bugün yazdıklarınıda okudum aldığı kremede kuru ciltler için uygun olandan bahsediyorum önce sivilce için dedi sonra sivilce için değil dediOff buna da inanmak istemiyorum ya
Bir problem var evet ama kasıtlı gibi değil ya...fıtrat mizaç çözemedim...
Sen onu tembihle abidik gubidik ürün sormasın yeterkasıtlı yapmıyor.özelden bana neler sordu .valla cosmed yağ bazlıyı seyahate nasıl götüreceğini sordu ayol.sığar mı sığmaz mı diye.sebboyu öyle kabul ettim. ben.valla seviyorum böyle de.kalsın grupta.
Yok gibiler çıkar çıkmaz gidip baktım, harbiden yok gibiler de fiyatları bayağı bi' var gibi...kozmetiğe ihtiyacım yok da iç çamaşırına var.penti kampanya yapmış.ordan alacağım birazdan.1 alana 1 bedava.yok gibi olan bir modeli var basic .ondan 2 tane alayım.
Evt cnmNormal fiddy yap biliyormusun nasıl yapıldığını?
Yoksa da bime kesin gelirYarın bi sor varsa bize de yaz hahahhahah
yok gibiler iz yapmayan lazer kesimliler değil mi çok seviyorum onlarıYok gibiler çıkar çıkmaz gidip baktım, harbiden yok gibiler de fiyatları bayağı bi' var gibi...
Yoksa da bime kesin gelir
Hayır dalga geçmiyorum soruyorumben demiştim saygısı yok dalga geçiyor diye sen kıyamıyorsun
Hardtahmin et senin tahminin çıkıyorben biliyorum burcunu da sen kesin doğru tahmin edersin
Sebbo hani genelde ilacı içen prospektüsü sonra okuyan tipler var ya, yeminle aynı onlara benziyorsun. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri var Evde Eczane'de, okusan ya oradanSivilce kreminin üstünde kuru hassas ciltlere uygun değil yazıyor kanka sıkıntı olmaz bana diye düşünüyorum karmayim ya bn. S Skinkeyrlover
Aha fiddy girl dedi
Varım diyorrrr:)
Bn kendimi anlatamıyorum zaten gülerek sordum diye dalga geçiyorum sanılıyor isim gücüm yok buraya dalga geçmek için mi geleceğim cnm neyse bn sormadım kabul edin netten bakarım bnOff buna da inanmak istemiyorum ya
Bir problem var evet ama kasıtlı gibi değil ya...fıtrat mizaç çözemedim...
ilk kez bilemedin kız ay su grubu hadi yine tahmin et bu sefer olacakHardEleye Eleye gidelim bence oğlak, kova, Başak, terazi değil bence. 4 tane eledim Aslan olabilir gibi bir alfalık var sert sert konuşma ama bir yandan her şeye rağmen pamuk bir kalp de var gibi. Eğelencelililten sosyallilten ikizler olabilir mi dedim. Yay da değil sanki.5 tane eledim yani. 7 kaldı Yemeye düşkünlük boğayı düşündürdü ama boğa evde oturmayı sever ceycey Angara avmlerinim altını üstüne getiriyor Yengeci de eledim. 6 kaldı. Bir Koç alfalığı da yok değil. Su grubundan emin değilim balığı da eleidö yengeç gibi ama akrap olabilir mi acaba. Hadi akrep de elensin. Boğa İkizler Aslan koç kaldı. 4e indirdim
Bence oğlak yengeç karışımı gibi gibiHardEleye Eleye gidelim bence oğlak, kova, Başak, terazi değil bence. 4 tane eledim Aslan olabilir gibi bir alfalık var sert sert konuşma ama bir yandan her şeye rağmen pamuk bir kalp de var gibi. Eğelencelililten sosyallilten ikizler olabilir mi dedim. Yay da değil sanki.5 tane eledim yani. 7 kaldı Yemeye düşkünlük boğayı düşündürdü ama boğa evde oturmayı sever ceycey Angara avmlerinim altını üstüne getiriyor Yengeci de eledim. 6 kaldı. Bir Koç alfalığı da yok değil. Su grubundan emin değilim balığı da eleidö yengeç gibi ama akrap olabilir mi acaba. Hadi akrep de elensin. Boğa İkizler Aslan koç kaldı. 4e indirdim
bu daha kötüHayır dalga geçmiyorum soruyorum
hee duygusalım ama romantik değilimmmmilk kez bilemedin kız ay su grubu hadi yine tahmin et bu sefer olacakceycey aşırı duygusal biri eğer dünyayı yönetse su içinde kalırdık güçlü karakteri var ondan sana aslanımsı koçumsu gelmiş ama bildiğin duygusal bir ponçik o
Aradım sordum orayı kullanabilirsin dedi cnm S sepyazeytinSebbo hani genelde ilacı içen prospektüsü sonra okuyan tipler var ya, yeminle aynı onlara benziyorsun. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri var Evde Eczane'de, okusan ya oradan
kız okur mu senceSebbo hani genelde ilacı içen prospektüsü sonra okuyan tipler var ya, yeminle aynı onlara benziyorsun. Sipariş vermeden önce ürün bilgileri var Evde Eczane'de, okusan ya oradan
Bir kere fiddy uyguladım daha da yapmamıştım sende öyle yazınca sorayım demiştim uzun zaman oldu yanibugün yazdıklarınıda okudum aldığı kremede kuru ciltler için uygun olandan bahsediyorum önce sivilce için dedi sonra sivilce için değil dedikaç kere fiddy yaptığını söylemişti geçmişte bugün fiddy sordu söylediklerinin hangisi doğru onuda çözemiyorum buranın söz dinlemez yaramaz veledi gibi ömrümü törpüledi
Yaa bana daha alfa dhaa ateş geldi ama bir yandna bu kadar umusayıp uzun uzun yazması bir duygusallık göstergesi bence olsa olsa akreptir ya yengeç ve balık değildirilk kez bilemedin kız ay su grubu hadi yine tahmin et bu sefer olacakceycey aşırı duygusal biri eğer dünyayı yönetse su içinde kalırdık güçlü karakteri var ondan sana aslanımsı koçumsu gelmiş ama bildiğin duygusal bir ponçik o