- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
5 6 tane yaydan birebir aynı cümleleri duydumbence yayın olayı ne biliyor musun akıl sağlığımızı korumak için işi gevezeliğe vuruyoruz mesela ötede kıyamet kopuyor yer gök birbirine karışmış diyelim yapacak birşey var mı yok ,e hadi oynayalım o zaman hobaayaylar için rahat derler de tam aksine simgesi bile at üstünde ok atan içinde hep mücadele var neresi rahat
1-2 kere sinsilik yapmak istedim de elimde patladı burçtan mı karakterden mi bilmiyorum ben beceremiyorum çünkü benim resmen yüzüm yanıp sönüyor5 6 tane yaydan birebir aynı cümleleri duydumHatta dedim ne güzel eğlenceşi rahat hepsi aynı şeyi dedi Ama dürüst bir burç sinsilik yok yeri geldi mi yüzüne yüzüne pat pat söyler yani Hatta bu kendiliğine zarar da verebilir
Aynen bence de. Öbür türlü bana zarar fizyoterapi ve psikoterapi seansı olarak geri dönüyorben eğlenceli insan severim.espriden de anlayacak bir de azıcık kafası çalışacak.insanın hayat enerjisini emenlerden uzak duruyorum.ama gerçek derdi varsa dinlerim ve yardımcı da olurum.onun dışında hayat zaten çok zor maddi manevi.bir de negatif insanları etrafımıza toplarsak iyice tatsız olur.
Kardeşimle biz de zıttız.Bazen bir şey diyor soruyor yani bunu nasıl düşündün aşırı ayrıntıcı asla aklıma gelmez yanibabamda abimde başak abim ağustos 28, babam eylül 15 de doğmuş. abimle düşmanız babam şu hayatdaki en iyi dostum .babamın inat huyu var ,bende hararetli elimle kolumla çok konuşurum çok mimik jest yaparım ve hep telaşlı hızlıyımdır babam sakin onun karşısında konuşurken kavga eder gibi duruyorumaslında çok zıttız .
Almonda aşığım ya benHissi de çok güzel kokusu da. Caudalinin temizleme yağı da badem kokuyor. Parfüm ben niyeyse çok almadım bu zamana kadar aldığım bir kaç şeyi de hep kardeşime verdim. Başım ağrıyor bir noktadan sonra. Mavili Kapı diye bir marka var ya organik bir marka o kafalarda şeyler daha mı hoşuma gider acaba diyorum.Body Shopun moringasını 2 3 ay önce koklamıştım beğenmiştim kardeşim hiç beğenmedi mesela Limonu aklıma yazmıştım bana uygun olabilir gibi gelmişti. Peony de çok merak ettim şimdi ya merakşov
Ben de aslanım başka aslan arkadaşlar varsa bi çay içmek isterim hahaahaahh
Aslanlara bayılırım aslanlari yiieerimm ❤
Ooooooooo zeytin aslan fiddyfriendimm benim
Tatlisincap bekleriz cumaları fiddye
Çok severim aslanları:) yukseleni aslan olanları:)
beni misk odunsu amberle kakuli paçulilerKronik migren ve vestibuler migren hastasiyim. Kokulara karsi asiri duyarliyim. Paylastigim kokulardan yana sorun yasamiyorum. Guerlain haric. Minik minik kullaniyorum o yuzden.
Peony sakayik guluEn sevdigim cocek ayni zamanda. Tavsiye ederim. Burberry The Body, Bvlgari Omnia White, Dior Hypnotic Poison da guzeldir bak. Ay bir de Blacx Xs, Kenzo Leopar. Neyse sustum. Bazi kokulari gencligime hapsettim.
Aslanim. Kociskolataliaskitoskoluballiskom da aslan. Usenmedim babasiyla ayni gun oglumu dogurdum. Evde aslan aslan takiliyoruz.
Maalesef aynisi bende de oluyor. Hele ki tatli kokular ve parfum sisesini tek seferde bitirenler nefretlik.beni misk odunsu amberle kakuli paçulilerbu kokular çok sakinleştirir oryantal çiçekleri falan ...gergin olduğumda koklar sakinleşirim anında havam değişir . koku çok önemli . bazıları öyle bir kokuyor ki vallahi başımı ağrıtıyor olmayan migrenim tutuyor resmen
hypnotic poison ben de kullanmıştım efsaneydi.grupta aldığımız sattığımız şeyleri paylaşma taraftarıyım .ister 10 liralık olsun ister 10 000.başka bir grubumuz vardı .mesela ben yurtdışından çok ucuza ya da uygulamalardan marka çanta vs alınca paylaşıyordum.bunu görgüsüzlük olarak nitelendiren oldu hava atmakla suçlayan oldu.oysa onlar avrupada marka bile değil.guess ck falan.paramız değersiz olduğundan bize pahalı geliyor.3 de bir fiyatına etiketli çok buldum dolap vs de ben.yani mağazadan ucuza bulunabiliyor demek isterken oluverdim ya görgüsüz.Kronik migren ve vestibuler migren hastasiyim. Kokulara karsi asiri duyarliyim. Paylastigim kokulardan yana sorun yasamiyorum. Guerlain haric. Minik minik kullaniyorum o yuzden.
