Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün şöyle bir yazıya denk geldim ne kadar mantıklı ...bu secret kitabinin yazarindan günlük öğretiler adlı kitabindaymis alıntı ..bende secret vardı 10 yil önce mi ne sonra ne oldu allah bilir o kitap simdi olmuş bi sürü money hos bende doğru durust kitap kalmadi oğlum hepsini bi güzel hal etmişti küçükken...simdiye o kitaplar servet

Bu arada tatlicincap mor cüzdan bilgisini buldum deştim biraz burada sadece mor cüzdan denmiş geçmiş ama geçmiş canli yayinlarda uzun uzun anlatmıştı mesela önemini vs bakayim herhangi bi bilgi verirse atarim buraya

Tesekkur ederim.

Paranin bereketlenmesi 1/10 degil de; en 1/40 oranini uyguluyorum. Yani zekat veriyorum; Allah kabul etsin.

Zekat kadar parayi bollastiran bir sey bilmiyorum. Ozellikle Kurban Bayrami arefesinde vermeyi tercih ediyorum. Ama sadece para degil, altinin, esyalamin, vs. Tum mal varliginin %2,5’u yani.

Tabi temel mantik su; verdikce kazanirsin.

Mor cuzdani henuz almadim. Bulamadim aklima yatan.

Allah kabul etsin canım ❤

Allah kabul etsin. 1/10 da aslında sadaka olarak verdiklerimize karşılık gibi.

Allah kabul etsin. 1/10 da aslında sadaka olarak verdiklerimize karşılık gibi.
Sadaka icin oran tutmuyorum isin asli. Bursdur, sadakadir, ihtiyaci olanin ihtiyaci kadarini vermeye calisiyorum. Cocuklarin ameliyati, hayvanlarin asisi vb. Bunlar zekat harici tuttuklarim.

Paylasmanin gucune, bereketine inananlardanim.

Allah kabul etsin canım ❤
Onlarca cuzdan arasindan donup dolasip sunu kullaniyroum. 10 seneyi gecti ama hala

Markanin klasiklerinden. Bir tane daha alip yenilemeyi dusunuyorum. Keske mor rengi de olsa.

Eklentiler

• F53FBA71-6685-4DD5-ADF6-E111B7A81480.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 34
Onlarca cuzdan arasindan donup dolasip sunu kullaniyroum. 10 seneyi gecti ama hala

Markanin klasiklerinden. Bir tane daha alip yenilemeyi dusunuyorum. Keske mor rengi de olsa.
Yaaa cok tatlıymışşşş
Nisaya da dediğim gibi dışarda kullanmak zorunluluğu yok hani,o gün al bulunsun evde belli bi miktar koyarsın içine yani astrolog öyle anlatmıştı. Bende cüzdan kullanmam dışarda ona bakarsak minik bi cantanin gözüne sokarım parayi kartlari kimliği vs ama geri kalan evde morludadır

Mor kesem var. Evdeki mor renkli Eurolari ve 200 TL’leri koyayim.

Hanimlar Watsons online soyle bir mail gonderdi. Bugun kullanilmaliymis. Dileyene kodu atabilirim.

200 TL ve üzeri Tüm L'Oréal Paris, Maybelline, Garnier, NYX Alışverişinde Geçerli 40 TL İndirim Kuponu
gerçek kızkardeş

Kızlar bugün yeğenimi gönderdim, biraz keyifsizim. Kendimi işe vurdum. Yatak odasında dolabı döküyorum
böyle yazdın ya şey yapasım geldi yatak odasında dolabı boşaltıyorsun ya gelip seninle gıybet yapa yapa birlikte katlayalım ayıklayalım yerleştirelim falan ahahah sonra da kahve içeriz

Görl this is Olumsuz kişi, varlık ve enerjileri uzaklaştırma:6951397

She vec niacinamid serum geldi şimdi. Kedi maması da koymuşlar Bir de %30 aha %2 bha maskelerinin testerını koymuşlar. Dhaa önce hiç bu kadar yüksek yüzdeki bir ürün hiç kullanmamıştım. Cildim kaldırır mı bilemedim.Cortlamayayım da

Eklentiler

• 16681786804364067603214537113517.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 32
yüzde 30 çok çok fazla valla ben kullanmazdım canım

yüzde 30 çok çok fazla valla ben kullanmazdım canım
Ben de hiç denemedim yalım daha küçükken işte 2 3 yıl önce aşırı popüler olduğunda the ordinary ulaşımım da avardk aslında alsam alırdım ama hiç ilgimi çekmedi benim de. Merak da ediyorum ama. Zaten bir insanın başına ne gelirse meraktan .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…