- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
Benim tereciye tero satarken eşgalAy doğru dedinhele bu ara
Zaten o en tatlısıdırBenim tereciye tero satarken eşgal
Olmaz sebbo olmazşu mor cüzdanı almak şart mı?kağıttan bi mor cüzdan yapsak oluyor mu?kafam da deli sorular.
Aşko zengoyumu öğrendin ha helal 777 520. 318 798. Olumsuz kişi Varlık ve Enerjileri uzaklaştırma 6951397arabam da 2012 model yahu heryerde yazıyorum.sankim yazdım porsche m var.heee bak deri pantolon da var.zengoyum bennnnn
Bende geleyim olmazmıÖzele gelsene dedikodu yapakpardon şey durum tespitleri yapak
Harbiden ben de almadım. Bir de içine para koymak şart mışu mor cüzdanı almak şart mı?kağıttan bi mor cüzdan yapsak oluyor mu?kafam da deli sorular.
ekran görüntüsü alıyorum hemen.borsada lazım olur.ama batarsam zararımı senden isterim bilesin.Aşko zengoyumu öğrendin ha helal 777 520. 318 798. Olumsuz kişi Varlık ve Enerjileri uzaklaştırma 6951397
Yüz kere ayni dedikoduyu mu anlattircan kadınaBende geleyim olmazmı
ceycey abla mı?kız ben senden genç görünüyorum ne ablası?ceycey de sadece
Ay bu çok iyiydiYüz kere ayni dedikoduyu mu anlattircan kadına
Ben yazacaktım aynısınıceycey abla mı?kız ben senden genç görünüyorum ne ablası?ceycey de sadece
Ceycey tmmdir cnm sen nasıl isterseniceycey abla mı?kız ben senden genç görünüyorum ne ablası?ceycey de sadece
Bu öyle bir farkındalık yolculuğu ki herkes kendi yolunu yaşıyor ve herkes kendi sorumluluklarını kendi üzerine alıyor.ekran görüntüsü alıyorum hemen.borsada lazım olur.ama batarsam zararımı senden isterim bilesin.
he valla.abla abla yazıp duruyor.sinirlerim bozuldu.Ben yazacaktım aynısınıAyıptır yav
Benden bile genç görünüyorsundur aşkoceycey abla mı?kız ben senden genç görünüyorum ne ablası?ceycey de sadece
z harfini koymadı bak,son anda anladiCeycey tmmdir cnm sen nasıl isterseni