Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. Köpeği yıkıyoruz ya ilk işimiz yıkamak olacaktı.
Kumu proline alırım. Mama için tavsiyen var mı. Bir de günde 1 kaşık ev yoğurdu veriyorum yiyor zararı olur mu.
Tuvaletini kapalı mı açık mı alayım.
Köpek yıkanır ama kedi yıkanmıyor kuzum, veteriner de söyler zaten. Kedinin tükürüğünde özel bir madde var, o şekilde mis gibi yapar kendini.

Mama için kesinlikle Proplan somonlu (asla tavuklu vermiyoruz ki tüyleri sağlıklı olsun)

Tuvalet kabını açık alırsan daha iyi olur. Çoğu kedi kapalıya alışamıyor korkuyorlar. Bir de kapalı koku yapıyor, en güzeli açık. Leğen gibi olanlarından alırsın fiyatı da uygun.

A Ametistt bir de elekli kum küreği alıyoruz, kumu temizlemek için. Şunlardan:
Çok teşekkür ederim söylediğin herşeyi çok dikkate alıyorum. Ekran görüntülerini aldım. Çok heyecanlıyım. Tırmalama tahtası, yatak, mama kabı, tuvalet önü paspası vs bakıyorum.

Çok teşekkür ederim söylediğin herşeyi çok dikkate alıyorum. Ekran görüntülerini aldım. Çok heyecanlıyım. Tırmalama tahtası, yatak, mama kabı, tuvalet önü paspası vs bakıyorum.
Ben hepsini yavaş yavaş almıştım, şimdi benden çok onların eşyaları var. Keşke yakın olsaydık, bir sürü oyuncak falan verirdim. Tuvalet için link:

Kum için link

Hatta benim çocukların tırmalama evi bu bak (bak kırmızı yatakta Zeytin uyuyor şu an)

Eklentiler

• IMG_20221110_221604.jpg
    IMG_20221110_221604.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20221110_221604.jpg
    IMG_20221110_221604.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20221110_221553.jpg
    IMG_20221110_221553.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben hepsini yavaş yavaş almıştım, şimdi benden çok onların eşyaları var. Keşke yakın olsaydık, bir sürü oyuncak falan verirdim. Tuvalet için link:

Kum için link

Hatta benim çocukların tırmalama evi bu bak (bak kırmızı yatakta Zeytin uyuyor şu an)
Evleri muhteşem zeytin de çok tatlı maşallah. Çocuğumun herşeyi olsun modundayım 😂😂

Arkadaşlar 777. Sayfamızdayız 😂
Kız ne güzel bişi :KK70: Bravo sana, çok dikkatlisin. Bu sayfaya yazanların hayatlarına zengoluk gelecek. Ben bir para mıknatısıyım 777 kollarımı açtım, hayatın bana getirdiği tüm iyilikleri kabul ettim 520 hayatıma maddi manevi zenginlik gelecek 777 ben bir para makinesiyim 777 😂 lay lay lom... Hisse senetlerim değer kazanacak 777 :KK70:

Tırnağı bilemem de kirpik lifting no, bir kere yaptırdım ama sadece 1 ay süren bir etki için saçma sapan paralar isteniyor, yazık. Bir de 45 dk bir yerde uzanarak bekledim belim koptu ya, bir daha o acıya dayanamam valla. Ben uzun süre hiçbir şey yapmadan bir yerde kalamam, aşırı sıkıcı

Bende kirpik liftingi 3-3,5 ay dayaniyor. Gecen yazmistim ya gozlerim hassas diye. 1 kez cekiyorum o zahmeti geciyor(du). Gebelik ve emzirme donemi yapmiyorlar. Onun icin maskara aldim gecen gun. Emzirme sonlansin yeniden yaptitacagim insallah. :KK70:

Görl dermoskin ile collaboration yap valla NisaXDermoskin. 😂

Siberian’in hatri kalmasin sonra? S Skinkeyrlover N nscckts :KK76:

Bende kirpik liftingi 3-3,5 ay dayaniyor. Gecen yazmistim ya gozlerim hassas diye. 1 kez cekiyorum o zahmeti geciyor(du). Gebelik ve emzirme donemi yapmiyorlar. Onun icin maskara aldim gecen gun. Emzirme sonlansin yeniden yaptitacagim insallah. :KK70:
Evet konuşmuştuk, hatırlıyorum. İşlem bitene kadar sırt üstü yattım ya anam ağladı, sırf o yüzden bir daha gitmem :KK70: Otursak olmuyor mu ya, canım sıkılıyor öyle :KK70:

Evet konuşmuştuk, hatırlıyorum. İşlem bitene kadar sırt üstü yattım ya anam ağladı, sırf o yüzden bir daha gitmem :KK70: Otursak olmuyor mu ya, canım sıkılıyor öyle :KK70:

Kullanilan kimyasallar tehlikeli kuzum ya. Allah korusun otursak lifting sonunu goremeden kor oluruz. 🥹

Günaydın kizlarrrrrrrrrrr

Bugün cumaaaaaaa

Yanı fiddy timeeeeeee

S sepyazeytin basta olmak üzere herkesi bekliyorum...mmmmm
sabah 7 de fiddy yapacak ve enerjiniz yok değil mi. akşama işler bitince dinlenirken yapıyorsunuz. zira sabah 7 de gözümüz zor açıyorum.

ruh emici enerji tüketici insanlara karşı bir kodlama rakam-rakamlar dizisi harf topluluğu gibi bişey var mı. varsa hepsini üstüme atın. bir haftadır kayınvalidem bende. sabah yakıt alıcam bir istasyonda uzuun bir sıra vardı alamadım. başka birine geçtim 2 pompada yakıt yok. diğerine abla diğerine abla. kadının kötüü enerjisi etrafımı kapladı. yok yok kaplamadı iptal iptal iptal.

sabah 7 de fiddy yapacak ve enerjiniz yok değil mi. akşama işler bitince dinlenirken yapıyorsunuz. zira sabah 7 de gözümüz zor açıyorum.

Sabah 6.45 uyanış su bazlı temizleyici c vitamini hyronolik asit güneş kremi
8 e doğru evden çıkış
is iş iş
17.00 geçerek eve geliş

Yeme içme cay

Fiddy time

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X