Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off buna da inanmak istemiyorum ya
Bir problem var evet ama kasıtlı gibi değil ya...fıtrat mizaç çözemedim...
bugün yazdıklarınıda okudum aldığı kremede kuru ciltler için uygun olandan bahsediyorum önce sivilce için dedi sonra sivilce için değil dedi kaç kere fiddy yaptığını söylemişti geçmişte bugün fiddy sordu söylediklerinin hangisi doğru onuda çözemiyorum buranın söz dinlemez yaramaz veledi gibi ömrümü törpüledi

Sen onu tembihle abidik gubidik ürün sormasın yeter içerikleri güzel seylerle gelsin kâfi uygulama konusunu er yada geç öğrenir zaten

kozmetiğe ihtiyacım yok da iç çamaşırına var.penti kampanya yapmış.ordan alacağım birazdan.1 alana 1 bedava.yok gibi olan bir modeli var basic .ondan 2 tane alayım.
Yok gibiler çıkar çıkmaz gidip baktım, harbiden yok gibiler de fiyatları bayağı bi' var gibi...

tahmin et senin tahminin çıkıyor ben biliyorum burcunu da sen kesin doğru tahmin edersin
Hard Eleye Eleye gidelim bence oğlak, kova, Başak, terazi değil . 4 tane eledim Bunlardan eminim. Aslan olabilir gibi bir alfalık var sert sert konuşma ama bir yandan her şeye rağmen pamuk bir kalp de var gibi. Eğlenceli vesosyal olma ikizleri düşündürüyor . Yay da değil sanki.Yay umursamazdır bu kadar uzun uzun konulara yazmaz salar 5 tane eledim yani. 7 kaldı Yemeye düşkünlük boğayı düşündürdü ama boğa evde oturmayı sever ceycey Angara avmlerinim altını üstüne getiriyor Yengeci de eledim. 6 kaldı. Bir Koç alfalığı da yok değil. Su grubundan emin değilim balığı da eledim yengeç gibi ama akrep olabilir mi acaba dedim ama yok yok hadi akrep de elensin. Boğa İkizler Aslan koç kaldı. 4e indirdim

Sivilce kreminin üstünde kuru hassas ciltlere uygun değil yazıyor kanka sıkıntı olmaz bana diye düşünüyorum karmayim ya bn. S Skinkeyrlover
Sebbo hani genelde ilacı içen prospektüsü sonra okuyan tipler var ya, yeminle aynı onlara benziyorsun. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri var Evde Eczane'de, okusan ya oradan

Aha fiddy girl dedi
Varım diyorrrr:)
Off buna da inanmak istemiyorum ya
Bir problem var evet ama kasıtlı gibi değil ya...fıtrat mizaç çözemedim...
Bn kendimi anlatamıyorum zaten gülerek sordum diye dalga geçiyorum sanılıyor isim gücüm yok buraya dalga geçmek için mi geleceğim cnm neyse bn sormadım kabul edin netten bakarım bn

ilk kez bilemedin kız ay su grubu hadi yine tahmin et bu sefer olacak ceycey aşırı duygusal biri eğer dünyayı yönetse su içinde kalırdık güçlü karakteri var ondan sana aslanımsı koçumsu gelmiş ama bildiğin duygusal bir ponçik o

Bence oğlak yengeç karışımı gibi gibi

hee duygusalım ama romantik değilimmmm

Sebbo hani genelde ilacı içen prospektüsü sonra okuyan tipler var ya, yeminle aynı onlara benziyorsun. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri var Evde Eczane'de, okusan ya oradan
Aradım sordum orayı kullanabilirsin dedi cnm S sepyazeytin

kız okur mu sence okusa bugün bunları yaşıyor olmazdık

Bir kere fiddy uyguladım daha da yapmamıştım sende öyle yazınca sorayım demiştim uzun zaman oldu yani

Yaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildir Bir akrep çekiciliği var. Tuttuğunu koparma hotlık Ama sen böyle dediğine göre değil de mi balık ya da yengeç mi o zamana yengeçtir ya. Balık kıyafet giyimde iyi değildir. Yengeç bak çok iyi anne olur ondan ceyecyde çok iyi bir anne ve anaç Bdvde hep çocukları düşünüyor.kararım yengeç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…