Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildir 😂Bir akrep çekiciliği var. Tuttuğunu koparma hotlık 💯💥Ama sen böyle dediğine göre değil de mi balık ya da yengeç mi o zamana yengeçtir ya. Balık kıyafet giyimde iyi değildir. Yengeç bak çok iyi anne olur ondan ceyecyde çok iyi bir anne ve anaç Bdvde hep çocukları düşünüyor.kararım yengeç.
iyi giyinmez mi balıklar?gel de beni gör.bir ev parası yatırmışımdır şimdiye.sen paraları cilt bakımına ben kıyafet ayakkabı çanta saat takı ne bulduysam ona. :KK45: :KK45:

bir bulamadınız ha.hamsi burcuyum.hatta kadınlar gününde doğan bir hamsi. :KK45:
Balık mı şok 😂Benim kuzenim de 8 martta doğdu. Senden hiç beklemezdim ya ilk elediklediklerimden değildi ama gene sona bırakamadım. Terazi Başak oğlak ve kovadan emlndim ama 😂Bana o kadar minilkkuş gelmedin yüksekenin ne görl 😂Bence elementlerinde çok su yok ama totelde 😂Demrişim %80 su çıkarmışsın 😂

kasıtlı yapmıyor.özelden bana neler sordu .valla cosmed yağ bazlıyı seyahate nasıl götüreceğini sordu ayol.sığar mı sığmaz mı diye.sebboyu öyle kabul ettim. ben.valla seviyorum böyle de.kalsın grupta. :KK45: :KK45:
Yerim seni şundan emin olabilirsin ben insanlara kasıtlı olarak asla kötü birşey yapmam kötü birşey demem ve üzmem kimseyi Rabb'im biliyor bni içim ve vicdanım rahat bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler öğrenmek için elimden geleni yapıyorum ablam hata yapa yapada olsa buluyorum doğruyu elhamdülillah ❤️🥰 C ceycey0406

iyi giyinmez mi balıklar?gel de beni gör.bir ev parası yatırmışımdır şimdiye.sen paraları cilt bakımına ben kıyafet ayakkabı çanta saat takı ne bulduysam ona. :KK45: :KK45:
Biliyorum senin meraklı olduğunu o yüzden eledim balığı 😂Balığa çok şık değil derler. Gerçi ben teraziyim de ne oluyor benim de aşırı şık olmam lazımdı o zaman 😂

Balık mı şok 😂Benim kuzenim de 8 martta doğdu. Senden hiç beklemezdim ya ilk elediklediklerimden değildi ama gene sona bırakamadım. Terazi Başak oğlak ve kovadan emlndim ama 😂Bana o kadar minilkkuş gelmedin yüksekenin ne görl 😂Bence elementlerinde çok su yok ama totelde 😂Demrişim %80 su çıkarmışsın 😂
annem ebeyle evde doğurmuş.yükselen falan bilmiyorum ama.benim duygusallığım ibrahim tatlıses gibi.hem ağlarım hem de saldırırım ağzıma geleni sayarım birine kızarsam.yükselenim de bir bozukluk olmalı evet.tipik balık değilim.yolarımmmm adamıı. :KK45: :KK45:

annem ebeyle evde doğurmuş.yükselen falan bilmiyorum ama.benim duygusallığım ibrahim tatlıses gibi.hem ağlarım hem de saldırırım ağzıma geleni sayarım birine kızarsam.yükselenim de bir bozukluk olmalı evet.tipik balık değilim.yolarımmmm adamıı. :KK45: :KK45:
Saati bilmiyor mu hiç ya tüh az çok aralığı biliyordur işte sabah ezanı falan gibi 😂Ben de su %6 çıktı ya 😂

Evet, balensiz ve dikişsiz. Bende malzeme olmayınca benim için harbiden yok gibiler :KK70::KK70::KK70: Ay çatladım :KK70:
ya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyor :KK70: yerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür :KK70: küçük olmasını tercih ederdim . bana ameliyat olsana falan diyorlar da 1-2 ay ameliyat sonrası o korseyi giymek (ahsenin tabiriyle meme tutucu ) o dikiş zahmeti, küçük çocuk var onunla hareketim sınırlanacak falan gözüm yemiyor :KK70: ahsen biraz daha büyüsün belki yaptırırım belkide gözüm yememeye devam eder ama küçük meme candır diyorum :KK70:

ya çok tatlısın olsa bir dert olmasa bir dert benim vardı da ne oldu emzirdikten sonra beeeyle lahmacun gibi oldu sallanıyor :KK70: yerçekime karşı fazla sempatisi var memeytolarımın , hem büyük hem lömbür :KK70: küçük olmasını tercih ederdim . bana ameliyat olsana falan diyorlar da 1-2 ay ameliyat sonrası o korseyi giymek (ahsenin tabiriyle meme tutucu ) o dikiş zahmeti, küçük çocuk var onunla hareketim sınırlanacak falan gözüm yemiyor :KK70: ahsen biraz daha büyüsün belki yaptırırım belkide gözüm yememeye devam eder ama küçük meme candır diyorum :KK70:
benim 75 di 85 oldu doğum sonrası.iyi ki 85 90 değilmiş.olurdu 110 :KK45: :KK45:

Görl senin ay burcun boğa mı ya annemin öyle mesela tam bir yemek düşkünü 😂Antepli görl lahmacun diyor 😂Sen taş gibisin maşallah hiçbir şeye ihtiyacın yok 💥💯Görl maşallah nazar değmesin Ahsen sana bakar bile çok akıllı anlayışlı bir görl o. Ama ikinci çocuk düşünceniz vardı ya belki ilerde diye o zaman ondan sonra yaptırmak daha mantıklı olur tabii.

Anne sana çok önemli hayat memat meselesi bir şey soracağım hayatım bu soruya bağlı diyormuşsun 😂
beyaz tenli kısa boylu balık etli güzel yüzlü hediye vermeyi seven giyim kuşama düşkün kitap okuma ve dizi izleme hastası avm siz duramayan ha cem yılmazdan daha komik bir kadınım işte.bir de çocuğuma çok düşkünüm.kendim de çocuk gibiyim.iyi anlaşırım tüm çocuklarla.37 tane açılmamış kutu barbie koleksiyorum var ayoll.:KK45::işsiz::KK45:

Yaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildir 😂Bir akrep çekiciliği var. Tuttuğunu koparma hotlık 💯💥Ama sen böyle dediğine göre değil de mi balık ya da yengeç mi o zamana yengeçtir ya. Balık kıyafet giyimde iyi değildir. Yengeç bak çok iyi anne olur ondan ceyecyde çok iyi bir anne ve anaç Bdvde hep çocukları düşünüyor.kararım yengeç.
Kız beni de bilemedin çok üzgünüm ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X