- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Gucci rush benim imzamdıgucci rush 2 öyle, severek kullanmıştım ,kırmızı kaset kutusu gibi birşeydi bana sürekli parfümümü soruyorlardısahi neden bıraktımsa onu bak şimdi aklıma geldi fiyatı ne olmuştur allah bilir
Canım senden öğrendim kızın montunu sattım yeni etiketli osyho tayt aldım.700 tl lik pantolonu etiketli 200 e aldım mesela.niye mangodan 700 e alayım orada varken?hatta bazı arkadaşlara evdeki fazla ürünlerinizi satın paraya çevirin yenilerini alın dedim .mutlular şimdi.çocuklarının bebeklerininkileri satıp kendilerine aldılar.
aa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.Canım senden öğrendim kızın montunu sattım yeni etiketli osyho tayt aldım.
Elektronik hakkında ne düşünüyorsun görl. Dyson alınır mı?Annemin kuzeni almış bir sürü elektronik ama burada olur mu bilemedim.Dyson air wrap satıyorlar ya mesela.aa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.
Kesinlikle canım. Birde eskimiyor ama insan bıkıyor değişim güzelaa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.
elektronik hiç almadım.aynı şehirde olursa satıcı ordan irtibata geçip görerek alınabilir bence.ben de akıllı saat istiyorum ama görmeden kontrol ettirmeden almam.Elektronik hakkında ne düşünüyorsun görl. Dyson alınır mı?Annemin kuzeni almış bir sürü elektronik ama burada olur mu bilemedim.Dyson air wrap satıyorlar ya mesela.
Ohaoha topikte aslansov varBen de aslanım, nerde içiyoruz çayı
ElhamdulillahOhaoha topikte aslansov var
Valla aldıklarınızı paylaştığınızda buna görgüsüzlük demek hiç aklıma gelmezdi. Enteresan bir bakış açısı...bende paylaşma taraftarıyım kan grubuma kadar paylaşan benden başka birşey beklenemezdi zatendurduk yere aldıklarını paylaşmıyorsun ki bak buradan bunu aldım kaliteli ve uygun demek iyi niyettir aslında. bunda kötü niyet arayanın kalbi kara yazık
var valla sitede.pandemi de çocuk hiç dışarı çıkamadı okula gidemedi biz kronik hasta olduğumuzdan.aşı çıkana dek taa.çocuğun psikolojisi bozulmasın diye legolar aldım netten onları da paylaştım ona da karıştılar.gerek yokmuş.çocuğu koleje yazdırdım ona da karıştılar.devlet okulundan da iyi okuyan başarılı insanlar çıkarmış.sanki ben çıkmaz dedim.diyenlerin de çocukları kolejde haaaa 3 yaşından beri.Valla aldıklarınızı paylaştığınızda buna görgüsüzlük demek hiç aklıma gelmezdi. Enteresan bir bakış açısı...
Özele gelsene dedikodu yapakvar valla sitede.pandemi de çocuk hiç dışarı çıkamadı okula gidemedi biz kronik hasta olduğumuzdan.aşı çıkana dek taa.çocuğun psikolojisi bozulmasın diye legolar aldım netten onları da paylaştım ona da karıştılar.gerek yokmuş.çocuğu koleje yazdırdım ona da karıştılar.devlet okulundan da iyi okuyan başarılı insanlar çıkarmış.sanki ben çıkmaz dedim.diyenlerin de çocukları kolejde haaaa 3 yaşından beri.
Aşko frekansını düşürme no gossipÖzele gelsene dedikodu yapakpardon şey durum tespitleri yapak
Ay doğru dedinAşko frekansını düşürme no gossip
adlarını anmıyorum artık.benden uzak allaha yakın olsunlar.ben görgüzüm anacığımmm aldığımı sattığımı paylaşıyorum.sanki boğazdaki yalımla teknemi paylaştım tövbe tövbe.evim büyük 180 metrekare temizlemesi çok zor oluyor dedim.evimle övünmekle suçlandım.yav büyük dedim lüks demedim.ayrıca evde benim değil kiracıyım her yerde yazıyorumÖzele gelsene dedikodu yapakpardon şey durum tespitleri yapak
Arabam var demiştin, bir de deri taytların vardı yanlış hatırlamıyorsamevim büyük 180 metrekare temizlemesi çok zor oluyor dedim.evimle övünmekle suçlandım.
arabam da 2012 model yahu heryerde yazıyorum.sankim yazdım porsche m var.heee bak deri pantolon da var.zengoyum bennnnnArabam var demiştin, bir de deri taytların vardı yanlış hatırlamıyorsam