bence yayın olayı ne biliyor musun akıl sağlığımızı korumak için işi gevezeliğe vuruyoruz mesela ötede kıyamet kopuyor yer gök birbirine karışmış diyelim yapacak birşey var mı yok ,e hadi oynayalım o zaman hobaaYay süper burç ya. Nisa da bence tam bri yay giib değil bir yandan evet ama bence yay Nisa dan da daha da rahat falan olur. Kafasına görebir Yay bir kova mutlu olur hayatta. Çocuk falan düşünmüyorum ama çocuk yaparsam isterim bu ikisinden birini. Terazi kendi burcum da olur belki belki çalışkan olsun diye oğlak Su no yazık çocuğa Yay ya benim de arkadaşım var Tam bir Yay. Şimdi flörtü var o da yaymış dedim iki yay nasıl olur alahh Ben de yay olacaktım ama erken doğdum 2 ay teraiz oldum ama haritamd aşırı çok yay var zaten %50 den fazla ateş elementi olması nedeni
kız niye sevilmeyesinSevdin mi kız beni? Doğru söyle bak
Uyuzluğuna hastayım kızSevdin mi kız beni? Doğru söyle bak
balık kadını çekicidir.öyle kadınsı giyim kuşam makyaj vs olmadan da kolayca bulur bir adam.ha arızalısını da bulabilir orası ayrı konu.Canim balik ❤ balık benim de yükselen balık...enerjimiz iz bırakır,aura desen =balık oralari hecc karıştırma
Başak kadını olmakta çok Zor çokbalık kadını çekicidir.öyle kadınsı giyim kuşam makyaj vs olmadan da kolayca bulur bir adam.ha arızalısını da bulabilir orası ayrı konu.
o da var benim evde.biliyorum.Başak kadını olmakta çok Zor çok
paraları halka arza yatırdım.bu haftakine de gireceğim.gerisi de hisselerde.hele bir kazanayım alırım kozmetiklerimi.eşit dağıtım bekliyorum.4 hesaptan saldıracağım valla kurt gibi.Ya bu arada ben kasım indirimini sevdim
Para çok olmadığı için alamadım her şeyleri ama
189 a güneş kremi düştü mesela takip edince güzel yakalayabilirdim
Inşallah yılbaşı da güzel olur
Yooo, sen asıl başakla iletişim halinde olmanın zorluğunu bilmiyorsunBaşak kadını olmakta çok Zor çok
Dışarıdan sinir bozucu derecede rahat duruyor amabence yayın olayı ne biliyor musun akıl sağlığımızı korumak için işi gevezeliğe vuruyoruz mesela ötede kıyamet kopuyor yer gök birbirine karışmış diyelim yapacak birşey var mı yok ,e hadi oynayalım o zaman hobaayaylar için rahat derler de tam aksine simgesi bile at üstünde ok atan içinde hep mücadele var neresi rahat
paraları halka arza yatırdım.bu haftakine de gireceğim.gerisi de hisselerde.hele bir kazanayım alırım kozmetiklerimi.eşit dağıtım bekliyorum.4 hesaptan saldıracağım valla kurt gibi.
aynen öyle aslında kafaya takan duygusallar ,hatta takık olduğumu söyleyebilirim kendi adımaEn iyi kombinasyon yay ile kova dedim tam da yukarıda sen de öyleymişsinSenin çok umursamaz olman gerekmiyor mu ya Hem kova hem yay Özgürlüğüne düşkünlük buradan geliyor ever bu uyuyor ikisine de. Adalet duyusu teraziye çok yorulur aslında ama terazi bu kadar ateşli ve sert değil aksine bence bazen fazla bile sakin kötü olmamak için insanlarla gereken tepkiyi veremiyor.kova ve yaylara rahatsınız deyince diyorlar ki evet dışarıdan aşırı aşırı böyle rahat görünüyorum ama aslında hiç öyle değilim diyorlar istisnasız Bir de sende Toprak etkisi de var gi bu kadar düzenli olmak bu kadar istikrarlı olmak çalışkanlık iyi bir köklenmen de var aslında Bir de yaız dili bazen tam anlaşılmıyor ya belki normal hayatta görsek birbirimizi şaşırırız
Benim de gardaşım Allah yardımcın olsun görl bir balık için çok zoro da var benim evde.biliyorum.
Ay yine Akakçe diyeceğim, bu defa beni vuracaklarYa bu arada ben kasım indirimini sevdim
Para çok olmadığı için alamadım her şeyleri ama
189 a güneş kremi düştü mesela takip edince güzel yakalayabilirdim
Inşallah yılbaşı da güzel olur
evet öyle.evden antremanlıyımBenim de gardaşım Allah yardımcın olsun görl bir balık için çok zorBaşak yakını olanlar bir şekilde Başaklara alışkın olmaktan seviyor başkaları senle ben sebboyla ondan iyi anlaştık
En mistik burç,hayalgücü aşırı güçlü sadece imgeleyerek çoğu şeyi hal eder yeter ki istesin içinden gelsin ve her balık kötü düşünmemeye ekstra özen göstermeli diğerlerindenbalık kadını çekicidir.öyle kadınsı giyim kuşam makyaj vs olmadan da kolayca bulur bir adam.ha arızalısını da bulabilir orası ayrı konu.
Aşko kendilerine hayatı zindo ediyorlar zatenYooo, sen asıl başakla iletişim halinde olmanın zorluğunu bilmiyorsun
Biliyorum bnm çevremde de var merak etme cnm S sepyazeytinYooo, sen asıl başakla iletişim halinde olmanın zorluğunu bilmiyorsun
babamda abimde başak abim ağustos 28, babam eylül 15 de doğmuş. abimle düşmanız babam şu hayatdaki en iyi dostum .babamın inat huyu var ,bende hararetli elimle kolumla çok konuşurum çok mimik jest yaparım ve hep telaşlı hızlıyımdır babam sakin onun karşısında konuşurken kavga eder gibi duruyorumBenim de gardaşım Allah yardımcın olsun görl bir balık için çok zorBaşak yakını olanlar bir şekilde Başaklara alışkın olmaktan seviyor başkaları senle ben sebboyla ondan iyi anlaştık