- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Yay süper burç ya. Nisa da bence tam bri yay giib değil bir yandan evet ama bence yay Nisa dan da daha da rahat falan olur. Kafasına göreNisaDemek ki başka bir şeysin sen
Seni neredeyse bildim 3 burca indirdim görl lütfenKız beni de bilemedin çok üzgünüm ya
Tatlicincap da aslan sepya daBen de aslanım başka aslan arkadaşlar varsa bi çay içmek isterim hahaahaahh
Bu nedir ya? Ben böyle gülmek görmemiştimya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyoryerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür
ya annemin zamanında söylediği bir saat aralığı var ona göre yükselen kova diyor. benim sorunum fazla empati duyuyorum ondan kaynaklanan bir duygusallık var ama kendime karşı çok acımasızım mesela. birine birşey olunca ben hastalanıyorum üzüntüdenGörl senin ay burcun boğa mı ya annemin öyle mesela tam bir yemek düşkünüAntepli görl lahmacun diyor Sen taş gibisin maşallah hiçbir şeye ihtiyacın yok Görl maşallah nazar değmesin Ahsen sana bakar bile çok akıllı anlayışlı bir görl o. Ama ikinci çocuk düşünceniz vardı ya belki ilerde diye o zaman ondan sonra yaptırmak daha mantıklı olur tabii.
NisaDemek ki başka bir şeysin sen
Aslanlara bayılırım aslanlari yiieerimm ❤Ben de aslanım başka aslan arkadaşlar varsa bi çay içmek isterim hahaahaahh
Tatlicincap da aslan sepya daBenim de yükselenim aslan
Aslanlara bayılırım aslanlari yiieerimm ❤
Onu paylaşırken dedim zaten fame görl değilim beni tanıyan çok insan yok ha olsa ne olur bombe bir mesajım yok ama olmadığından yok yani hayatımda yok boring görlümHatta arkadaşlarım şey diyor biz sana her şeyi anlatıyoruz sen anlatmıyorsun gizliyorsun dedim bir tarafımdan mı uydurayım yani insanın ağzını bozuyorlar ya Tanınsam en fazla skandal Skinkeyre bu kadar money mi ayırıyormuş uuuiyyy derler
Eee ohaaaTatlicincap da aslan sepya daBenim de yükselenim aslan
aslanlarmış hıhhh.ben olmasam burada sıkıntıdan patlarsınız.Eee ohaaa
Ay bende niye buralari sevdim diyom
Hah şöyle desenize yaaa
Bunu birkaç kez tecrübe ettik. Ceycey de öyle, iyi ki varsınızhaksızlığa asla tahammül edemiyorum ve sesim illa çıkar. kendimi sürekli birşeyleri düzeltmeye ,birilerini savunmaya çalışırken buluyorum , sistemde birşey ters giderse isyanlardayım
indirim beklerken bindirim olmasın daBu arada purest niacinamide bitti
Dermaskin arbutin var onun içinde niacinamide var o yüzden alım yapmayacağım yeni niacinamide
Biraz böyle devam yılbaşına indirimlere bakarım insallah
ooo arkadaşım haksızlığa uğrasın sonuna dek arkasında dururum.kızımın ilkokul öğretmeni haksızlığa uğramıştı.valla uğratan veliyle birbirimize girdik.en son beni ölümle tehdit etmişti 3 yıl geçti hala hayattayım.Bunu birkaç kez tecrübe ettik. Ceycey de öyle, iyi ki varsınız
En iyi kombinasyon yay ile kova dedim tam da yukarıda sen de öyleymişsinya annemin zamanında söylediği bir saat aralığı var ona göre yükselen kova diyor. benim sorunum fazla empati duyuyorum ondan kaynaklanan bir duygusallık var ama kendime karşı çok acımasızım mesela. birine birşey olunca ben hastalanıyorum üzüntüdeniçimden atamıyorum . burçların karakterlerine bakıyorum kendimde şu var bu var eliyorum bulmak için , emin değilim. özgürlüğüme çok düşkünüm. haksızlığa asla tahammül edemiyorum ve sesim illa çıkar. kendimi sürekli birşeyleri düzeltmeye ,birilerini savunmaya çalışırken buluyorum , sistemde birşey ters giderse isyanlardayım aşırı empati duygum var takarım da kafaya . o yüzden insanlardan uzak durmaya çalıyorum çünkü beni hasta ediyorlar çok güldüğüme bakma aslında mizacım sert kuralcıdır ve asla hiçbirşeyi de unutmam yavaş insana mıymıytınlara tahammülüm yok herkes aslan gibi olmalı burdan yola çıkarsak sence nedir benim yükselen
21 aralık 86 da kesin doğdum eminim hatta amerikan hastanesinde doğdum beni doğurtan doktorda tülay adında .
Yeahh!Ooooooooo zeytin aslan fiddyfriendimm benim
Tatlisincap bekleriz cumaları fiddye
Çok severim aslanları:) yukseleni aslan olanları:)
Canim balik ❤ balık benim de yükselen balık...enerjimiz iz bırakır,aura desen =balık oralari hecc karıştırmaaslanlarmış hıhhh.ben olmasam burada sıkıntıdan patlarsınız.
Sevdin mi kız beni? Doğru söyle bakEee ohaaa
Ay bende niye buralari sevdim diyom
Hah şöyle desenize yaaa