- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Köpek yıkanır ama kedi yıkanmıyor kuzum, veteriner de söyler zaten. Kedinin tükürüğünde özel bir madde var, o şekilde mis gibi yapar kendini.Çok teşekkür ederim. Köpeği yıkıyoruz ya ilk işimiz yıkamak olacaktı.
Kumu proline alırım. Mama için tavsiyen var mı. Bir de günde 1 kaşık ev yoğurdu veriyorum yiyor zararı olur mu.
Tuvaletini kapalı mı açık mı alayım.
Çok teşekkür ederim söylediğin herşeyi çok dikkate alıyorum. Ekran görüntülerini aldım. Çok heyecanlıyım. Tırmalama tahtası, yatak, mama kabı, tuvalet önü paspası vs bakıyorum.A Ametistt bir de elekli kum küreği alıyoruz, kumu temizlemek için. Şunlardan:
Markaport Kedi Kumu KüreÄi 9,5 cm ÃeÅitli Renklerde Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Markaport Kedi Kumu KüreÄi 9,5 cm ÃeÅitli Renklerde yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben hepsini yavaş yavaş almıştım, şimdi benden çok onların eşyaları var. Keşke yakın olsaydık, bir sürü oyuncak falan verirdim. Tuvalet için link:Çok teşekkür ederim söylediğin herşeyi çok dikkate alıyorum. Ekran görüntülerini aldım. Çok heyecanlıyım. Tırmalama tahtası, yatak, mama kabı, tuvalet önü paspası vs bakıyorum.
Evleri muhteşem zeytin de çok tatlı maşallah. Çocuğumun herşeyi olsun modundayımBen hepsini yavaş yavaş almıştım, şimdi benden çok onların eşyaları var. Keşke yakın olsaydık, bir sürü oyuncak falan verirdim. Tuvalet için link:
pet Izgaralı Lüks Kedi Tuvaleti Açık Kürekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pet Izgaralı Lüks Kedi Tuvaleti Açık Kürekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kum için link
Pro Line Kedi Kumu 10 l Bebek Pudrası Kokulu Topaklanan İnce Tane x 2 Yorumları - Trendyol
Pro Line Proline Bebek Pudrası Kokulu Ince Tane Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt X 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hatta benim çocukların tırmalama evi bu bak (bak kırmızı yatakta Zeytin uyuyor şu an)
Tabii ki olsun. Aniden yüklenme, önce en acil olanları al, diğerlerini yavaş yavaş düzersinEvleri muhteşem zeytin de çok tatlı maşallah. Çocuğumun herşeyi olsun modundayım
Tamamdır hocamTabii ki olsun. Aniden yüklenme, önce en acil olanları al, diğerlerini yavaş yavaş düzersin
Kız ne güzel bişiArkadaşlar 777. Sayfamızdayız
Sincap'ını yesinler. Mis kokulu uyuyordur şimdi minik insanSincap’imi uyuttum, kahvemi aldim.
Tesekkurler teyzesi. Bugun bana cok kotu gol atti. 20:30’da uyudu 23:00’de uyandi. SonrasiSincap'ını yesinler. Mis kokulu uyuyordur şimdi minik insanAfiyet olsun beybi
Tırnağı bilemem de kirpik lifting no, bir kere yaptırdım ama sadece 1 ay süren bir etki için saçma sapan paralar isteniyor, yazık. Bir de 45 dk bir yerde uzanarak bekledim belim koptu ya, bir daha o acıya dayanamam valla. Ben uzun süre hiçbir şey yapmadan bir yerde kalamam, aşırı sıkıcı
Görl dermoskin ile collaboration yap valla NisaXDermoskin.
Evet konuşmuştuk, hatırlıyorum. İşlem bitene kadar sırt üstü yattım ya anam ağladı, sırf o yüzden bir daha gitmemBende kirpik liftingi 3-3,5 ay dayaniyor. Gecen yazmistim ya gozlerim hassas diye. 1 kez cekiyorum o zahmeti geciyor(du). Gebelik ve emzirme donemi yapmiyorlar. Onun icin maskara aldim gecen gun. Emzirme sonlansin yeniden yaptitacagim insallah.
Evet konuşmuştuk, hatırlıyorum. İşlem bitene kadar sırt üstü yattım ya anam ağladı, sırf o yüzden bir daha gitmemOtursak olmuyor mu ya, canım sıkılıyor öyle
sabah 7 de fiddy yapacak ve enerjiniz yok değil mi. akşama işler bitince dinlenirken yapıyorsunuz. zira sabah 7 de gözümüz zor açıyorum.Günaydın kizlarrrrrrrrrrr
Bugün cumaaaaaaa
Yanı fiddy timeeeeeee
S sepyazeytin basta olmak üzere herkesi bekliyorum...mmmmm
sabah 7 de fiddy yapacak ve enerjiniz yok değil mi. akşama işler bitince dinlenirken yapıyorsunuz. zira sabah 7 de gözümüz zor açıyorum.