafiften koku yayacak, senin oradaki varligini hatirlatacak. Temiz cilde 3 fis bitti gitti.

hypnotic poison ben de kullanmıştım efsaneydi.grupta aldığımız sattığımız şeyleri paylaşma taraftarıyım .ister 10 liralık olsun ister 10 000.başka bir grubumuz vardı .mesela ben yurtdışından çok ucuza ya da uygulamalardan marka çanta vs alınca paylaşıyordum.bunu görgüsüzlük olarak nitelendiren oldu hava atmakla suçlayan oldu.oysa onlar avrupada marka bile değil.guess ck falan.paramız değersiz olduğundan bize pahalı geliyor.3 de bir fiyatına etiketli çok buldum dolap vs de ben.yani mağazadan ucuza bulunabiliyor demek isterken oluverdim ya görgüsüz.

Bende öyle reçine,misk, sedir ağacı,amber kokuları

Süpersin görl çok teşekkür ederim Tam bir cankisin.Şakayık benim de en sevdiğim çiçek her zaman kolay bulunmuyor tabii de. Poenyye bakayım ben en iyisi niyeti bozdum Sizin ev Geometrideki muhteşem üçlü Enerjişov.Ama aslan iyi alfa bir burç. Mesela çok yardım istemez her işini kendi yapar hep verir. Biraz alma verme dengesi çok iyi değil aslında. Benim de annem aslana aslan Benim de yükselenim iyi olmuş 30dan sonra inşallah etkilerini görürüm. Hiç alfa değilim ya ezoyum ben Mesela bir tane daha çocuğun olsa terazi balık yengeç yay falan ay bilemedim nasıl olur Bermuda şeytan üçgenine düşmüş gibi olur

Neee görl senden öğrenilecek çok şey var kız paylaş asıl

Neee görl senden öğrenilecek çok şey var kız paylaş asıl
700 tl lik pantolonu etiketli 200 e aldım mesela.niye mangodan 700 e alayım orada varken?hatta bazı arkadaşlara evdeki fazla ürünlerinizi satın paraya çevirin yenilerini alın dedim .mutlular şimdi.çocuklarının bebeklerininkileri satıp kendilerine aldılar.

bende paylaşma taraftarıyım kan grubuma kadar paylaşan benden başka birşey beklenemezdi zaten durduk yere aldıklarını paylaşmıyorsun ki bak buradan bunu aldım kaliteli ve uygun demek iyi niyettir aslında. bunda kötü niyet arayanın kalbi kara yazık

Süpersin valla hem de etiketli 2.el Türkiyede de artıyor her geçen gün ama hala Avrupadaki kafaya ulaşılamadı daha.

Kan grubu mu Sen insanlara yardımcı olmayı çok seviyorsun aşırı belli. Verici birisin.

Bende öyle reçine,misk, sedir ağacı,amber kokuları
gucci rush 2 öyle, severek kullanmıştım ,kırmızı kaset kutusu gibi birşeydi bana sürekli parfümümü soruyorlardı sahi neden bıraktımsa onu bak şimdi aklıma geldi fiyatı ne olmuştur allah bilir

Süpersin valla hem de etiketli 2.el Türkiyede de artıyor her geçen gün ama hala Avrupadaki kafaya ulaşılamadı daha.
aynen öyle araştırınca neler bulunuyor.çocuğun okul kıyafetlerinin hepsini uygulamalardan aldım etiketli.hatta değerli takı aldım sertifikalı.niye zen i atasayı roberto bravoyu daha zengin edeyim?alan da memnun satan da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…