Yaptığın alışverişten puan kadar düşüyor. Elbette geri istenmiyor. İndirim gibi düşünKızlar bu trendyolda sayfalari beğendikçe kupon geliyor ne işe yarar ve harcanirsa geri istenir mi bilen anlatabilir mi acaba
Çok tatlılar ve çok şanslılarS sepyazeytin bu minik benim evimin verandasını seçti uyumak için. Yaklaşık 1 aydır her gece uyumak için geliyor. Mama veriyorum sanıyorum evlat edineceğiz.
Golden de benim canım oğlum.
Bizde çok şanslıyız. Evde hiç kedi bakmadım ve kedi sokağa alışkın eve alışması zor mu olur diye düşünüyorumÇok tatlılar ve çok şanslılar
Allah'ımmmmmmmmS sepyazeytin bu minik benim evimin verandasını seçti uyumak için. Yaklaşık 1 aydır her gece uyumak için geliyor. Mama veriyorum sanıyorum evlat edineceğiz.
Golden de benim canım oğlum.
O belli olmuyor canım, hepsinin karakteri farklı. Küçükken eve alınası en doğrusu aslında ama hiç belli olmaz. Kapıyı çın kendi isteğiyle gelsin, en güzeli o.Bizde çok şanslıyız. Evde hiç kedi bakmadım ve kedi sokağa alışkın eve alışması zor mu olur diye düşünüyorum
Gel gel yardıma ihtiyacım var. Veterinere götürüp kimlik kartı mı çıkartmalıyız.Allah'ımmmmmmmmtelefon ekranından geçip yanınıza gelesim var
Çok teşekkür ederim. Kapıyı açınca geliyor eve. Ben yemek yaparken mutfak kapısında bekliyor. Mama veriyorum yemiyor sadece öyle durup beni izliyor. Bazen veranda da otururken kucağıma gelip yatıyor.O belli olmuyor canım, hepsinin karakteri farklı. Küçükken eve alınası en doğrusu aslında ama hiç belli olmaz. Kapıyı çın kendi isteğiyle gelsin, en güzeli o.Kedi profesörü olarak her türlü soruya açığım, bilgin olsun balım
Kedilerde tuvalet eğitimi kadar kolay bir şey yok inan. Bir tane tuvalet kabı, bir de kum hepsi bu. Kediyi kumun üzerine bırakıyorsun, o kendi dönüyor oradan. Dönerken de kumun yerini öğreniyor. Bu şekilde bir kere göstermen yeterli.Gel gel yardıma ihtiyacım var. Veterinere götürüp kimlik kartı mı çıkartmalıyız.
Sokağa alışkın ya eve alınca tuvalet eğitimini nasıl vereceğim. Köpeğimiz bahçede yaşıyor ve 2 aylıktı geldiği zaman onu alıştırmıştık.
Ooooy o seni çoktan seçmiş bileÇok teşekkür ederim. Kapıyı açınca geliyor eve. Ben yemek yaparken mutfak kapısında bekliyor. Mama veriyorum yemiyor sadece öyle durup beni izliyor. Bazen veranda da otururken kucağıma gelip yatıyor.
Çok teşekkür ederim. Köpeği yıkıyoruz ya ilk işimiz yıkamak olacaktı.Kedilerde tuvalet eğitimi kadar kolay bir şey yok inan. Bir tane tuvalet kabı, bir de kum hepsi bu. Kediyi kumun üzerine bırakıyorsun, o kendi dönüyor oradan. Dönerken de kumun yerini öğreniyor. Bu şekilde bir kere göstermen yeterli.
Kum kabı ve kum için marka verebilirim, en iyisi proline bentonit kum, hiç koku yapmıyor ve aşırı güzel topaklanıyor.
Veteriner şart. Hemen iç dış parazit aşısını yapacak ki tüyleri size zarar vermesin. Kimlik de çıkarır hemenen önemlisi, sakın yıkmayın kediyi, o kendini temizliyor antibiyotikli tükürüğüyle