- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
iyi giyinmez mi balıklar?gel de beni gör.bir ev parası yatırmışımdır şimdiye.sen paraları cilt bakımına ben kıyafet ayakkabı çanta saat takı ne bulduysam ona.Yaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildirBir akrep çekiciliği var. Tuttuğunu koparma hotlık Ama sen böyle dediğine göre değil de mi balık ya da yengeç mi o zamana yengeçtir ya. Balık kıyafet giyimde iyi değildir. Yengeç bak çok iyi anne olur ondan ceyecyde çok iyi bir anne ve anaç Bdvde hep çocukları düşünüyor.kararım yengeç.
Balık mı şokbir bulamadınız ha.hamsi burcuyum.hatta kadınlar gününde doğan bir hamsi.
Yerim seni şundan emin olabilirsin ben insanlara kasıtlı olarak asla kötü birşey yapmam kötü birşey demem ve üzmem kimseyi Rabb'im biliyor bni içim ve vicdanım rahat bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler öğrenmek için elimden geleni yapıyorum ablam hata yapa yapada olsa buluyorum doğruyu elhamdülillahkasıtlı yapmıyor.özelden bana neler sordu .valla cosmed yağ bazlıyı seyahate nasıl götüreceğini sordu ayol.sığar mı sığmaz mı diye.sebboyu öyle kabul ettim. ben.valla seviyorum böyle de.kalsın grupta.
Evet, balensiz ve dikişsiz. Bende malzeme olmayınca benim için harbiden yok gibileryok gibiler iz yapmayan lazer kesimliler değil mi çok seviyorum onları
Biliyorum senin meraklı olduğunu o yüzden eledim balığıiyi giyinmez mi balıklar?gel de beni gör.bir ev parası yatırmışımdır şimdiye.sen paraları cilt bakımına ben kıyafet ayakkabı çanta saat takı ne bulduysam ona.
annem ebeyle evde doğurmuş.yükselen falan bilmiyorum ama.benim duygusallığım ibrahim tatlıses gibi.hem ağlarım hem de saldırırım ağzıma geleni sayarım birine kızarsam.yükselenim de bir bozukluk olmalı evet.tipik balık değilim.yolarımmmm adamıı.Balık mı şokBenim kuzenim de 8 martta doğdu. Senden hiç beklemezdim ya ilk elediklediklerimden değildi ama gene sona bırakamadım. Terazi Başak oğlak ve kovadan emlndim ama Bana o kadar minilkkuş gelmedin yüksekenin ne görl Bence elementlerinde çok su yok ama totelde Demrişim %80 su çıkarmışsın
Saati bilmiyor mu hiç ya tüh az çok aralığı biliyordur işte sabah ezanı falan gibiannem ebeyle evde doğurmuş.yükselen falan bilmiyorum ama.benim duygusallığım ibrahim tatlıses gibi.hem ağlarım hem de saldırırım ağzıma geleni sayarım birine kızarsam.yükselenim de bir bozukluk olmalı evet.tipik balık değilim.yolarımmmm adamıı.
kız annem akşam ne yediğini hatırlamıyor.öğretmendi çocuk gibi oldu.şimdi sorsam kimblir ne der?Saati bilmiyor mu hiç ya tüh az çok aralığı biliyordur işte sabah ezanı falan gibiBen de su %6 çıktı ya
ya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyorEvet, balensiz ve dikişsiz. Bende malzeme olmayınca benim için harbiden yok gibilerAy çatladım
Anne sana çok önemli hayat memat meselesi bir şey soracağım hayatım bu soruya bağlı diyormuşsunkız annem akşam ne yediğini hatırlamıyor.öğretmendi çocuk gibi oldu.şimdi sorsam kimblir ne der?
you are never alonesöylediklerinin hangisi doğru onuda çözemiyorum
benim 75 di 85 oldu doğum sonrası.iyi ki 85 90 değilmiş.olurdu 110ya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyoryerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür küçük olmasını tercih ederdim . bana ameliyat olsana falan diyorlar da 1-2 ay ameliyat sonrası o korseyi giymek (ahsenin tabiriyle meme tutucu ) o dikiş zahmeti, küçük çocuk var onunla hareketim sınırlanacak falan gözüm yemiyor ahsen biraz daha büyüsün belki yaptırırım belkide gözüm yememeye devam eder ama küçük meme candır diyorum
Hâlâ umudun var de mi?uygulama konusunu er yada geç öğrenir zaten
umut fakirin ekmeğidir.umuda devammmm.Hâlâ umudun var de mi?
Görl senin ay burcun boğa mı ya annemin öyle mesela tam bir yemek düşkünüya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyoryerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür küçük olmasını tercih ederdim . bana ameliyat olsana falan diyorlar da 1-2 ay ameliyat sonrası o korseyi giymek (ahsenin tabiriyle meme tutucu ) o dikiş zahmeti, küçük çocuk var onunla hareketim sınırlanacak falan gözüm yemiyor ahsen biraz daha büyüsün belki yaptırırım belkide gözüm yememeye devam eder ama küçük meme candır diyorum
NisaYay umursamazdır bu kadar uzun uzun konulara yazmaz salar
beyaz tenli kısa boylu balık etli güzel yüzlü hediye vermeyi seven giyim kuşama düşkün kitap okuma ve dizi izleme hastası avm siz duramayan ha cem yılmazdan daha komik bir kadınım işte.bir de çocuğuma çok düşkünüm.kendim de çocuk gibiyim.iyi anlaşırım tüm çocuklarla.37 tane açılmamış kutu barbie koleksiyorum var ayoll.Anne sana çok önemli hayat memat meselesi bir şey soracağım hayatım bu soruya bağlı diyormuşsun
Ilk gün anlamaz,4 ay sonra anlar elbetHâlâ umudun var de mi?
benim evde ikizler var.yazıktır banaaaaaNisaDemek ki başka bir şeysin sen
Kız beni de bilemedin çok üzgünüm yaYaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildirBir akrep çekiciliği var. Tuttuğunu koparma hotlık Ama sen böyle dediğine göre değil de mi balık ya da yengeç mi o zamana yengeçtir ya. Balık kıyafet giyimde iyi değildir. Yengeç bak çok iyi anne olur ondan ceyecyde çok iyi bir anne ve anaç Bdvde hep çocukları düşünüyor.kararım yengeç.