Peony sakayik guluEn sevdigim cocek ayni zamanda. Tavsiye ederim. Burberry The Body, Bvlgari Omnia White, Dior Hypnotic Poison da guzeldir bak. Ay bir de Blacx Xs, Kenzo Leopar. Neyse sustum. Bazi kokulari gencligime hapsettim.
d
Aslanim. Kociskolataliaskitoskoluballiskom da aslan. Usenmedim babasiyla ayni gun oglumu dogurdum. Evde aslan aslan takiliyoruz.
Bende öyle reçine,misk, sedir ağacı,amber kokularıbeni misk odunsu amberle kakuli paçulilerbu kokular çok sakinleştirir oryantal çiçekleri falan ...gergin olduğumda koklar sakinleşirim anında havam değişir . koku çok önemli . bazıları öyle bir kokuyor ki vallahi başımı ağrıtıyor olmayan migrenim tutuyor resmen
Süpersin görl çok teşekkür ederimKronik migren ve vestibuler migren hastasiyim. Kokulara karsi asiri duyarliyim. Paylastigim kokulardan yana sorun yasamiyorum. Guerlain haric. Minik minik kullaniyorum o yuzden.
Neee görl senden öğrenilecek çok şey var kız paylaş asılhypnotic poison ben de kullanmıştım efsaneydi.grupta aldığımız sattığımız şeyleri paylaşma taraftarıyım .ister 10 liralık olsun ister 10 000.başka bir grubumuz vardı .mesela ben yurtdışından çok ucuza ya da uygulamalardan marka çanta vs alınca paylaşıyordum.bunu görgüsüzlük olarak nitelendiren oldu hava atmakla suçlayan oldu.oysa onalr avrupada marka bile değil.guess ck falan.paramız değersiz olduğundan bize pahalı geliyor.3 de bir fiyatına etiketli çok buldum dolap vs de ben.yani mağazadan ucuza bulunabiliyor demek isterken oluverdim ya görgüsüz.
700 tl lik pantolonu etiketli 200 e aldım mesela.niye mangodan 700 e alayım orada varken?hatta bazı arkadaşlara evdeki fazla ürünlerinizi satın paraya çevirin yenilerini alın dedim .mutlular şimdi.çocuklarının bebeklerininkileri satıp kendilerine aldılar.Neee görl senden öğrenilecek çok şey var kız paylaş asıl
bende paylaşma taraftarıyım kan grubuma kadar paylaşan benden başka birşey beklenemezdi zatenhypnotic poison ben de kullanmıştım efsaneydi.grupta aldığımız sattığımız şeyleri paylaşma taraftarıyım .ister 10 liralık olsun ister 10 000.başka bir grubumuz vardı .mesela ben yurtdışından çok ucuza ya da uygulamalardan marka çanta vs alınca paylaşıyordum.bunu görgüsüzlük olarak nitelendiren oldu hava atmakla suçlayan oldu.oysa onlar avrupada marka bile değil.guess ck falan.paramız değersiz olduğundan bize pahalı geliyor.3 de bir fiyatına etiketli çok buldum dolap vs de ben.yani mağazadan ucuza bulunabiliyor demek isterken oluverdim ya görgüsüz.
Süpersin valla hem de etiketli700 tl lik pantolonu etiketli 200 e aldım mesela.niye mangodan 700 e alayım orada varken?hatta bazı arkadaşlara evdeki fazla ürünlerinizi satın paraya çevirin yenilerini alın dedim .mutlular şimdi.çocuklarının bebeklerininkileri satıp kendilerine aldılar.
Kan grubu mubende paylaşma taraftarıyım kan grubuma kadar paylaşan benden başka birşey beklenemezdi zatendurduk yere aldıklarını paylaşmıyorsun ki bak buradan bunu aldım kaliteli ve uygun demek iyi niyettir aslında. bunda kötü niyet arayanın kalbi kara yazık
gucci rush 2 öyle, severek kullanmıştım ,kırmızı kaset kutusu gibi birşeydi bana sürekli parfümümü soruyorlardıBende öyle reçine,misk, sedir ağacı,amber kokuları
aa yoksa sen kan grubumu bilmiyor musunKan grubu muSen insanlara yardımcı olmayı çok seviyorsun aşırı belli. Verici birisin.
Benim deaa yoksa sen kan grubumu bilmiyor musun0 rh -
aynen öyle araştırınca neler bulunuyor.çocuğun okul kıyafetlerinin hepsini uygulamalardan aldım etiketli.hatta değerli takı aldım sertifikalı.niye zen i atasayı roberto bravoyu daha zengin edeyim?alan da memnun satan da.Süpersin valla hem de etiketli2.el Türkiyede de artıyor her geçen gün ama hala Avrupadaki kafaya ulaşılamadı daha.