sen hayvanların aç kalmadığına ikna oldun mu kız yoksa valla gider makbuzu isticemUzaylı onlar ya. Onları anlayan bir bilim henüz doğmadıTipini yediklerim.
Nisoş yoksa sen Fatma Şahin misin kızsen hayvanların aç kalmadığına ikna oldun mu kız yoksa valla gider makbuzu isticemseni ikna edicem üzülme diye ben seni biliyorum üzüntüden hasta falan olmuşsundur
Ay ne diyon, utanıyor, sinirleniyor, intikam alıyor. Tabi ya, ne sandınkediler gerçekten çok alem ve espiri kabiliyetleri var benim rahmetli mamuk gerçekten espiri yapardı ve konuşurdu. acıktınmı annem gel derdim miyav derdi ama acıktım evet miyavı yanında olsan anlarsın miyavından . teşekkür miyavıda vardı
topla oynardık smaç atardı karşıdan balkondan komşular da izliyor düştü buay bir utandı görsen bıyıkları aşağı düştü yere pustu ahahha utandı
hayvanlar konusunda hassasım kızNisoş yoksa sen Fatma Şahin misin kız
Oy yerim seni ya. Canımsın, o kadar içten anlattın ki ikna oldum, Allah razı olsun senden. En çok da şuna ikna oldum; koca şehirde sen ve Erhan enişte varken aç kalmazlarsen hayvanların aç kalmadığına ikna oldun mu kız yoksa valla gider makbuzu isticemseni ikna edicem üzülme diye ben seni biliyorum üzüntüden hasta falan olmuşsundur
Görl alakasız sen sınava hazırlanacaktın ne yaptın o işi başladın mı şimdi aklıma geldi ne alakaysa gecenin 2sindehayvanlar konusunda hassasım kızeminim yani elim sürekli hayvanların üstünde geçen kış kar çok yağdı çatılar çöktü yollar kapandı helikopterle yolda kalanlara yemek dağıtıldı. kuşlar aç kaldı biz o karda kuşlara hayvanlara yemek dağıttık hep gördüm apartman içlerine almıştı insanlar valla hatta bir tanesi sıcak su torbasını battaniyeye sarmış soba yapmıştı kedilere
ufo bende çok istiyorum masajlı ışıklı tam şımarmalık yaGörl alakasız sen sınava hazırlanacaktın ne yaptın o işi başladın mı şimdi aklıma geldi ne alakaysa gecenin 2sindeBir de foreo UFO alma niyetim var ama ne yapsam kararsız kaldım ya Kardeşim dyson al diyor çakala bak sıkılırsın sen kullanamazsın zaten bana verirsin diyor İris mi alsam ama onu da çok beğenmemiş insanlar. Neyse ben en iyisi yerli yerimde durayım Bayağı bir skinkeyr enerji şeyleri meyleri aldım zaten
Maske şeklinde olanlar var ya Led ışıklı asıl havalı olanlar onlar yaufo bende çok istiyorum masajlı ışıklı tam şımarmalık ya
sınav işini askıya aldım ,erhanla birlikte yüksek lisans yapmaya karar verdik . sınavlar ağır ,kurslarla sıkı çalışmam gerek ahsenin ilk senesi ya...ağırlık veremiceğime emin oldum .idari hakimlik hep aklımın köşesindeydi ,bekarken mali müşavirlik staj başlatma sınavına girecektim onda bile mali müşavir olsam da illaki idari hakimlik için çabalarım diyordum . bir türlü kısmet olmuyor, ona oturup gerçekten çalışmam gerek. güya ahsen 12 buçukta okulda derse başlıyor akşam 5 buçukta eve geliyor ama o ara ben erhanın fiyat tekliflerini falan hazırlıyorum işde var ya bir yandan... yetişmiyor . okula başlarken kız gidince çalışırım diyordum asla olmadı ,benim bildiğin kursa yazılmam gerek o da imkansız görünüyor
o maske için ışıklı olanlar çok güzel ışık deyip geçme ipl de ışık sistemi bak tüyleri nasıl uyutuyor pürüzsüz yapıyor değil mi . ışık sistemi yüzeye en etki eden şey bence alırsan güzel olur canımMaske şeklinde olanlar var ya Led ışıklı asıl havalı olanlar onlar yaAma çok daha pahalılar. Ben alacağım galiba ama attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi emin olamadım bir türlü. Melissima Erenköyün de var Led ışıklı ürünleri onlara da yükseğim. Sence sadece keyif mi yoksa ışınların etkisi abartı değil gerçekten işe yarar mı. Bir de şey de var sivilceli ciltler için başla bir ürün ona da baktım bayağı bir dönem çok sivilcem vardı. Best eğitimci çift ya Yüksek Lisans da çok zaman alır aslında ama siz yaparsınız evel Allah çalışkan çift yaparsınız her şeyi. Çok da yakışır. Şaşırdım mali müşavirlik bence daha cool maddi olarak da çok daha iyi.
Günaydın. Kız daha iyi. Servise bindi az önce.
Çok şükür canım Allah'a emanet olsunGünaydın. Kız daha iyi. Servise bindi az önce.
Daha iyi olsun inşallah cnmGünaydın. Kız daha iyi. Servise bindi az önce.
