Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yay süper burç ya. Nisa da bence tam bri yay giib değil bir yandan evet ama bence yay Nisa dan da daha da rahat falan olur. Kafasına göre 😂bir Yay bir kova mutlu olur hayatta. Çocuk falan düşünmüyorum ama çocuk yaparsam isterim bu ikisinden birini. Terazi kendi burcum da olur belki belki çalışkan olsun diye oğlak 😂Su no yazık çocuğa 😂Yay ya benim de arkadaşım var 😂Tam bir Yay. Şimdi flörtü var o da yaymış dedim iki yay nasıl olur alahh 😂Ben de yay olacaktım ama erken doğdum 2 ay teraiz oldum ama haritamd aşırı çok yay var zaten %50 den fazla ateş elementi olması nedeni 😂
bence yayın olayı ne biliyor musun akıl sağlığımızı korumak için işi gevezeliğe vuruyoruz mesela ötede kıyamet kopuyor yer gök birbirine karışmış diyelim yapacak birşey var mı yok ,e hadi oynayalım o zaman hobaa :KK70: yaylar için rahat derler de tam aksine simgesi bile at üstünde ok atan :KK70: içinde hep mücadele var neresi rahat

Canim balik ❤ balık benim de yükselen balık...enerjimiz iz bırakır,aura desen =balık oralari hecc karıştırma 😌
balık kadını çekicidir.öyle kadınsı giyim kuşam makyaj vs olmadan da kolayca bulur bir adam.ha arızalısını da bulabilir orası ayrı konu. :KK45:

Ya bu arada ben kasım indirimini sevdim

Para çok olmadığı için alamadım her şeyleri ama

189 a güneş kremi düştü mesela takip edince güzel yakalayabilirdim

Inşallah yılbaşı da güzel olur
paraları halka arza yatırdım.bu haftakine de gireceğim.gerisi de hisselerde.hele bir kazanayım alırım kozmetiklerimi.eşit dağıtım bekliyorum.4 hesaptan saldıracağım valla kurt gibi. :KK45:

bence yayın olayı ne biliyor musun akıl sağlığımızı korumak için işi gevezeliğe vuruyoruz mesela ötede kıyamet kopuyor yer gök birbirine karışmış diyelim yapacak birşey var mı yok ,e hadi oynayalım o zaman hobaa :KK70: yaylar için rahat derler de tam aksine simgesi bile at üstünde ok atan :KK70: içinde hep mücadele var neresi rahat
Dışarıdan sinir bozucu derecede rahat duruyor ama 😂Çok yay etkisi var bende ondan mı bilmiyorum ama bende de var o gülme bazen işte bastırıyor musun diyorlar bazen işte ama hayır ya üzgünsem söylerim anlatırım ifade ederim kendimi ama bazen kötü durumun içinde de komik bir şey oluyor yani gülersin hayat anlardan ibaret ben üzgünüm bundan sonra full üzgünüm mutluyum yüzde yüz full mutluyum olmuyor ki yani. Mesela şuan aslında kötüyüm hastayım çok bir yandna bir yandan da eğleniyorum sizler sayesinde gülüyorum yani 😂Bir yandan ağlayıp bir yandan maske yaptığım oluyor yani 😂Bizi de üzdüler ama kil maskemizi yaptık 😂

En iyi kombinasyon yay ile kova dedim tam da yukarıda sen de öyleymişsin 😂 Senin çok umursamaz olman gerekmiyor mu ya 😂Hem kova hem yay 😂Özgürlüğüne düşkünlük buradan geliyor ever bu uyuyor ikisine de. Adalet duyusu teraziye çok yorulur aslında ama terazi bu kadar ateşli ve sert değil aksine bence bazen fazla bile sakin kötü olmamak için insanlarla gereken tepkiyi veremiyor.kova ve yaylara rahatsınız deyince diyorlar ki evet dışarıdan aşırı aşırı böyle rahat görünüyorum ama aslında hiç öyle değilim diyorlar istisnasız 😂Bir de sende Toprak etkisi de var gi bu kadar düzenli olmak bu kadar istikrarlı olmak çalışkanlık iyi bir köklenmen de var aslında 😂Bir de yaız dili bazen tam anlaşılmıyor ya belki normal hayatta görsek birbirimizi şaşırırız 😂
aynen öyle aslında kafaya takan duygusallar ,hatta takık olduğumu söyleyebilirim kendi adıma :KK70: ama sosyalleşirken neşelenmek eğlenmek istiyorsan benimle takılacaksın :KK70: en büyük derdi olan konuşur benimle masadan kalkarken kuş gibi hafifledim ne eğlenceli kızsın ya der ama ben eve gittiğimde uçuk falan çıkarırım ,onun derdini komple kendime alırım :KK70: haber bile izlediğimde sinirim bozulur ,sıkıntıya gelemiyoruz içimizde çok büyüyor ,sıkıntıdan o yüzden kaçmaya çalışıyoruz, sanırım ondan eğlencesine düşkün keyfine düşkün diyorlar :KK70: genelde beni görenler sen yaysın çok belli diyorlar bunu çok kişiden duydum :KK70:

Ya bu arada ben kasım indirimini sevdim

Para çok olmadığı için alamadım her şeyleri ama

189 a güneş kremi düştü mesela takip edince güzel yakalayabilirdim

Inşallah yılbaşı da güzel olur
Ay yine Akakçe diyeceğim, bu defa beni vuracaklar :KK70: Akakçe'de ürünü bul, fiyat alarmını aç, o sana bildirim gönderiyor. Ben hâlâ Effectha indirimi bekliyorum :işsiz:

balık kadını çekicidir.öyle kadınsı giyim kuşam makyaj vs olmadan da kolayca bulur bir adam.ha arızalısını da bulabilir orası ayrı konu. :KK45:
En mistik burç,hayalgücü aşırı güçlü sadece imgeleyerek çoğu şeyi hal eder yeter ki istesin içinden gelsin ve her balık kötü düşünmemeye ekstra özen göstermeli diğerlerinden
korkuları da hemen vuku buluyor çünkü

ben eğlenceli insan severim.espriden de anlayacak bir de azıcık kafası çalışacak.insanın hayat enerjisini emenlerden uzak duruyorum.ama gerçek derdi varsa dinlerim ve yardımcı da olurum.onun dışında hayat zaten çok zor maddi manevi.bir de negatif insanları etrafımıza toplarsak iyice tatsız olur.

Benim de gardaşım Allah yardımcın olsun görl bir balık için çok zor 😂Başak yakını olanlar bir şekilde Başaklara alışkın olmaktan seviyor başkaları senle ben sebboyla ondan iyi anlaştık 😂
babamda abimde başak abim ağustos 28, babam eylül 15 de doğmuş. abimle düşmanız babam şu hayatdaki en iyi dostum .babamın inat huyu var ,bende hararetli elimle kolumla çok konuşurum çok mimik jest yaparım ve hep telaşlı hızlıyımdır babam sakin onun karşısında konuşurken kavga eder gibi duruyorum :KK70: :KK70: aslında çok zıttız .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X