Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gucci rush 2 öyle, severek kullanmıştım ,kırmızı kaset kutusu gibi birşeydi bana sürekli parfümümü soruyorlardı :KK70: sahi neden bıraktımsa onu bak şimdi aklıma geldi fiyatı ne olmuştur allah bilir
Gucci rush benim imzamdı 😆 öyle bi ayağa düştü ki bi ara birakiverdim bende
Açık parfüm kullanilsa bile boca etmeyeeksin yahu,içine ettiler bi dönem
Bu ara tiyrus diye bi marka varonun siyah gül kokusunu cok merak ediyorum alicam,o bile olmus 750 😭 toprakımsi bir tonu va anladığım kadarıyla
Cok merak annecimm 😭😭😭

700 tl lik pantolonu etiketli 200 e aldım mesela.niye mangodan 700 e alayım orada varken?hatta bazı arkadaşlara evdeki fazla ürünlerinizi satın paraya çevirin yenilerini alın dedim .mutlular şimdi.çocuklarının bebeklerininkileri satıp kendilerine aldılar.
Canım senden öğrendim kızın montunu sattım yeni etiketli osyho tayt aldım. 😍

Canım senden öğrendim kızın montunu sattım yeni etiketli osyho tayt aldım. 😍
aa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.

aa sevindim.valla ben akşamları bir yarım saat araştırırım.fav larım.neler var neler etiketli orada.hatta 2. eller çok daha ucuz.ben almadım ama sattım.mağazalarda sadece bakabilecekleri markalara rahatça ulaşıyor sahip oluyor insanlar.bence harika bir olay bu.
Elektronik hakkında ne düşünüyorsun görl. Dyson alınır mı?Annemin kuzeni almış bir sürü elektronik ama burada olur mu bilemedim.Dyson air wrap satıyorlar ya mesela.

Kesinlikle canım. Birde eskimiyor ama insan bıkıyor değişim güzel 😍

Elektronik hakkında ne düşünüyorsun görl. Dyson alınır mı?Annemin kuzeni almış bir sürü elektronik ama burada olur mu bilemedim.Dyson air wrap satıyorlar ya mesela.
elektronik hiç almadım.aynı şehirde olursa satıcı ordan irtibata geçip görerek alınabilir bence.ben de akıllı saat istiyorum ama görmeden kontrol ettirmeden almam.

bende paylaşma taraftarıyım kan grubuma kadar paylaşan benden başka birşey beklenemezdi zaten:KK70: durduk yere aldıklarını paylaşmıyorsun ki bak buradan bunu aldım kaliteli ve uygun demek iyi niyettir aslında. bunda kötü niyet arayanın kalbi kara yazık
Valla aldıklarınızı paylaştığınızda buna görgüsüzlük demek hiç aklıma gelmezdi. Enteresan bir bakış açısı...

Valla aldıklarınızı paylaştığınızda buna görgüsüzlük demek hiç aklıma gelmezdi. Enteresan bir bakış açısı...
var valla sitede.pandemi de çocuk hiç dışarı çıkamadı okula gidemedi biz kronik hasta olduğumuzdan.aşı çıkana dek taa.çocuğun psikolojisi bozulmasın diye legolar aldım netten onları da paylaştım ona da karıştılar.gerek yokmuş.çocuğu koleje yazdırdım ona da karıştılar.devlet okulundan da iyi okuyan başarılı insanlar çıkarmış.sanki ben çıkmaz dedim.diyenlerin de çocukları kolejde haaaa 3 yaşından beri. :KK45: :KK45:

var valla sitede.pandemi de çocuk hiç dışarı çıkamadı okula gidemedi biz kronik hasta olduğumuzdan.aşı çıkana dek taa.çocuğun psikolojisi bozulmasın diye legolar aldım netten onları da paylaştım ona da karıştılar.gerek yokmuş.çocuğu koleje yazdırdım ona da karıştılar.devlet okulundan da iyi okuyan başarılı insanlar çıkarmış.sanki ben çıkmaz dedim.diyenlerin de çocukları kolejde haaaa 3 yaşından beri. :KK45: :KK45:
Özele gelsene dedikodu yapak 🤣🤣🤣 pardon şey durum tespitleri yapak 😆😆😆

Özele gelsene dedikodu yapak 🤣🤣🤣 pardon şey durum tespitleri yapak 😆😆😆
adlarını anmıyorum artık.benden uzak allaha yakın olsunlar.ben görgüzüm anacığımmm aldığımı sattığımı paylaşıyorum.sanki boğazdaki yalımla teknemi paylaştım tövbe tövbe.evim büyük 180 metrekare temizlemesi çok zor oluyor dedim.evimle övünmekle suçlandım.yav büyük dedim lüks demedim.ayrıca evde benim değil kiracıyım her yerde yazıyorum :KK45: :KK45: insanlar bir insanı sevmeyince nelerden ne çıkarıyorlar anlayın diye verdim bu örnekleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X