Tabii, buarada yeni yeni başlıyorum son 1 aydır düzenli kullanmaya başladım. yüz yıkama jeli diadermine kuru ciltler için olan ama ben hergün kullanmıyorum sade suyla yıkıyorum makyaj yaparsam kullanıyorum jeli yoksa yüzüm çok kuruyor . Yüzüm nemliyken de bu resimdeki c vitamini olanı akşam diğerini de sabah sürüyorum. Buarada şu nemlendirici tek başınada sürsem yüzümü ovalayınca siyah siyah kir gibi çıkıyor onu sürmeyince diğer ürünlerde öyle birşy yokşuan rutininizi bana tam yazın elinizdeki ürünleri eksiksiz yazın bakalım neler var neler neye sebep oluyor anlayalım isterseniz
Şu an bu mesajı okurken bizim binaya giren kedinin kapımda miyavlamasıgeçen sene çok komikti oturduğumuz sitenin kedisi var buraya geldi yerleşti doğurdu kaldı çoğaldıdabebekti geldi kocaman oldu çoluk çocuğa karıştı kapıma geliyor patisiyle ses çıkarıyor miyav mivay . sitemizde kimse kapı önüne mama koyma demez burada herkes kapı önüne su mama koyar . kapımın önünde ikili kaplar varya birinde su diğerinde mama var gece birisi gelmiş yemiş bu kapıma gelen kediye kalmamış . çaldı kapımı resmen miyav miyav koydum mama çok koydum . baktım yemişmi diye bir süre sonra kapıyı açtım ne göreyim yanında 2 kedi daha resmen arkadaşlarını da getirmiş mama ısmarlıyor onlara
tipini de görsen allahım beni görünce pıtı pıtı gelişi varmiyavlaya miyavlaya acele acele biliyor mama vericem
Ay gerçekten öyle, bazen diyorum ki hayvanlar olmasa dünya ne kötü bi yer olurdu. Bizim apartmanda var kedimiz. 3 yavrusunu büyüttük sonra tekrar hamile kaldı, sanırım karnındaki yavrular ölsün diye vicdansızın teki tekme atmış karnına. Bütün yavruları ölü doğdu ama karnında hala şişlik vardı. Vete görürdük meğer fıtık olmuş darbeden. Para topladık hem fıtık hem kısırlaştırma yaptırdık. Yerim onu, her kış binada yaşıyor.E herhalde sana selam veriyor, arkadaşını tanıyor ve geliyor, ne sandın?
Bir hayvan tarafından sevilmeden ölürseniz ömrünüz ziyan olmuş demektir.
Ben ağaçlara da aynı merhametle yaklaşıyorum valla. Hele yangınlarda bir ağlayışım var, görmeyin daha iyi.
Dün oğlumun servisini beklerkenŞu an bu mesajı okurken bizim binaya giren kedinin kapımda miyavlamasıiçeri al beni diyor hanım
yaaa yeriimmŞu an bu mesajı okurken bizim binaya giren kedinin kapımda miyavlamasıiçeri al beni diyor hanım
ya cerave kuru ciltler için nemlendiricili yüz yıkama jeli alacaksınız ya da biodermanın hassas ciltler için olanınıTabii, buarada yeni yeni başlıyorum son 1 aydır düzenli kullanmaya başladım. yüz yıkama jeli diadermine kuru ciltler için olan ama ben hergün kullanmıyorum sade suyla yıkıyorum makyaj yaparsam kullanıyorum jeli yoksa yüzüm çok kuruyor . Yüzüm nemliyken de bu resimdeki c vitamini olanı akşam diğerini de sabah sürüyorum. Buarada şu nemlendirici tek başınada sürsem yüzümü ovalayınca siyah siyah kir gibi çıkıyor onu sürmeyince diğer ürünlerde öyle birşy yokhaftada bir de claderm kil maskesine yeni başladım. Göz altlarımda çok kuru göz kremim var evde ama bir işe yaramıyor sanki düzenli kullanmıyorum oyüzden artk birde tek gözümün altında kuruluktan ufak bi kabuk gibi birşey oluştu gitmiyor ve çizgilenme daha belirgin. diğerinde yok
eyvah eyvah kuruluktan egzamaya dönecek göz çevresi için bakım kremi şunu öneririmTabii, buarada yeni yeni başlıyorum son 1 aydır düzenli kullanmaya başladım. yüz yıkama jeli diadermine kuru ciltler için olan ama ben hergün kullanmıyorum sade suyla yıkıyorum makyaj yaparsam kullanıyorum jeli yoksa yüzüm çok kuruyor . Yüzüm nemliyken de bu resimdeki c vitamini olanı akşam diğerini de sabah sürüyorum. Buarada şu nemlendirici tek başınada sürsem yüzümü ovalayınca siyah siyah kir gibi çıkıyor onu sürmeyince diğer ürünlerde öyle birşy yokhaftada bir de claderm kil maskesine yeni başladım. Göz altlarımda çok kuru göz kremim var evde ama bir işe yaramıyor sanki düzenli kullanmıyorum oyüzden artk birde tek gözümün altında kuruluktan ufak bi kabuk gibi birşey oluştu gitmiyor ve çizgilenme daha belirgin. diğerinde yok